We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Telespecialisten reviews

Telespecialisten Logo
Customers say: »Købte en iPhone 4 . det viste...« »Fik aldrig varen! (mobil) Vil...« »Kan bestemt ikke anbefales!...« 821
Acceptable

- Rimelige priser
- Hurtig levering

Featured review of Telespecialisten

Telespecialisten

Fin men relativ langsom levering

Jeg modtog min bestilling som forventet, men ift. mange andre online butikker (også af mindre størrelse, som jeg går ud fra at denne butik er) følte jeg at leveringen var lidt langsom - især når der på forsiden står at pakken bliver sendt samme dag, hvis den bliver bestilt før kl. 14:00, også at der i mailen står "Tak for din ordre. Varerne vil blive fremsendt i løbet af 2-3 dage.".

Ellers ingen problemer. Det er godt nok et produkt fra Malmö men det har kun betydning for en meget sparsom manual som Apple giver med deres produkter.

Køb af Iphone 4S

Jeg har ingen ting at sætte på telespecialisten ApS. Det hele kørte som det skulle. Ville ikke have noget imod at handle der igen.

Ingen service, ingen levering

ingen besvarelse af hverken email eller telefonopkald, Ingen vare!

HOLD JEG LANGT FRA DENNE LEVERANDØR

Jeg købte en telefon ( uden at have tejkket trustpilot.. :-( )
Modtog den efter et par dage, men kassen lugtede slemt af røg, og havde været åben og plumberne var brudt...Det viste sig at være en tysk telefon, med et udenlandsk teleleverandør logo påtrykt... Men det værste var dog at der ikke fulgte batteri med til den... Det var tydeligt at den havde været solgt med 15 timers taletid i tyskland, for den kupon der skulle bruges for at få taletiden manglede...
Telespecialisten har fortalt 2 gange at de har sendt batteri til mig, men der er aldrig dukket noget op.

ØV ØV ØV
Det var vist bare en useriøs udlænding der sælger brugte/demo telefoner...

Men det var selvfølgelig min egen skyld at jeg hoppede på den, jeg kunne jo bare have læst på trustpilot... for jeg er jo ikke den eneste der er blevet snydt af:
Telespecialisten eller Ahmed Omar

Telespecialisten

5 Fede stjerner. Super hurtig levering af den korrekte Tlf.

Så fedt, vi bestiller en Tlf. Til vores datter. Konfirmationsgaven... Ingen andre havde den på lager, ellers lovede de at skaffe den, men forgæves.. Så vi prøvede telespecialisten og juhuu 3dages lev. Og hun er jublende lykkelig. Så er forældrene også glade. Tusind tak for jeres super service og korte leveringstid.

Lover meget holder lidt!

Jeg bestilte en Nokia C1-02 telefon, hvor der stod leveringstid: 2-3 dage, da jeg henvendte mig efter en uge, kunne jeg ikke få en forventet leveringsdato, hvorefter jeg annullerede ordren.

Levering til tiden

De har leveret de ønskede telefoner til tiden.
Ganske som forventet !

Utrolig dårligt

Jeg bestilte en forkert mobil, og modtog en mail med faktura 3 dage efter, og mit track and trace nummer. Track and trace nummeret var "vi har den kun i sort" og efter den mail, gik jeg ind og læste anmeldelser på trustpilot om telespecialisten. Jeg valgte derefter straks af afbestille min ordre, da det er tyske mobiler(tyske manualer) og servicen skulle være ret dårlig! Jeg ventede 5 dage, på at få mine penge igen, og efter utallige mails og opkald, har jeg fået dem tilbage. Jeg har efterfølgende modtaget mails, med at min ordre er accepteret, hvilket gør mig utrolig forvirret..

Så alt i alt, en utrolig dårlig service på min ordre.
Jeg kan anbefalde www.proshop.dk hvis nogen af jer er i tvivl! Der er servicen i top! ingen ting at klage over. De fleste af mine venner og familie køber der inde, og vi har ikke haft en eneste klage. :-)

Quick Levering.

Ordre bestilt online Nokia 300 Kl 1400 tirs. Tors. formiddag modtog sms varen kunne afhentes hos vores lokale GLS butik. Godt klaret . Super service.

Telespecialisten

Lover en leveringstid - bruger en anden

Egentlig virker tlf. mm. som det skal, men det er jo også et standard produkt.
Alt omkring leveringstid, og løfter vedr. leveringstid gik dog galt, uden nogen info om dette.

5 Stjerner.

Hej! Jeg vil gerne give jer 5 stjerner for en meget hurtig betjening, fra jeg bestilte min nye mobil en lørdag formiddag og til jeg modtog den med Post Danmark 2 dage efter mandag formiddag. Er virkelig positivt overrasket over, hvor hurtigt det gik. FEDT!!!!

