We are hiring!

Review company
  • Reviews (32)

Featured review of Streetcar

super kunde service

Jeg købte en manifold på tilbud, den var rigtig fin osv men der manglede selve pakningen. Jeg troede ikke de ville sende mig pakningen pga det var udsalgsvare, kontaktede streetcar via mail og spurgte og de sørgede for sende en ny pakning til mig inden ugen var omme..

Fik den bedste behandling

Jeg fik en rigtigt god behandling ved streetcar, de overholdte alt det de sagde og jeg fik svar næsten med det samme på mine mails.

Man kan da ikke klage når varen kommer indenfor 2 dage :D

Hver gang jeg bestiller noget hos streetcar. kommer det 2-3 dage efter min bestilling. såjeg er godt tilfreds.

Streetcar

Et firma man kan regne med

I levede op til mine forventninger, med hurtig respons og levering, lige som i har gjort den første gang jeg handlede hos jer, og det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer.
I har et stort udvalg af vare og det syntes jeg i skal have ros for.
Så tak for god betjening

Streetcar

Et firma da holder hvad de lover!!

God information om forsendelse og varen som beskrevet og til aftalte leveringstid.

Super service :)

Jeg har fået en super god service
jeg har intet dårligt at sige omkring dem jeg fik min vare som aftalt og i super god indpakning

Streetcar

Mega tilfreds, hurtig levering og super service

Meget hurtige med levering og top kvalitet. Jeg er meget tilfreds :-)

Reply from Streetcar

Det er vi super glade for at høre

vi bestræber os meget på god service

tak for de flotte stjerner

Fornemt personale.

Da jeg skulle bestille varen blev jeg meget hurtig træt af hjemmesiden, da den er utrolig tung at trække og halvdelen af gangene kommer den bare med en fejl fordi at den er for langsom. Så min bestilling krævede 3 forsøg før den kom helt igennem systemet. Men da det så var overstået blev jeg imponeret over den fornemme kundeservice der var, og korte leveringstid. Personalet får 5 stjerner men hjemmesiden kun 2, så derfor bliver det samlet 4 fra min side. Ikke sidste gang jeg handler der...

hejsa

Vi ved vores webshop har været tung, men den skulle gerne køre optimalt igen

kan jo kun sige med ere end 10.000 produkter med billeder osv så kan den være lidt langsom engang imellem..

takker for stjernene

Fint nok.

Hurtig, modtager varen som lovet af tid.. men fik en defekt underlæbe gennem transporttering af post Danmark. men hvis jeg fik den i stand, har den fået 4 stjerner.. da den sidste stjerne kunne komme med hvis jeg fik noooi rabat ;) ...

mistet 2 stjerne er fordi, jeg selv skal sørge for den defekte vare .. :( .. ved at snakke med post Danmark .

og okai.. det fint nok, hvis manden har travlt.. men han kunne i det mindeste send en ny til mig.. hvor han kan få penge, fra den defekte vare .. . . hvis i får står hvad jeg mener.

Hej Martin

Vi takker for din anmeldelse og beklager situationen..

Dog er det altid standart procedure at fragtfirmaet skal kontaktes så der kan leveres en erstatningssag ud af det...

Du er naturligvis velkommen til at købe en ny mens postdanmark kører en erstatningssag på det...

GREAT ;)

Super godt, og alt blev leveret til tiden :)

Mange tak for det flotte 5tal

det luner godt i denne kolde vinter tid

Streetcar

let bestilling og hurtig levering

KKøbte et kn filter til min bil havde det 2 dage efter

Fik status mail og leveringstid allerede efter kort tid

Kan kun anbefales til andre..

Top dollar service!

Super service, fik hurtigt svar på spørgsmål og pakken kom lige med det samme! :)

Tak for de 5 stjerne..

Ja jeg tror vi alle blev lidt overrasket over hvor hurtigt det egenlig gik da hjulene blev sat i sving.

8 dage blev pludselig til 2 hverdage ;-)

• Tune
  • 1 Review
  • Verified buyer

Hurtig betjening..

Købte en ny turbo hjem til min bil, og dagen efter lå der en pakke til afhentning, så det kan vist ikke gøres hurtigere... Dog fik de godt nok turboen fra Scanturbo, men streetcar kunne sælge den billigere end scanturbo, og leveringstiden er jo perfekt.
Har handlet med firmaet før, hvor der kom en forkert vare hjem til mig (Leveret direkte fra Streetcar.dk leverandøre, så streetcar havde ikke set varen) hvor jeg tog kontakt til dem, og der var ingen problemer i og bytte eller noget..

Så kan kune sige jeg er tilfreds, da jeg ikke har haft dårlige erfaringer med streetcar

Reply from Streetcar

Tak for det flotte 5 tal..

