We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,587)
trustpilot.dk

Trustpilot - dårlig service og i særdeleshed dårlig support(ingen)

Jeg har forsøgt at anmelde en god oplevelse med en virksomhed jeg handlede med. Som så mange andre forsøgte jeg at tilkendegive dette over Trustpilot.
Imidlertid virkede systemet ikke - jeg forsøgte gentagne gange uden held.
Ved telefonisk opkald til Trustpilot var det, for det første svært at komme igennem telefonisk.
Ingen kunne tage sig af problemet. Imidlertid fik jeg så fat i en person der forsøgte at guide mig igennem. Også her kunne det ikke lade sig gøre. Afslutningsvis fik jeg besked på at jeg kunne jo skrive en klage - hvilket jeg så gør.
Når systemet er så udueligt og der ikke er hjælp at hente - konkluderer jeg, da man skal bruge uforholdsmæssig meget tid på et dårligt system, at man under ingen omstændigheder får et retvisende billede af virksomhederne.
Rigtig mange henvendelser går formentlig tabt gennem en dårlig hjemmeside der ikke dur.
Når man har en sådan hjemmeside bør udbyderne sørge for at den er brugervenlig og til dels retvisende så anmeldelser ikke går tabt.
Kære Trustpilot - det er en "ommer"

Hej Sander,

Tak for din feedback og din anmeldelse.

Det er kedeligt at høre, at du har oplevet problemer med vores platform. Det beklager jeg, men det ser i det mindste ud til, at du er lykkedes med at skrive denne anmeldelse.

Jeg har forhørt mig hos mine kolleger i kundeservice og vi kan ikke se nogen henvendelse fra dig. Så jeg ved ikke hvem du har talt med og kan derfor ikke kommentere på den konkrete sag.

Vi yder ikke support over telefonen, men du er velkommen til at kontakte os på support@trustpilot.com hvis du oplever problemer en anden gang.

Jeg håber du trods startvanskelighederne og mangel på vejledning fra vores side stadig har mod på at anmelde virksomheder her på Trustpilot.

trustpilot.dk

This review has been reported to customer service by a Trustpilot user for violating other Trustpilot Guidelines.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

Facebook

Det er godt nok irriterende at TP bliver ved med at spørge til facebook hver gang man kommer ind på siden.
Det er også irriterende mad alle de falske anmeldelser der er.

Verificer dog siden med nemID, det villle give lidt brugbare anmeldelser.

Mads Thomsen and NL found this review useful

Hej Kenneth

Tak for din feedback.

Troværdighed er altafgørende for os. For at opretholde en høj troværdighed har vi eksempelvis flere udviklere, der ikke laver andet end at forbedre processerne, der genkender mistænkelige anmeldelser.
Derudover opfordrer vi alle forbrugere og virksomheder til at rapportere anmeldelser, der ikke overholder retningslinjerne eller som virker mistænkelige. Vores hold af community supportere kigger derefter på sagen.

Vi ønsker at så mange forbrugere som muligt står ved deres anmeldelse ved at vise fuldt navn og profilbillede. Det øger troværdigheden for andre, og den nemmeste måde at gøre det på, er ved at forbinde ens brugerprofil med Facebook. Men det skal naturligvis ikke være på en irriterende måde. Jeg har sendt din feedback videre til vores udviklere, som vil kigge nærmere på det.

NemID har vi tidligere evalueret, men vi mener der er bedre metoder til at validere brugere. Det kan du læse mere om her:

godt værktøj, men......

jeg bruger ofte trustpilot.dk og er rigtig glad for det, MEN....

det er sku for nemt for virksomhederne at snyde sig til en bedre karakter !!!

Hej Michael

Tak for dine mange anmeldelser og de pæne ord.

Trustpilot er en åben platform, hvor enhver forbruger kan skrive anmeldelser af de virksomheder de har handlet hos. Enkelte virksomheder misbruger dette til at forsøge at pynte på deres omdømme, men vi dæmmer op for det på flere måder.

Først og fremmest har vi flere udviklere, der ikke laver andet end at forbedre processerne, der genkender mistænkelige anmeldelser.

Totalt arbejder 15% af medarbejderne her med at sikre kvaliteten og rydder hver dag op blandt ugyldige anmeldelser. Du må meget gerne hjælpe ved at rapportere de mistænkelige anmeldelser, du måtte støde på.
Du kan læse mere om arbejdet med at sikre kvaliteten her:

trustpilot.dk

This review has been reported to customer service by the company for referring to other websites or companies.

trustpilot.dk

Stoler 100% på truspilot!

Mange anmelder kun trustpilot hvis de har oplevet noget lort. Men det er sku og forbliver et fantastisk site! Man kan tro på anmeldserene fra andre brugere og det hjælper MEGET når man er usikker på om man skal handle på det sted man nu lige er på vej til at handle hos :)

Thumbs up and keep up the good work!

Hej Leonie,

Mange tak for dine anmeldelser og din opbakning.

Vi er glade for al den feedback vi får, selvom vi ikke synes al kritik er lige retfærdigt. Det vigtigste er, at forbrugere får mulighed for at komme til orde.

Vi bruger både negativ og positiv feedback til at videreudvikle vores site. Det er naturligvis mest opmuntrende med positive anmeldelser som din, så det sætter vi stor pris på.

trustpilot.dk

Utroligt hvad man skal opleve

At tænke sig. Jeg anmelder boyfriend.dk her på Trustpilot. 13 minutter efter fjernes det herfra. Og hvorfor så det ? Boyfriend retter henvendelse hertil, de er ikke tilfreds med hvad jeg har skrevet om deres elendige kundeservice, boyfriends svindel med at beholde folks penge for profiler, osv. osv.
Hvad skal man så med Trustpilot. Se den oplevelse vil jeg gå videre med til Ekstra Bladet, også henvise til de øvrige klager man finder om BoyFriend her på dette site.

Trustpilot er ikke troværdigt !!!

Hej Henning

Tak for dine anmeldelser og din feedback.

Din anmeldelse er ikke blevet fjernet. Den er rapporteret af virksomheden, som mener den er i strid med vores retningslinjer. Da Trustpilot er en åben platform hvor alle kan skrive og læse anmeldelser af de virksomheder de handler hos, fungerer rapportering som en metode til at sikre kvaliteten af anmeldelserne. Enhver virksomhed eller bruger kan rapportere anmeldelser.