Super god handel

Har lige købt HTC One X. Det gik hurtigt og prisen den bedste jeg kunne finde i DK. Hjemmesiden er frygtelig men der er egentlig ligegyldigt

Meget dårlig service

Købte en thc legdend alt gik hurtigt, men telefonen virkede ikke som forventet, der var ingen signal. Sendte den retur og det er nu 5 uger siden. Har kontaktet dem på telefon for 14 dage siden og fik af vide at
den ville komme i løbet af ugen..... men nej ingen telefon Efter man forsøg på at ringe dem op i deres telefontid sendte jeg en mail men har intet hørt fra dem. Nu har jeg bedt om at få mine penge tilbage.
Jeg har den frygt for at jeg hverken ser penge eller telefon.
Så jer derude jeg vil ikke anbefale at i handler hos telespecialisten.dk
djlu Hadsten

super hurtig handel

bestilte varen og den ankom allerede efter 2 dage.. intet at klage over

Ikke ok service

Bestilte en telefon, der skete intet - rykkede 2 gange før der kom svar. De kunne ikke skaffe telefonen, og derfor handlen annulleret - så fjern den dog fra hjemmesiden - og kom med besked før kunden.

Måske meget godt at telefonen ikke kunne skaffes, tør ikke tænke på det videre forløb, hvis noget var galt med telefonen

Skuffet

Bestilte en iPhone 4S fra Telespecialisten og modtog den ret hurtigt et par dage efter. Dog var forseglingen brudt - meget tydeligt da man havde sat resterne af folien rundt om æsken. Man kan nu kun være i tvivl om det er en brugt telefon man har modtaget, eller en telefon som fx har været i stykker og er repareret. Telefonen skulle bruges som gave et par dage efter, så jeg var næsten tvunget til at give telefonen, i stedet for at starte reklamation og stå uden telefon som gave.

Levering ifølge aftale

Køb af Nokia Lumia 800. Alt forløb jævnfør aftale, leveringstid, sted og indhold. Telefonen var billig (2700,- mod priser de fleste steder på 3000 eller derover), til gengæld er det en tysk telefon der er sat op til Vodafon. Det har dog ikke givet problemer ud over at (den i øvrigt sparsomme) manual er på tysk. Det stod der ikke noget om.
Jeg er dog godt tilfreds med købsforløbet.

Super hurtig levering

jeg vil dog give en anden anmelder ret i, at det ville være god service at gøre opmærksom på at varerne er parallelimporterede. Specielt fordi levering og feedback er helt i top.

Telespecialisten

Hurtig levering, og rigtig vare.

Fint købsforløb, jeg kunne dog ikke finde ekstraudstyr på deres hjemmeside. Ekstraudstyr måtte købes hos anden leverandør.

Telespecialisten

hurtig levering og god service

perfekt handel

Rigtig vare, hurtig levering

Perfekt købsforløb

Forkert forsendelse

Jeg fik en forkert telefon tilsendt - sendte den tilbage og bedte om at få tilsendt den rigtige.. Den rigtige er ikke kommet endnu efter ca. 5 dage, hvilket jeg synes er for dårligt, da de reklamere med noget andet...

Fin levering

Bestilte torsdag morgen, blev sendt lørdag og klar til afhentning tirsdag. Ingen problem, kvitering fremsendt pr mail, fint så ved man den ille bliver væk.
3 stjerner for alt var som forventet

Hurtig levering, MEN!!!!!!!!!!!!!

Bestilte en Samsung Galaxy SII, som blev leveret 2 dage efter bestilling, hurtig service.
MEN!!!! På Telespecialistens hjemmeside bliver man ikke gjort opmærksom på at det drejer sig om paralelimport. Den mobil jeg modtog er fra tyske Tekekom. Den er fyldt med tyske aps, som ikke er til at slippe af med igen. Havde jeg vidst at det ikke var "danske" mobiler de handler med, havde jeg aldrig købt den der.

NUL

Nul stjerner for nul levering, selvom vi i indtil flere mails blev lovet levering snarest. Useriøst

Super!

Hurtig betjening
Jeg bestilte min Samsung Galaxy Nexus en søndag og fik den leveret tirsdag.
Det er super service.
Joan Juhl

God og hurtig service

Telespecialisten sendte mig min vare meget hurtigt, og da jeg sendte den retur (ikke pga. defekt, men pga fortrydelse!) var de meget hurtige til at sende pengene retur.

God erfaring!!

Telespecialisten

Hurtig levering trods helligdage.

Jeg bestilte en Samsung Galaxy S II påskesøndag, og allerede onsdag var den i hus og datteren var meget glad.

God service.

bestilte en Samsung Galaxy nexus ved Telespecialisten. varen var i perfekt stand og der har ingen problemer været. dog bestilte jeg den med Lørdagsexpress, som jeg betalte 120 kroner for. fik den ikke lørdag, men mandag, selvom den blev bestilt fredag morgen, det er det eneste minus jeg har oplevet.