Vi er altid glade for at kunne hjælpe..

• Dave
  • 1 Review
  • Verified buyer

God korrespondance, selvom der var lidt ventetid

Jge havde bestilt øjenskygge, men som der var lidt problemer med ang. leverandøren. det tog derfor lidt ekstra tid, men personalet ved streetcar var meget hjælpsom igennem helke forløbet.

Tak for ros'en

Vi prøver at hjælpe så meget som muligt og holder gerne kunderne opdaterret med hensyn på deres ordre status..

Streetcar

Super side, service og hurtig levering.

Bestilte et sæt sideskørter samt en bagkofanger, dagen efter fik jeg en mail og en sms at kofangeren var udgået men at de kunne tilbyde et par andre jeg kunne vælge og da disse var dyre fik jeg rabat og skulle så bare betale en smugle mere for den noget dyrere kofanger.

Men god og nem kontakt, hurtigt tilbage svar og hurtig levering.

Bestilte delene d. 5/8 og den 11/8 står fragtmanden med en kæmpe pakke. Den eneste lille "klage" er sideskørterne har utrolig dårlig pasform, men det er IKKE streetcar´s skyld. :O)
De skal bare lige skæres over og tilpasses.

Handler helt sikkert der igen, sidder allerede og overvejer at bestille bagrude spoiler og lidt andet..

Hej Kenneth

ja det var godt vi fandt en løsning, og super du notere det med sideskørterne så kan vi få bedt producenten om at forbedre kvaliteten

Tak for 5tallet, dem kan vi godt lide ;-)

Hurtig process

Købte KN rensesæt. Nem bestilling, hurtig forsendelse og klar til brug med god vejledning.

tak for ros'en

Streetcar

Kanon service selv om jeg først bestilte sent pakkede de varerne om aftenen så de var klar dagen efter. Og hurtig svar på afsendte spørgsmål.

Reply from Streetcar

Ja vi arbejde ofte sent for at nå det hele..

Men så længe der er glade kunder så arbejde vi gerne lidt længere ;-)

Tak for 5tallet

Streetcar

God service og hurtig levering, det kan vi li´.

Jeg var på udkik efter et sæt fælge som man ikke kan købe i DK (Rota Torgeu sports bronze), jeg hvidste at www.streetcar.dk solgte fælge af samme fabrikat, så jeg sendte en mail og spurgte om jeg kunne købe disse fælge af www.streetcar.dk, til samme pris som jeg havde set fælgene til i udlandet.

Jeg forventede egentligt et nej, men samme dag fik jeg en mail fra Dennis, indehaveren af www.streetcar.dk og han ville gerne sælge mig disse fælge til min efterspurgte pris. (god tilbuds pris)
Jeg overførte pengene, og han bestilte fælgene til mig. 3 dage efter fik jeg igen en mail, om at nu var fælgene på vej. og dagen efter kom fælgene med fraktmanden.

alt i alt er der gået under 14 dage, fra min forespørgelse til jeg fik fælgene, det kalder jeg for super hurtig levering.

Og Dennis er flink til at svare på mails og yder en god service. vi udvækslede mails omkring kl. 01.00 om natten den ene dag, hvor jeg må gå ud fra at han ellers har fri, så han gør meget for at tilfredsstille kunderne.

Jeg er rigtig glad for at have handlet med www. streetcar.dk og vil varmt anbefale det til andre.

Mvh. Anders Bertelsen.

Reply from Streetcar

Vi er glade for du er godt tilfreds

ja det blev sendt den ene aften ;-)

tak for 5tallet

Sportsgrill, 2,5" bananmanifold, 2,5" cat erstatter, 2,5 catback system

Fik super service ved anskaffelse af ovennævnte samt god service ved henveldelse ang. nye pakninger osv..

Reply from Streetcar

Vi gør alt hvad vi kan for at gøre vores kunder tilfredse..

tak for de fine ord samt det flotte 5tal

Kanon service !

Jeg søgte en TüV godkendelse til min H&R undervogn og havde ledt over alt, så skrev jeg til streetcar , og samme dag fik jeg en godkendelse så jeg kunne få min bil synet , Kanon service og ikke alle online butikker der ville sætte tid af til det ! kanon service meget tilfreds !

Meget tilfreds

Jeg Ledte efter nogle dioder til mine angeleyes i mine forlygter.
Jeg kunne se inde på Streetcar.dk at de solgte de samme lygter som jeg har siddende på bilen.
Så jeg skrev en mail til streetcar.dk om de kunne hjælpe mig med at skaffe de dioder som jeg nu skulle bruge til mine angeleyes.