Lige nu er din anmeldelse rapporteret og er erstattet af en besked, så andre brugere kan se status. En af vores medarbejdere i Community Support kigger på sagen snarest muligt. Jeg kan se, at den er rapporteret for at indeholde følsomme oplysninger om virksomheden. Jeg har ikke mulighed for at se indholdet i din anmeldelse, men hvis du eksempelvis har angivet navne eller mobilnumre på medarbejdere i virksomheden, vil det være imod vores retningslinjer. Dem kan du læse her:

Vi behandler rapporterede anmeldelser så hurtigt vi kan. Jeg håber du har tålmodighed med os så længe og at vi kan genvinde din tillid, når vi har kigget nærmere på din anmeldelse.

trustpilot.dk

Super hjemmeside, dog er log-in mulighederne ikke gode

Jeg elsker Trustpilot! Fantastisk hjemmeside hvor man virkelig kan se folks oplevelser med de forskellige hjemmesider. Log-in mulighederne kunne godt være bedre. Jeg havde ikke lyst til at logge ind via Facebook, men det blev jeg nødt til.

Hej Emilia

Tak for din anmeldelse og de pæne ord. Godt at høre at du har nytte af at læse og skrive anmeldelser.

Mange har ønsket, at vi fjerner kravet om at oprette brugerprofiler via Facebook. Det har vi netop gjort i en testperiode for at måle, hvilken betydning det har for kvaliteten af anmeldelserne. Herefter beslutter vi, om ændringen skal være permanent.

Det betyder at nye brugere kan oprette en brugerprofil alene med deres email i øjeblikket og det er valgfrit om man vil bruge Facebook. Det er dog stadig hurtigst og lettest med Facebook og giver samtidig også mulighed for at se om ens venner har anmeldt en bestemt forretning.

Tak for din opbakning!

Helt urimelige krav fra Trustpilot

Det hører da ingen steder hjemme at Trustpilot kræver log-in via Facebook, og dermed adgang til ens venner, kontakter osv, for at man kan svare på en virksomheds reaktion på en anmeldelse!
Jeg oplever at virksomheder man berettiget kritiserer, lynhurtigt svarer positivt, og derfra sker der absolut ingenting - hvilket så får lov at stå ubesvaret hen, med mindre man accepterer dette helt urimelige krav fra Trustpilot!
Hvem arbejder Trustpilot for - forbrugerne eller virksomhederne?

Hej Gitte

Tak for dine mange anmeldelser.

Hvis du ønsker at følge op på en anmeldelse efter en virksomhed har besvaret, er det lettest at opdatere din oprindelige anmeldelse ved at skrive videre på den og angive en dato. På den måde kan alle se dialogen mellem dig og virksomheden uden at skulle klikke rundt i kommentarerne. Det kan jeg se du allerede har gjort i en anmeldelse, så jeg håber det har fungeret for dig.

Mange brugere har ønsket, at vi fjerner kravet om at oprette brugerprofiler via Facebook. Det har vi netop gjort i en testperiode for at måle, hvilken betydning det har for kvaliteten af anmeldelserne. Herefter beslutter vi, om ændringen skal være permanent.

Det betyder at nye brugere kan oprette en brugerprofil alene med deres email i øjeblikket. Det er valgfrit om man vil bruge Facebook, og det vil vi stadig opfordre til, da det er en let måde at dele sine købsoplevelser med andre på.

Jeg håber du kan bruge svaret og har mod på at skrive flere anmeldelser i fremtiden.

trustpilot.dk

Trustpilot sletter min anmeldelse og reagerer ikke på henvendelse

Jeg finder det stærkt kritisabelt, at Trustpilot sletter min anmeldelse af Lavpriskoekken.dk uden at have gennemgået den. Jeg har ikke stiltiende tænkt mig at finde mig i denne behandling. Jeg har givet udtryk for det, jeg opfatter som faktuelle forhold, og ikke brugt krænkende ord. Jeg vil ikke indsætte links her, da det er imod Trustpilots politik, men jeg vil opfordre til at bruge en søgemaskine for at se artikler og undersøgelser om Trustpilots tætte forbindelse til de anmeldte virksomheder. Dette er svært uacceptabelt, og ganske givet en interessant sag for forbrugerorganisationer og forbrugerprogrammer som eksempelvis Kontant

Hej Steen

Tak for din feedback.

Jeg vil gerne have lov til at præcisere. Din anmeldelse er ikke slettet. Den er blevet rapporteret af virksomheden, som mener den er i strid med vores retningslinjer. Da Trustpilot er en åben platform hvor alle kan skrive og læse anmeldelser af de virksomheder de handler hos, fungerer rapportering som en metode til at sikre kvaliteten af anmeldelserne. Enhver virksomhed eller bruger kan rapportere anmeldelser.

Lige nu er din anmeldelse rapporteret og er erstattet af en besked, så andre brugere kan se status. En af vores medarbejdere i Community Support kigger på sagen snarest muligt og vil muligvis kontakte dig direkte på email for at bede om yderligere information. Afhængigt af resultatet af undersøgelsen kommer din anmeldelse tilbage igen, eller den bliver fjernet permanent.

Virksomheder kan ikke købe sig til at få fjernet negative anmeldelser og heller ikke kræve at få anmeldelser fjernet, fordi de er uenige. I stedet opfordrer vi til at besvare negative anmeldelser og fortælle sagen som de ser den. På den måde kan andre forbrugere selv vurdere sagen.

Vi har en artikel på engelsk der beskriver hvordan vi arbejder med rapporterede anmeldelser:

trustpilot.dk

TRust Pilot har undertrykt en anmeldelse i 6 dage, så sweetdeal kunne sælge dårlig deal.

Min anmeldelse af en restaurant "deal" blev indberettet af Sweetdeal og Trustpilot har nu i 6 dage valgt at "undersøge!!!" anmeldelsen, imens har Sweetdeal solgt den dårlige deal fra restauranten -grotesk.
Jeg har ikke brugt Sweetdeal eller trustpilot før - det bliver nok også den sidste!

Mads Thomsen and Kim Christoffersen found this review useful

Hej Henrik

Tak for din feedback.

Din anmeldelse er blevet rapporteret af virksomheden, som mener den er i strid med vores retningslinjer. Vi behandler rapporteringer af anmeldelser i den rækkefølge de kommer ind, hvilket i hovedparten af tilfældene sker fra dag til dag. I dette tilfælde har vi brug for mere tid til at undersøge om din anmeldelse overholder retningslinjerne.

Tak for din tålmodighed. Jeg håber at sagen bliver løst snarest muligt og at du har mod på at bruge Trustpilot igen.

trustpilot.dk

This review has been reported to customer service by the company for coarse language.

trustpilot.dk

HVORFOR facebook login ???

Det kan da ikke være rigtigt at man skal tvinges over i facebook !! jeg kender nu flere der ikke får lavet deres anmeldelse på trustpilot fordi de ikke gider oprette en facebook konto. Det er ikke godt nok.
Og argumentet om at facebook login er mere troværdigt holder ikke.
Tilføje dog Google eller andre valgmuligheder. Nemid, cpr-validering, hvad ved jeg, men fri os fra facebook spiralen.

EDIT: Tak for svar.

Hej Mark

Tak for dine mange anmeldelser og feedback.

Du har helt ret i at mange har ønsket, at vi fjerner kravet om at oprette brugerprofiler via Facebook. Det har vi netop gjort i en testperiode og måler nu, hvilken betydning det har for kvaliteten af anmeldelserne. Herefter beslutter vi, om ændringen skal være permanent.