Hurtig Levering

Bestilte en telefon om søndagen og havde den om tirsdagen.
Det kalder jeg hurtig ekspediton. Havde samtidig bestilt et batteri, som dog ikke var på lager. Venlig og kompetent personale. Kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger

Usikker

Bestilte en Samsung galaxy s2 som også kom som lovet (2-3 dage), men da jeg så modtager den er "do not open seal" brudt og telefonen ligger ikke i noget folie/plastik. Måske den så er brugt? manualen er på polsk eller noget så håber ikke den går i stykker og skal kontakte telespecialisten!

Lorte service!!!!

Man må sige, at de hurtigt fik leveret den mobiltelefon jeg havde bestilt (derfor 1 stjerne), men derefter har der bare været dårlig service og ringe information fra deres side.
De skylder mig stadigvæk 82 kr for returneringen.....

•21. februar 2012: Bestiller mobil på telespecialistens hjemmeside
•23. februar 2012: Modtager defekt mobil
•23. februar 2012: Mail til telespecialisten
•24. februar 2012: Svar fra telespecialisten - de ønsker mobilen retur
•24. februar 2012: Sender en mail med spørgsmål om hvordan returneringen skal foregå
•29. februar 2012: Rykker for svar
•29. februar 2012: Svar fra telespecialisten - "vi har endnu ikke fået telefonen fra dig"
•29. februar 2012: Sender igen mail, og spørger endnu engang hvordan telefonen skal returneres (post danmark?)
•5. marts 2012: Rykker igen for svar
•5. marts 2012: Svar fra telespecialisten - "du skal sende den med post danmark"
•13. marts 2012: Sender telefonen retur og mailer at pakken er på vej, samt orienterer om, at det kostede 82 kr som jeg beder telespecialisten om at indbetale på min konto
•15. marts 2012: Sender mail hvori jeg gør opmærksom på, at jeg kan se at de har modtaget pakken og spørger derfor om jeg får pengene for mobilen samt de 82 kr retur, eller om jeg får tilsendt en ny mobil samt de 82 kr
•23. marts 2012: Pengene for mobilen bliver indsat på min konto, men de 82 kr for forsendelsen mangler
•24. marts 2012: Sender mail til telespecialisten og gør opmærksom på de manglende 82 kr
•31 marts 2012: Sender mail med orientering om, at hvis de 82 kr ikke bliver indbetalt i løbet af 5 dage, offentliggør jeg historiken på trustpilot.dk samt nyoprettet hjemmeside.

......hermed gjort!!!
Og nej - jeg handler ikke det sted igen.

Rigtigt godt

Fik en iPhone 4s til samme pris som 4, da den var udsolgt. Jeg blev ringet op samme dag som jeg bestilte om morgenen.
2 dages levering. Alt virker! Betaling iorden.

Super!!

Jeg har bestilt en telefon-alt virker og den kommer neakste dag after bestilling pa nettet....Tusind tusind tusind tak for sparing mange penge!!!:-)

Telespecialisten

God service god leverings tid

servicen var god hos telespecialisten jeg fik den bestilte vare inden for rimelig tid, og alt var i orden da pakken nåede frem

Virkelig ringe...

Bestilte en telefon d. 6. feb. Pengene blev trukket den 10. og den 13. blev telefonen leveret. Men den virkede ikke... Dagen efter ringer jeg til Telespecialisten, som siger "send den retur, så sender jeg en ny". Efter en uges venten ringer jeg og rykker, og får nu at vide at telefonen er sendt på værksted. Den vil blive sendt til mig så snart den kommer tilbage. Efter at være kommet hjem fra ferie d. 8 marts, og konstatere at der stadig ikke er kommet en telefon, forsøger jeg utallige gange at ringe, men der bliver ikke svaret. Efter nogle dage ringer jeg fra min arbejdsgivers telefon og kommer igennem. Nu får jeg at vide at "telefonen er sendt til SonyEricsson men kommer i løbet af ugen". Nu svare de hverken pr telefon eller e-mail, og jeg har faktisk opgivet at få nogen telefon......:-(
Pris og kvalitet hænger sammen, jeg kan ikke anbefale andre at handle der.

effektivt

skulle bruge 2 telefoner og havde bestilt den første om torsdagen sidst på eftermiddagen..ringede mandag og spurgte omden var sendt, og bestilte så nummer 2 som blev sammen med den første...modtog begge tirsdag. Alt i orden, handler der gladeligt igen.

Og ikke mindst den klart laveste pris på nettet, jeg kunne finde!

Telespecialisten

Bestilte torsdag inden kl. 14 og fik den med posten om fredagen. Meget hurtigt.

Telespecialisten

Bestilte telefonen onsdag aften og fik den tilsendt fredag, det syntes jeg er god og hurtig service.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.