Jeg fik svar på min mail dagen efter, og der stod så at jeg skulle høre Matronick.dk ad om de havde lige de dioder jeg havde brug for.
De havde lige de dioder som jeg ledte efter.

Så det kalder jeg for en god kundeservice, streetcar.dk har præsenteret overfor mig. Tak :D

Fatih.

Tildfreds

Jeg har købt et powerblanket og et krumtap filter ved Streetcar, jeg er meget tildfreds, de holdte alt hvad de lovede og jeg fik min vare hurtigt!!
Peter

fusk!!!!!!!!!!!!

giver ingen stjerner, da jeg har fundet de samme lygter som jeg lige har betalt 2350kr for til 1030kr incl. forsendelse i tyskland. det er sku' noget svineri!!!!!!!!!!!

Hej Steffen

Vi beklager da du føler dig snydt..

Men der lige et par ting man skal tage i betragtning når man tænker på Ebay og lign sider.
E-bay er et udenlandsk firma.
Dvs de skal ikke tage højde for den danske lovgivning for returret, garanti, moms afgifter osv..
Ebay er en auktions side.
Dvs prisen du ser her og nu, er ikke den pris du kan ende med at betale..
Der er desværre et utal af Danskere der er blevet snydt gennem Ebay ( inkl mig selv privat )
Ofte har varen ikke stemt over ens med det man har set på billedet, eller som jeg selv har oplevet så bliver man bedt om at betale flere penge pga de ikke havde indberegnet fragtprisen osv.
Og der er "NUL" returret selvom varen ikke passer eller er defekt..

Derfor kan vi som Dansk virksomhed ikke opfordre andre til at handle den vej igennem hvis man vil være sikker på, at man har alle sine rettigheder og service med sig..

Vi er mere eller mindre så godt stillet i Danmark at netop i som forbruger har disse rettigheder.
Så man altid kan klager over den købte vare og returnere hvis den ikke lever op til forbrugerens krav..

Vi håber det har gjort dig og alle andre lidt mere opmærksom på hvad man skal tænke over ved at handle i et "ikke" dansk firma..

Mvh
Streetcar.dk

God kunde service!

Nogle af de dele jeg har købt på streetcar har ikke været ordenlige desværre. Men der har været super god service og ingen problemer med få leveret tilbage eller fået pengene retur så det er flot! Vil til hver en tid handle der igen da jeg ved de lytter på en hvis varen ikke lever op til ens forventninger! Og dette skal lige sige kun er et par enkelte varer ud af deres store sortiment, så jeg har bare været uheldig dette kan ske alle steder men her har servicen bare været i top så man ikke fortrød selvom varen var noget skidt. Fortsæt jeres gode arbejde!!!!

Streetcar

fremragende service og billige dele.

Synes det er mega godt, at man bliver opdateret på hvor langt henne ens ordre er, og så ligger prisen på delene under de andre virksomheder som også sælger:)

Nice service

God dialog mellem forhandler og kunde pga af dele der var ikke kunne forfindes hos andre forhandler.

Bedste service

Jeg kan kun tale godt om streetcar.
god service, fleksibel. hurtig levering.
kan varmet anbefale denne side...

Streetcar

God service og hurtig levering

Bestilte ved et andet firma de kunne ikke skaffe det men streetcar kunne levere det inden for 2 dage...;)

Streetcar

Jeg har handlet hos dem et par gange og altid fået god service.

Streetcar

Ventede over 1.5 mdr. uden lyd.

Jeg kiggede efter en universaldel til min bil, og fandt det her på siden som en lagervare! Endte dog med at vente over 1.5mdr på min varer, og firmaet underrettede mig ikke på nogen måde om dette, trods det at have min mail samt tlf.nr. opgivet ved min bestilling! Beklager, men handler ikke her igen, der er så mange andre steder at gå til som volder mindre besvær for mig som kunde!

Streetcar

Det passer lige til virksomheden

Stort udvalg, nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og konkurrence dygtige priser

Kategorisering

Streetcar er en dejlig side, men produkterne er stillet op på en træls måde.

I stedet for at skulle ind under hver eneste kategori, og vælge sin bilmodel, for så at se at i ikke har noget i denne kategori til denne model, så burde i lave det så man startede med at angive mærke og model, og så helt automatisk kunne se hvad i kan tilbyde til netop den model.

Udover det, dejlig side med mange spændende ting til fornuftige priser :o)

Hej Nicky

Tak for tippet vedr opsætning af webshoppen, og vi er helt enig..

Vi er ved at forbedre at den kan blive lavet om til at man vælge sin bil model og der ud fra kan man se hvad vi har til lige netop din bil.

Dette vil gøre webshoppen mere overskueligt og hurtigere at arbejde med..

Mvh
Streetcar.dk

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.