Så i øjeblikket er det frivilligt, om man vil bruge Facebook eller bare email, når man opretter en brugerprofil. Vi kigger også på andre muligheder for at validere sig gennem profiler på andre sociale netværk.

Jeg håber du vil viderebringe nyheden til dem du kender, der ikke tidligere har ønsket at oprette en profil pga. kravet om Facebook-validering.

Langsom

Min første anmeldelse her på siden, om Swifthosting, blev anmeld af dem, 2 min. efter jeg skrev den.
der er nu gået 45 timer, og der er stadig ikke sket noget fra trustpilotens side.

virker lidt mærkeligt, at en firma, skal havde lov at gøre en anmeldelse usynlig, i så lang tid. da firmaer kan udnytte dette, og enlig sørge for, alle deres dårlige anmeldelser bliver gjort usynlig i et stykke tid.

det burde være sådan, at folk stadig kunne læse anmeldelse, men at der kom en lille tekst i siden, hvor der stod, indberettet til trustpiloten

Opdatering:
Det virker desuden også mærkelig, at man skal havde været kunde af en internet virksomhed for, at kunne lave en anmeldelse, da man burde kunne lave en anmeldelse ud fra dere layout eller oplysning på deres hjemmeside.

På samme måde. som folk bedømmer butikker ud fra deres vare placering og udstillings vinduer.

det jo stadig en kunde oplevelse, at gå ind i butikken uden, at købe noget.
på samme måde er det også en kunde oplevelse, at se på hjemmesiden.
da disse ting, ofte kan skæmme en fra at købe noget, eller omvendt

Hej Kim,

Jeg har snakket med vores supportafdeling, Tak for, at du sendte os flere oplysninger. Din anmeldelse er nu tilbage online.

Du har helt ret i, at man skal have været kunde for at vi betragter en anmeldelse som gyldig her på Trustpilot. For det første gør det anmeldelserne mere nyttige, når anmeldelsen omhandler en købsoplevelse. For det andet gør kravet om købsdokumentation det muligt for os at trække en grænse for hvornår en anmeldelse er gyldig på en måde som alle kan forstå. Selvom der kan være grænsetilfælde, er vi konsekvente her - enten er man kunde eller ikke kunde.

Med venlig hilsen,
Bertrand Carton
trustpilot.dk

Deres anmeldelser kan virke utroværdig

Jeg har set på siden poinshop.dk at deres anmeldelser næsten alle sammen er gode. Men jo længere ned man ser jo lettere bliver det at se at det er de færreste der skriver en anmeldelse for at "sige noget". Nogle skriver bare "nice" osv. Langt nede er der enda en tidligere bruger der skriver at brugerne får points for at skrive gode anmeldelser på trustpilot om pointshop. Det er totalt useriøst at et firma kan gøre sådan noget. Hvis alle firmaer gør sådan noget kan man jo ikke stole på den score firmaet får? Jeg håber trustpilot kan gøre noget ved dette...

Mads Thomsen and Kim Christoffersen found this review useful

Hej Rune

Tak for din feedback.

Først og fremmest er vi glade for at du oplyser os om den pågældende virksomheds fremgangsmåde.

Virksomheder der anvender Trustpilot forpligter sig til at overholde vores service guidelines. Her står det bl.a. at man skal invitere alle sine kunder til at anmelde og ikke må opfordre til kun at skrive positive anmeldelser, for eksempel.

Jeg kan ikke kommentere den konkrete sag, men vi har en hel afdeling, der arbejder med at undersøge om virksomheder bryder vores service guidelines. I langt de fleste tilfælde sker overtrædelserne pga. uvidenhed, og de fleste virksomheder rettet hurtigt deres metoder, når vi gør opmærksomme på det. Det er virksomhedernes ansvar at indsamle anmeldelser korrekt, men vi har også et stort arbejde foran os for at informere bedre om, hvad man må og ikke må.

Du kan læse mere her:

Har du yderligere information om den nævnte virksomhed, er du velkommen til at sende det til support@trustpilot.com

trustpilot.dk

Trustpilot har bortcensureret mit indtryk af en købssituation!

Ja, her er der tale om en uacceptabel oplevelse. Jeg havde lagt en anmeldelse af et firma på Trustpilot, det fik firmaet åbenbart stoppet under foregivende af at jeg ikke var kunde. Det var jeg! Da jeg skrev anmeldelsen, havde jeg stadig over 4000 kroner i klemme, alligevel valgte Trustpilot at bortcensurere min beskrivelse af oplevelsen uden at kontakte mig først, altså alene på firmaets opfordring. Senere henvendte Trustpilot sig til mig og bad om dokumentation. Jeg videresendte den mail jeg havde fået fra Cykel-basen, i hvilken det fremgik jeg havde købt og betalt en cykel. Men det var ikke nok for Trustpilot, nu ville de have beviset som et screenshot eller som en pdf fil, det nægtede jeg da jeg havde leveret beviset, så nu er min anmeldelse helt fjernet. Gud ved om det samme sker med denne anmeldelse, det er jo et tysk firma jeg anklager!
Nils Ohms

Rune Damsgaard Rasmussen, Elsebeth, Mads Thomsen and Ginta found this review useful

Hej Nils

Tak for dine mange anmeldelser og din feedback.

Da Trustpilot er en åben platform, hvor alle kan skrive og læse anmeldelser af de virksomheder de handler hos, fungerer rapportering som en metode til at sikre kvaliteten af anmeldelserne. Enhver virksomhed eller bruger kan rapportere anmeldelser, hvis den strider mod vores retningslinjer eller ikke ser ud til at være skrevet af en rigtig kunde.

Når en anmeldelse er rapporteret, undersøger en af vores medarbejdere i Community Support sagen snarest muligt. I dit tilfælde har der været rejst tvivl om du har været kunde i virksomheden, så vi kontaktede dig og bad om dokumentation i form af en ordrebekræftelse eller kvittering.

Desværre har vi set eksempler på snyd med dokumentationen, så vi har nogle krav til, hvad vi godtager som gyldig købsdokumentation. Hvis du kan fremsende gyldig købsdokumentation til min kollega, vil vi lægge din anmeldelse tilbage snarest muligt herefter.

Jeg beklager besværet og håber, at du fortsat vil hjælpe andre forbrugere ved at skrive anmeldelser her på Trustpilot.

trustpilot.dk

Hvilket segment er ikke på FB

Jeg kunne heller ikke komme ind for at kommentere på det svar jeg havde fået fra min (dårlige) anmeldelse af et firma. Det svar de gav var fuldstændig ukorrekt og jeg ville gerne have skåret ud i et større stykke pap, hvad grunden til min kritik var. Jeg -- og måske mange på min alder - 60 år - er ikke på FB - ikke fordi vi ikke kan finde ud af det men fordi vi har fravalgt det til fordel for andre sociale måder at være i kontakt på. Rigtig ærgerligt at man bevidst fravælger os.

B and Mads Thomsen found this review useful

Hej Lis

Tak for din feedback.

Du har ret i, at man skal have en Facebook-profil for at kunne kommentere på en anmeldelse. Hvis du ønsker at udbygge din anmeldelse efter det svar du har fået, anbefaler vi at du går ind på din profil og skriver videre på anmeldelsen. Fx ved at angive en dato for opdateringen nederst. På den måde sikrer du også at flest mulige ser hvad du skriver, da kommentarerne er gemt et klik væk.

Vi vil gerne gøre det mere simpelt, men det er pt den bedst mulige måde at uddybe sin anmeldelse på.

Utroværdigt

Jeg havde skrevet en lang og seriøs anmeldelse af firmaet infurn.com hvor jeg beskrev både dårlige samt gode erfaringer gjort under en handel. Nu logger jeg på nogle måneder senere og min anmeldelse er pist væk! Jeg har en ældre anmeldelse til at ligge under min profil men den anden er helt forsvundet.

Firmaet svarede konstruktivt på min anmeldelse på siden da jeg skrev den, så det undrer mig at den lige pludselig bare er fjernet.

Det er dårlig stil og meget utroværdigt, at det sker på en sådan side som trustpilot! Hvordan skal jeg kunne stole på at jeg ser det rigtige data hvis jeg søger på et hvilket som helst andet firma?!

(Nu holder jeg denne anmeldelse kort, for gider ikke skrive en masse og det så bare slettes igen)

Vh
Kasper

Hej Kasper

Tak for din henvendelse og dine anmeldelser.

Vi har søgt blandt arkiverede anmeldelser men kan simpelthen ikke finde noget, der er skrevet i dit navn. Det er usædvanligt, så det kan enten være en teknisk fejl, eller det kan være du har anvendt en anden brugerprofil, da du skrev anmeldelsen.

Hvis fejlen ligger på vores side, beklager vi mange gange. Jeg håber du har tålmodighed med os og fortsat vil skrive anmeldelser her.

Let at omgås reglerne?

Jeg bedømte mlhosting.dk og gav dem 1 stjerne pga. dårlig service m.v.
Det er selvfølgelig ikke i det firmas interesse. Det lykkedes dem at få min bedømmelse slettet fra TrustPilot selvom jeg endda havde gyldigt fakturanummer.
Det virker lidt for let!!
Tak for lort...

Hej Andreas

Tak for din feedback og for dine anmeldelser.

Trustpilot er en åben platform, hvor alle kan skrive en anmeldelse af de virksomheder de handler hos. Når det er åbent, stiller det også krav til os om at sikre, at anmeldelserne er skrevet af rigtige kunder med rigtige købsoplevelser.
Det gør anmeldelserne mere nyttige, når anmeldelsen omhandler en købsoplevelse. Andre forbrugere eller virksomheder kan gøre os opmærksomme på tvivlsomme anmeldelser ved at rapportere dem.
I dit tilfælde var der tvivl om du var kunde hos anmeldte virksomhed, så en af mine kolleger bad om købsdokumentation via email. Når vi ikke får noget svar, fjerner vi anmeldelsen permanent. Den kan dog komme tilbage igen, så snart vi modtager gyldig dokumentation på, at du har handlet der.

Til din orientering er din nye anmeldelse også blevet rapporteret.

Jeg håber det forklarer, hvorfor købsdokumentation er nødvendigt og at du vil hjælpe os og andre forbrugere ved at sende os den dokumentation vi mangler.

trustpilot.dk

Trustpilot ( Facebook / Twitter)

Til rette vedkommende hos trustpilot. Jeg har for et par dage siden bedømt Post Danmark på denne side, og det har de så reageret på , og svaret. Så ville jeg gerne have svaret igen ,under det der hedder kommentar? men-men efter at have skrevet en længere smøre , opdagede jeg at man skal være oprettet i Facebook eller Twitter , hvorfor nu det. Jeg hverken vil eller har interesse i at have noget med dem at gøre, er der andre muligheder . Ja, jeg kan bedømme deres svar igen ,men så er sammenkoblingen til min første bedømmelse væk. Det er efter min mening ikke særlig smart. Det ligner en slags tvangstilmelding til et af de 2 organer, hvis man vil fortsætte en dialog over en klage,ikke godt nok. Mvh. J.P.

Hej Jan

Tak for dine anmeldelser og feedback til os. Godt at høre at din anmeldelse har startet en dialog med virksomheden.

Du har ret i, at det kræver Facebook for at kunne kommentere på en anmeldelse. Hvis du ønsker at udbygge din anmeldelse efter det svar du har fået, anbefaler vi at du går ind på din profil og skriver videre på anmeldelsen. Fx ved at angive en dato for opdateringen nederst. Så sikrer du også at flest mulige ser det, da kommentarerne er gemt et klik væk.

Vi vil gerne gøre det mere simpelt, men i øjeblikket er det den bedst mulige måde at uddybe sin anmeldelse på.

trustpilot.dk

ideen er god men jeg forestiller mig at de kommercielle interesser har overtaget

I starten var Trustpilot, i min optik, meget forbrugerorienteret. Nu synes jeg måske det her med at man skal koble sin FB profil til at for at kunne kommentere går ud over anonymiteten. Jeg tænker MEGET over det datasport jeg efterlader på nettet og med et unikt navn, så er jeg ikke interesseret i at folk kan læse at det er mig som står bag gode og dårlige oplevelser på div. sites som forbruger.
Det stiller mig dårligere ift. dialog med serviceudbyder, da jeg ikke vil udstille mit navn via FB og jeg ikke har en konto på de alternative medier som der henvises til.
Dette koblet med at man kan som virksomhed købe falske anmeldelser og Trustpilot ikke har nogen mulighed for at forhindre det - gør at de ikke får flere stjerner af mig. Jeg forestiller mig at Trustpilot nu tjener fine penge på at være virksomhedsrettede i stedet for forbrugerrettede.

B, Elsebeth and Mads Thomsen found this review useful

Hej "Habbo"

Tak for dine mange anmeldelser og din feedback til os.

Du har været med over lang tid, kan jeg se, og i den periode er der sket meget med brugeranmeldelser i Danmark. Først og fremmest bruger flere forbrugere dem, inden de handler, og flere virksomheder er opmærksomme på deres kunders anmeldelser.

For os betyder det øgede krav om, at Trustpilot er troværdigt. For at opretholde en høj troværdighed har vi eksempelvis flere udviklere, der ikke laver andet end at forbedre processerne, der genkender mistænkelige anmeldelser.

Så vi gør en stor indsats for at sikre kvaliteten og rydder hver dag op blandt ugyldige anmeldelser. Du kan læse mere om arbejdet her:

Derudover ønsker vi, at flere skriver anmeldelser med rigtigt navn og billede. Det øger troværdigheden, når anmeldelsen ikke er anonym, og virksomhederne kan også se hvilken kunde de taler med.
Det bliver nemmere ved at koble ens brugerprofil sammen med Facebook, men vi er med på at ikke alle ønsker at stå frem med rigtigt navn og billede, så der er mulighed for at rette sin profil og billede.

trustpilot.dk

Kommer ikke til at bruge den her side mere

Man kan ikke stole på trustpilot. Synd for jeg har tit brugt denne sidetil at anmelde episoder jeg har oplevet. Jeg lavede en anmeldelse fra et firma vi købte en computer hos. Vi havde fået en kæmpe dårlig behandling, hos det firma. Trustpilot skriver tilbage, at de vil have beviser fra mig, at det er mig der har oplevet det her. Trods jeg tastede købsnummeret ind, da firmate gerne vil have man gør det, så de kan se man ikke snyder. Så skriver trustpilot til mig, at de vil have beviser for jeg er den som jeg siger jeg er. Jeg skriver til dem, at jeg ikke kan bevise det er mig, da den står i min kones boss's navn, da hun har købt computeren gennem hendes arbejde. De siger til mig , at det er ok, bare jeg har noget købs bevis. jeg sender dem vores købsbevis, og de sætter anmeldelsen tilbage på siden her. Ca. En uge efter, er anmeldelsen slettet igen. Men det ved jeg ikke. Jeg får mails fra dem hvor der står "pending" og skriver til dem, at jeg har sendt beviser til dem, så de skal stoppe med at sende de her spam mails. Jeg finder så ud af, at anmeldelsen er slettet og skriver til dem og spørger, om hvorfor den er slettet. Nu vil de have at de får et papir at det er mig der har købt denne computer, og det kan jeg ikke bevise, for den står i chefens navn.
Denne side er på firmaernes side, og man kan IKKE stole på om ens klage kommer på siden. Fub her. Så her siger jeg farvel til trustpilot

Jesper Høngaard, B and Mads Thomsen found this review useful

Tak for dine mange anmeldelser og din feedback.

Jeg har talt med min kollega i support og vi kan genkende sagens forløb, som du beskriver det.

Formålet med Trustpilot er, at forbrugere skal kunne læse og skrive anmeldelser af de virksomheder de handler hos. For at sikre at anmeldelserne er skrevet af rigtige kunder, kan vi i tvivlstilfælde bede anmelder om at fremsende købsdokumentation. Desværre betragter vi ikke en faktura i din kones chefs navn som gyldig købsdokumentation og derfor er anmeldelsen fjernet.

Min kollega har informeret, at vi kan vise anmeldelsen igen, hvis vi modtager dokumentation på, at det er dig som har haft sendt varen afsted til reparation. I så fald har du en købsoplevelse med firmaet, vi kan identificere dig som en rigtig kunde, og din anmeldelse er derfor gyldig.

trustpilot.dk

Trustpilot fjerner anmeldelser uden at give besked/begrundelse

Jeg havde sammen med min kæreste lavet en anmeldelse af firmaet Boozt. Boozt indberetter så anmeldelsen et par minutter efter den er lavet med begrundelse af at det er produkt relateret og ikke relateret til dem. Ændres så sidenhen til at blot overstride trustpilots retningslinjer mener jeg det var. Trustpilot er så i kontakt med mig for at sikre sig at det er mig der har haft købsoplevelsen og der sendes bevis i form af screendump af ordrebekræftelsen fra min kærestes e-mail da det var hende der lagde ordren (hun er ikke oprettet herinde).
Trustpilot vælger så i sidste ende at fjerne vores bedømmelse helt uden at give besked herom eller i det mindste en forklaring her til.
Det virker meget som om at Trustpilot bøjer sig lidt for hurtigt for firmaerne - måske dem som ligger flest penge i Trustpilots lomme har den bedste score herinde

Svar 30-05-2013 - 12:26
Det er både rigtigt og forkert da det både er mig og min kæreste der har haft oplevelsen da jeg også selv har været i dialog med dem. Jeg kan da sende bevis på korrespondancer fra min e-mail vedr. ordre nummeret. Men hvad vil i vædde med at nu når jeg bruger tid på at oprette min kæreste og skrive nøjagtig den samme anmeldelse så går der ikke længe før de også indberetter den...

Kasper Blomberg, Jesper Høngaard and Mads Thomsen found this review useful

Tak for dine mange anmeldelser og din feedback.

Trustpilot er en åben platform, hvor alle kan skrive og læse anmeldelser af de virksomheder de handler hos. Rapportering er med til at sikre kvaliteten af anmeldelserne og at de er skrevet af rigtige kunder. Enhver virksomhed eller forbruger kan rapportere anmeldelser.

Vi har for nylig gjort det mere tydeligt, hvad en anmeldelse er rapporteret for, hvem der har rapporteret den og i så fald hvornår. Dette er vi også vi at indføre i de notifikationer, der går ud til forbrugere og virksomheder. Det er dog endnu ikke helt på plads, men vi arbejder på at informere bedre omkring, hvad der foregår. Jeg beklager at vi ikke har gjort det godt nok her, men det er på vej.

Hvis ikke der står det samme navn på anmeldelsen som i fakturaen, er det meget besværligt for os at vurdere om anmeldelsen er gyldig. Det nemmeste vil være, hvis din kæreste selv oprettede en brugerprofil og skrev anmeldelsen - i virkeligheden er det jo også hende, der har haft købsoplevelsen.

God idé.

Men dårligt at nogle firmaer kan gå ind og få slettet dårlige kommentar! Så virker det ret utroværdigt.

Kasper Blomberg found this review useful

Hej Kerri,

Tak for din feedback. Godt at høre at du synes Trustpilot er en god idé.

Virksomheder kan ikke selv slette eller redigere i negative anmeldelser og kan heller ikke kræve at få anmeldelser fjernet, fordi de er uenige.

Hvis vi fjerner anmeldelser, er det fordi de ikke overholder vores retningslinjer. Hver dag bidrager mange brugere og virksomheder ved at rapportere anmeldelser, som vores medarbejdere i Community Support herefter undersøger. Afhængigt af resultatet af undersøgelsen kommer anmeldelsen tilbage igen, eller den bliver fjernet permanent.

Rapportering er den eneste måde en virksomhed kan få fjernet en anmeldelse på. Det er en metode til at sikre kvaliteten af anmeldelserne, og i sidste ende får alle mest ud af anmeldelser, som er skrevet af rigtige kunder

Håber det forklarer sagen.

Hvilket ærinde går de?

Jeg har gennem mange år været stor fan af Trustpilot, men jeg synes der er ved at brede sig en trist tendens, hvor det virker som om at virksomhederne i større og større grad vælger at indberette negative anmeldelser nærmest som standard, og altså af og til helt uden grundlag. Dermed lægges så meget pres på Trustpilot at de de facto ender med at styre informationsstrømmen, da supporten typisk er nogle dage om at reagere på en anmeldelse.

Jeg synes nærmest at det ser ud som om at visse virksomheder er inde og rapportere negative anmeldelser i "bølger", for "går den, så går den". De anmeldelser der efterfølgende forsvinder er en sejr, og de anmeldelser der så kommer tilbage på sitet er der ikke sket nogen skade ved.

Jeg er ikke i tvivl om at Trustpilot er en god forretning, men den er også 100% afhængig af brugernes tillid. Det er en hårfin balancegang - og jeg synes det virker til at I er ved at få lidt overbalance.

Martin Næsted, Kerri Espinoza Galarza Jensen and Mads Thomsen found this review useful

Hej Claus

Tak for dine mange anmeldelser og din feedback.

Du har ret i at flere virksomheder bliver opmærksomme på deres anmeldelser. De fleste ser værdien i at besvare kunders feedback direkte på Trustpilot. Andre virksomheder forsøger med metoder i stil med dem, som du beskriver.

Vi er opmærksomme på det og har for nylig gjort det mere tydeligt, hvorfor en anmeldelse er rapporteret, hvornår og hvem der har rapporteret. En virksomhedsprofil med mange rapporterede anmeldelser virker ikke troværdigt og andre forbrugere kan se, at noget måske ikke er i orden. Rapporterede anmeldelser tæller stadig med i den samlede score, ligesom vi i grove tilfælde griber ind ved systematiske og gentagende rapporteringer.

Så alt i alt er det sværere for virksomheder at gemme sig, og i de fleste tilfælde er der en god grund til at anmeldelsen er rapporteret. Så ved at vi kan luge ud i ugyldige anmeldelser gennem rapporteringer, bliver kvaliteten af anmeldelserne langsomt højere.

trustpilot.dk

Hvor blev min anmeldelse af firmaet Nyborg Handelskompagni, som jeg skrev lørdag d. 25.5.13

Jeg er bruger af Trustpilot, men jeg skrev en anmeldelse af Nyborg Handelskompagni med ejer Marianne Aadal, men jeg kan ikke finde den?
Jeg har haft en uheldig handel, hvor jeg købte et magnethjerte, og hvor jeg advarede andre til ikke at købe varer på markeder og på nettet. Man står rundt omkring på markeder og lignende, så jeg undrer mig over anmeldelsen er væk. Men jeg tager måske fejl?

Jeg håber en medarbejder fra Trustpilot svarer mig. Vh. Jeanette

Hej Jeanette

Tak for dine anmeldelser og din feedback.

Din anmeldelse af omtalte virksomhed blev rapporteret, fordi du var kommet til at skrive den på trustpilot.dk's virksomhedsprofil frem for på virksomhedens. Hvis du klikker på din brugerprofil, kan du se din anmeldelse samt hvad andre har skrevet. Så det skulle være i orden.

Jeg vil gøre opmærksom på, at det strider mod vores retningslinjer at nævne navne på ansatte eller ejere af virksomheden i anmeldelsen, så det må du meget gerne rette.

Trustpilot er utroværdig

Trustpilot tillader virksomheder at slette negative anmeldelser. Selvom det er dokumenteret at jeg er kunde hos firmaet (Cykelpartner.dk).
Utroværdig!!

B found this review useful

Hej John.

Din anmeldelse er online. Du kan se den her.
Siden du skrev din anmeldelse kom der flere anmeldelser på deres profil. Det er måske derfor, at du ikke kunne finde den.

Mvh.

Trustpilot Censur Utroværdigt Værdiløst

Jeg har oprettet en facebook profil blot for at skrive en kommentar, men der står NUL kommentarer under det indlæg jeg har kommenteret. Mystisk. Jeg skrev en kommentar fordi mit oprindelige 1 stjerne indlæg blev slettet. Igen mystisk.

Må indrømme at jeg FULDSTÆNDIGT har mistet tilliden til Trustpilot - det gør det ikke bedre at de nu kræver at man logger ind med en facebook profil...

Philip den Novice, Thomas Bay Hvolby, B and Elsebeth found this review useful

Hej Bolette

Tak for din feedback.

Trustpilot er en online anmeldelsesside, som fokuserer på at gøre det nemt for online forbrugere at skabe sig et overblik over virksomheders service. Derfor kan enhver bruger på Trustpilot frit skrive anmeldelser, sålænge denne anmeldelse beskriver og bygger på en købsoplevelse med den anmeldte virksomhed.

Hvis det ikke er tilfældet, betragter vi ikke din anmeldelse som gyldig. Når vi bliver gjort opmærksomme på indhold, der ikke vedrører købsoplevelsen, fjerner vi det.

Du kan læse mere i vores retningslinjer, som du finder her:

trustpilot.dk

Forstår slet ikke al den kritik.....

Jeg prøvede for sjov, at søge Trustpilot på Trustpilot og er meget forundret over al den kritik.havde forventet en grøn stjernerække. Jeg har anmeldt et par virksomheder og den jeg anmeldte negativt, kom der det ud af det, at jeg blev kontaktet af Kontant fordi de havde et program med netop det firma. Jeg var positivt overrasket over, det der fulgte med anmeldelsen. Jeg har der ud over brugt tp til at søge firmaer før jeg handlede. MEGET nyttigt.

Jacob Luffe found this review useful

Hej Gitte

Mange tak for dine anmeldelser og din positive feedback. Spændende at du blev kontaktet af en journalist på baggrund af din anmeldelse. Udover at være til gavn for forbrugere, bliver Trustpilot også brugt af forbrugerjournalister til at finde kilder til deres historier.

De mange kritiske anmeldelser af Trustpilot vidner om, at brugeranmeldelser stadig er nyt og er omgivet af en del misforståelser. Vi forsøger at gøre det så tydeligt som muligt, hvordan Trustpilot virker, men vi har stadig et stort arbejde foran os.

Tak for din opbakning. Skulle du have lyst til at vide mere om hvem vi er og hvad vi laver, er du velkommen til at følge os på Facebook - www.facebook.com/Trustpilot

trustpilot.dk

irriterense at man SKAL skrive et min antal ord/bohstaver, før man kan sende anmeldelsen, når man nu har skrevet min "mening i en sætning" og sat stjerne på.

Xxxxxxxxxzxzzzzzzzzzzxxxz

Hej Peer

Tak for dine anmeldelser og din feedback.

Vi har to felter, der skal udfyldes, som vedrører anmeldelsens indhold: En overskrift og en uddybende tekst. Det er selvfølgelig super, hvis du kan formulere din oplevelse så kort og præcist som muligt, men vi kræver et hvis antal tegn i anmeldelsen, for at sikre at anmelderne skriver mere end bare "ok".
Vi ønsker at det er så simpelt som muligt at skrive en anmeldelse, men den kan blive så kort, at den ikke er nyttig for andre. Derfor begrænsningen.

Jeg håber du ellers er tilfreds med at bruge Trustpilot.

Ikke godt nok

OPDATERET
Nu SKAL man bruge facebook for at kunne skrive bemærkninger til en anmeldelse. Meget ringe slutbrugeroplevelse.
Det er en OM'er.

Sammentælling af stjerne har en noget mærkelig algoritme. En virksomhed får EN anmeldelse på TO stjerner, det giver et gennemsnit på TRE stjerner (6,4) point?
Det er også en OM'er

TIDLIGERE
I bund og grund må troværdigheden på Trustpilot også omhandle, hvordan en virksomhed udvikler sig ift. input fx via Trustpilot. Men det er ikke muligt at opbygge denne troværdighed via Trustpilot, da man som anmelder kun kan afgive en anmeldelse pr. IP-adresse.
Så starter jeg en anmeldelse ifm. et køb kan min oplevelse af bestillingen, leveringen og produktet skrives ind i en anmeldelse. Senere hvis jeg oplever andre ting ifm. SAMME handel kan jeg selvfølgelig redigere i den først afgivet anmeldelse, og sammenfatte købet incl. reklamationen.
Men handler jeg igen med samme virksomhed - fx på en anden måde med andre produkter og anden leveringsform, kan jeg ikke lave en ny anmeldelse af samme virksomhed, fordi jeg kun kan afgive en anmeldelse pr. IP-adresse. Det svækker i den grad Trustpilot som helt optimalt værktøj ifm. indkøb.
Selvfølgelig findes der tekniske løsninger på dette problem.
Det er en OM'er

Bjørn Roa Bæhr-Larsen found this review useful

Hej Vagthunden

Tak for alle dine anmeldelser og for din feedback til os.

Lad mig forsøge at besvare dine kommentarer.

Du har ret i at det kræver en Facebook profil for at kommentere på anmeldelser. Vi udskiftede kommentarsystemet til det nuværende i september 2012, fordi vi ville sikre at kommentarerne kommer fra rigtige brugere. Vi har også reduceret mængden af anonyme hadefulde kommentarer med det nye kommentarsystem, hvilket også er et kendt problem på mange debatfora.

Algoritmen virker efter hensigten. Alle virksomheder starter med en score på 7,0. Få anmeldelser giver ikke et retvisende billede af virksomhedens service, så derfor skal der mange flere negative anmeldelser til, hvis virksomheden skal have absolut bundkarakter. Eller mange positive anmeldelser til en topkarakter for den sags skyld.
En anmeldelse mister desuden værdi over tid og efter 30 måneder tæller den ikke med i den samlede karakter.
Du kan læse om, hvordan vi beregner TrustScore her:

Det er kun muligt at anmelde den samme virksomhed én gang fra hver brugerprofil. IP-adressen spiller ikke ind her. Som du selv er inde på, kan du opdatere din anmeldelse, så det vil være den bedste mulighed pt.
Vi kigger på mulighederne for at gøre det muligt at anmelde den samme virksomhed flere gange, men det skal gøres på en måde, så vi stadig kan vise et retvisende billede af en virksomheds omdømme.

Håber svarene giver mening.

Trustpilot

N.B. Har lavet nogle præciseringer i svaret efter at have talt med en kollega.

Facebook opkobling

Nu ved jeg ikke hvor godt Facebook er anmeldt - men en virksomhed, som gang på gang har ladet Hånt om privatlivets sfære, kan vel næppe være "liked" særlig meget på et forbrugersted, som dette.
Jeg kan derfor kun slutte mig om andres brugers kritik af, at man nu skal til at være afhængig af Facebook for at kunne anvende Trustpilot (Ville have skrevet en kommentar i dag)
Oven i købet at man som gammelt medlem, som var med fra starten af - pludselig bliver stækket - er ret uforståeligt. Det skulle være rimeligt dokumenteret, at der ikke er tale om en falsk profil eller bare noget der ligner.
I løfter en samfundsrelevant opgave og derfor skal I være ekstra påpasselig med jeres ansvar og tænke jer grundigt om, så I undgår hovsaløsninger som denne.

Elsebeth, Vagthunden and Bjørn Roa Bæhr-Larsen found this review useful

Hej Thomas

Tak for din feedback og dine mange anmeldelser.

Det har tidligere været muligt at kommentere på anmeldelser uden brug af Facebook. Desværre stødte vi på nogle begrænsninger og en stigende mængde hadefulde kommentarer, hvilket vi langt fra er det eneste offentlige fora der har oplevet.

Vi udskiftede kommentarsystemet til det nuværende i september 2012. Vi ville sikre at kommentarerne kom fra rigtige brugere, hvilket også reducerer mængden af anonyme hadefulde kommentarer.

Vi er med på at ikke alle er vilde med Facebook, men vi mener det giver en række andre fordele. Du kan læse mere om kommentarsystemet her:

Repostede en slettet anmeldelse

Jeg havde lavet en anmeldelse som jeg slettede, for ikke at skade samarbejdet mellem firmaet jeg anmeldte og firmaet jeg arbejder for. Så pludselig dukkede anmeldelsen op igen. Ikke acceptabelt

B found this review useful

Tak for din feedback.

Det lyder underligt og bestemt ikke som noget, der burde kunne lade sig gøre. Vi beder altid om bekræftelse, når en bruger ønsker at slette en anmeldelse for at sikre at det ikke sker ved en fejl.

Kan du huske hvilket tidspunkt det skete på? Så kan vi gå tilbage og undersøge om der er tale om en teknisk fejl fra vores side. Du kan enten svare her eller skrive til support@trustpilot.com

På forhånd tak

--- Opdateret ---

Hej Martin

Vi har lokaliseret fejlen, som ligger på vores side. Der har været nogle få slettede anmeldelser, som ved en fejltagelse blev publiceret igen. Vi er ved at rydde op, så hvis du ikke allerede selv har fjernet din oprindelige anmeldelse igen, sørger vi for at det sker snarest muligt.

Vi beklager fejlen. Håber du har mod på at skrive anmeldelser fremover alligevel.

Joakim

facebook login

At blive tvunget til at skal logge på facebook for at logge på trustpilot føles ekstremt irriterende og skuffende..

tilføjelse: kan se den har været oppe og vende før, og kom oprindelig for at afgiv en stjerne i en anden anledning, også var 'facebook' der som endnu et irriterende element.

B, Thomas Buch, Bjørn Roa Bæhr-Larsen and Elsebeth found this review useful

Tak for din feedback.

Du har ret i, at man kun kan oprette en profil via Facebook, hvis man opretter sig direkte fra trustpilot.dk. Det er uheldigt, at du oplever det som irriterende og skuffende.

Udover at gøre det lidt mere besværligt at oprette falske brugerprofiler, bidrager Facebook til at flere skriver anmeldelser med rigtigt navn og billede. Det øger troværdigheden, når anmeldelsen ikke er anonym.

Vi er klar over, at ikke alle er vilde med Facebook, så derfor har vi også andre muligheder for at oprette sig og logge ind på tegnebrættet. Det er dog for tidligt at sige noget om hvilke og hvornår vi går live.

Mistanke Truspilot for falske anmeldelser

hej jeg har langt mærke til at der mange der skriver rigtig god anmeldelser mænd der er bare ikke die bruger data med kun et navn det ville ikke ondra mig vis truspilot.dk
skriver til mig og bagefter sleter den her anmeldelse fordi die kan kan lige kritik

Hej Lasse

På Trustpilot kan alle dele købserfaringer med de firmaer de handler hos. Derfor er det kun sundt, at du er skeptisk over for de anmeldelser du læser. Man bør tage brugeranmeldelser med et gran salt - i stedet opfordrer vi til at lade brugeranmeldelserne være en rettesnor, når man skal finde ud af hvilken butik man skal handle hos næste gang.

For at opretholde en høj troværdighed i anmeldelserne har vi eksempelvis flere udviklere, der ikke laver andet end at forbedre processerne, der genkender mistænkelige anmeldelser.

trustpilot.dk

Mistanke om falske anmeldelser hos Honour.co.uk

Jeg vil gerne lige have at i hos Trustpilot undersøger honour.co.uk for jeg har en stærk mistanke til tonsvis af falske anmeldelser skrevet af Honour selv.
Læg venligst mærke til brugerne, hvornår de blev brugere af Trustpilot og hvornår at de har skrevet deres anmeldelser.
Det hele lugter langt væk af at størstedelen af anmeldelserne er falske, da der også forefindes ikke så positive anmeldelser, der ser ud som om at de er blevet forsøgt druknet af positive.

Host Trustpilot ligger de her.

Hej Per

Tak for dine mange anmeldelser og din henvendelse.

Jeg kan se, at du har redigeret din oprindelige anmeldelse, så her følger et nyt svar:

Jeg har sendt din forespørgsel videre til vores Support, som undersøger sagen nærmere. Du er velkommen til at skrive til support@trustpilot.com hvis du har yderligere information om virksomheden i relation til deres anmeldelser.

God hjælp i Trustpilot

Forstår ikke helt kritik at man skal via Facebook for at kunne anmelde. Jeg er ikke på Facebook og kan sagtens lave anmeldelser?
Herudover er der en del firmaer som beklager sig over fejlagtige anmeldelser. Sker dette, er det naturligvis uheldigt.
For mit vedkommende kan jeg (desværre) kun alt for godt nikke genkendende til de anmeldelser "dårlige" firmaer modtager. Og ærgrer mig hver gang jeg laver et "dårligt køb" - jeg kunne bare have checket Trustpilot før indkøb i stedet for efter.
Godt at der er nogen der holder øje med firmaerne. De "dårlige" firmaer skulle hellere tage sig sammen og få gjort noget ved deres problemer i stedet for at beklage sig over dårlige anmeldelser. Husk det er kunderne i lever af!
Og Trustpilot får kun 4 stjerner, for der skal altid være plads til forbedringer.

Hej John

Tak for dine mange anmeldelser og din feedback.

Vi indførte kravet om Facebook validering af nye brugerprofiler i marts 2012. Jeg kan se at du har skrevet anmeldelser længere tilbage, så derfor er du ikke berørt af det krav.

Du har en god pointe omkring firmaernes reaktioner. Det hænder dog, at en anmeldelse eksempelvis bliver skrevet på en forkert virksomhedsprofil, at medarbejdere bliver hængt ud, eller anmelderen ikke har været kunde hos virksomheden. I de tilfælde opfordrer vi både virksomheder og forbrugere til at rapportere anmeldelsen, så vi kan undersøge den nærmere.

Tak for din opbakning - vi håber du vil bruge Trustpilot endnu mere fremover.

Håndjern?

Jeg har igennem tiden nydt godt af Trustpilot / brugernes anmeldelser af virksomheder...

Men... Jeg synes det er et usmageligt krav at man skal være Facebook bruger for at kunne kommentere herinde.

Det er en skam at man skal låses fast af en privat reklamevirksomhed som Facebook for at kunne hjælpe andre på et ikke Facebook site.
Jeg har ikke lyst til at Facebook skal ligge inde med mine private oplysninger - dem har i fået - er det ikke nok?

I burde da kunne lave dette uden Facebook.

Jesper K. Pedersen

Mik, Elsebeth, Thomas Buch, Philip den Novice, Bjørn Roa Bæhr-Larsen and B found this review useful

Hej Jesper

Tak for din feedback. Godt at høre at du generelt har haft glæde af at bruge Trustpilot.

Tidligere har det været muligt at kommentere på anmeldelser uden brug af Facebook. Desværre stødte vi på nogle begrænsninger og en stigende mængde hadefulde kommentarer - på lige fod med mange andre offentlige fora.

Vi udskiftede kommentarsystemet til det nuværende i september 2012. Den væsentligste grund er, at vi ville sikre at kommentarerne kom fra rigtige brugere. Vi har også reduceret mængden af anonyme hadefulde kommentarer med det nye kommentarsystem.

Du kan læse mere om kommentarsystemet her:

Stol ikke på trustpilot

Efter at have været inde på www.endate.dk, hvor min profil af en eller anden grund, uden varsel og uden nogen grund blev slettet, skriver jeg naturligvis en anmeldelse på trustpilot.

www.endate.dk klager tilsyneladende efterfølgende over indlægget.

Trustpilot sætter så indlægget på bero, og skriver til mig at jeg skal fremsende dokumentation på at jeg har været på sitet. Der går der i nærheden af syv arbejdsdage inden jeg hører noget fra trustpilot om hvorfor mit indlæg er sagt i bero.
Jeg skriver med en der hedder [Private data removed] og kan beder mig om at sende dokumentation, på jeg har været der inde. Det gør jeg og nævner samtidigt det var fra spamfilteret(regner med implicit at trustpilots medarbejder, [Private data removed] kan regne ud, at såfremt han vil have mere dokumentation, skal han spørge efter det hurtigst muligt). Men jeg sender som sagt et screenshot, af min indbakke der bevidner jeg har modtaget post på endate.dk og regner med det nok.
Der går yderligere syv arbejdsdage, inden jeg hører fra kundeservice(denne gang intet navn på afsender) hvor de beder om et bevis på en anmodning, til adgang på endate.dk. Jeg sender et screenshot, fra min mail igen, igen et billede fra indbakken, hvilket er mere end nok.

Desværre er det ikke nok for trustpilot, hvilket får mig til at tænke trustpilot, må have en aftale med www.endate.dk på den ene eller anden måde. Der er rigeligt med dokumentation. Konklusionen er at trustpilot, ikke kan stoles på. De har mistet deres troværdighed. Jeg anbefaler at søge på Google generelt.

B and Philip den Novice found this review useful