[REPLY]
Jeg fik hvad jeg havde bestilt uden gnidninger. Tingene var i perfekt tilstand, og jeg fik løbende beskeder mens de var på vej mod mig.
Som altid hurtig ekspedition. Dejligt I er så kvikke til at sende varerne, og super godt at kunne hente varerne i GLS-shop.
God sommer og god sommerferie til jer alle - det har I fortjent.
Jeg synes Streetammo er en fantastisk online shop. Hurtig levering, og et kæmpe udvalg af fede brands. Også deres aktivitet på de sociale medier, når de så ofte kører vilde kampagner og køtilbud!
Denne shop har om nogen forstået hvad det handler om, de har sat sig solidt på top 10 hvad angår mode i Danmark, og de forstår at reklamere på en venlig og jordnær måde!
Derfor er denne shop min foretrukne onlineshop, og alt i alt er der ikke en finger at sætte.
Som altid en fornøjelse at handle ved StreetAmmo, gode priser, fornuftig levering (Også når man får varer fra USA) og så er de ikke blege for at give god rabat i form af rabatkoder eller gode tilbud. Køb, køb, køb
Det var en fantastisk side som ikke er e-mærket. Men siden er alligevel billig og har altid en masse gode tilbud. Jeg vil helt klart bestille igen! :D
Fejlen lå i produktionen af jakken, Streetammo sendte hurtigt en ny!
Handler altid hos SA, grundet den gode service og hurtige levering!
Har efterhånden bestilt fra Streetammo en go håndfulds gange, og har vær gang følt mig behandlet som en prinsesse. Fantastisk!
Er godt tilfreds. Har været kunde i en del år nu. Synes dog der er lidt forvirring i mail korrespondancen når i sender med GLS. Men er en meget tilfreds kunde!
Bestilte sko sent torsdag aften og modtog min pakke om mandagen. Hurtigt og nemt.
dette er en rigtig god levering, og jeg bestilte en da fra en lager over fra USA. 1 uge og så var den her
kan kun anbefale denne side (og så er dan ALT for fed!)
Jeg har efterhånden købt hos Streetammo mange gange og det er min foretrukne side, da servicen er helt i top og de blandt andet sendte mig en mail med skjorte udvalg da jeg havde skrevet jeg var i tvivl! Thumps op for det og de altid fornuftige priser!
Der var både hurtig levering, og en super rar kundeservice (især en Kristian) som hjalp mig godt igennem inde på streetammo, og har ikke ligesom alle andre netbutikker skrevet på en robot agtig måde. Bedste service jeg har oplevet! :)
Streetammo er nemt , billigt og så har de en hel masse fedt tøj, sko og diverse ting.
Pålidelig hele vejen igennem. Eneste punkt til forbedring er hurtigere afsendelse af varer fra lager. Jeg bestilte varer onsdag og fik først leveret mandag efterfølgende uge.
Hurtig levering og min nye cap lever fuldt op tilforventningerne! Ikke sidste gang jeg handler ved streetammo :-)
Det er 100% nemt, bekvemt og behageligt at handle hos jer, samt god servic. Man får som bruger, følelsen af, at i er seriøse med jeres hjælp, og altid er der for kunden, også selv om det er over nettet.
Det gik nemt nok, dog lidt lang tid på leveringen.. (7 dage ++)
Jeg har ikke haft nogle problemer med Streetammo. Leveringen er hurtig og de har et stort udvalg.
jeg elsker at handle med Streetammo kanon firma. Har aldrig fået forkert eller manglede tøj når jeg har handlet med dem online. Man føler sig virkelig velkommen når man kommer ind i butikken altid en til at hjælpe dig hvis du er i tvivl. Alt i alt dope shit
Fredag bestilte jeg et par solbriller hos streetammo og mandag fik jeg en besked om at de var kommet! Jeg har flere gange bestilt hos streetammo, og hver gang har jeg oplevet overskuelig bestilling og hurtig levering. Simpelt en fantastisk butik!
Det er godt at der er lidt til enhver smag og har man lidt problemer med at finde ud af hvilken størrelse det er man skal bruge er de super gode til at hjælpe. Det fungere rigtig godt at man kan gå ind på hjemmesiden og chatte med dem hvis man har et par spørgsmål til en vare eller har brug for hjælp. Men når de så desværre ikke er online til at hjælpen en med at fx finde ud af hvilken størrelse man skal bruge hvis man vil bestille tøj på hjemmesiden er det lidt træls at der ikke findes en størrelsesguide til sko og tøj. Men alt i alt er det et godt sted at shoppe med god og venlig betjening.
Hurtig levering, men kassen med skoene i var åben da de kom og skoene lå i bunden så lidt bedre fragtningen kunne være godt :) havde kassen passet til størrelsen så havde det jo været fint. Men ellers gik det smoth :)
Jeg køber efterhånden alt mit tøj fra Streetammo.dk, super god side, intet at klage over, god service, kæmpe udvalg, gode tilbud og priser.
Synes også det er sjovt at i smider vingummibamser og klistermærker med :-)
Thumps up!
- Andreas, 17 år.
skuffet, eller bedre betjent end på den side. De er der altid hurtigt i chatten til at hjælpe, hvis man har brug for det. Udover det er det nok min yndlings online shopping side, da der tit er rabat og udover det enormt fede sko, fedt tøj osv! Og som prikken over i'et elsker jeg, at der er nogle vingummier med i pakken. Alt i alt nok den bedste og sikreste hjemmeside at handle på :-)
Meget god service, hurtig
Levering selvom det var en vare fra USA, gode priser og stort udvalg, kan klart anbefales!
Der var ingen problemer med Streetammo.
Jeg betalte og et par dage efter jeg både mail og brev om at jeg kunne hente kjolen på posthuset. Let, enkelt og nemt.
Klart en anbefaling værd, samtidig med at priserne er gode.
Jeg vil til enhver til anbefale streetammo. God hjemmeside, god pris og hurtig levering uden problemer.
jeg synes Streetammo er en god shop! tingene bliver leveret hurtigt, priserne er vilde nok og det er nogle overdrevet fede brands/mærker de har! jeg synes det er en godt sted og handle sit tøj! og jeg kan kun anbefale det! jeg tror ikke jeg har shoppet så meget et sted før!
Jeg har handlet på streetammo flere gange og syntes det er en super fed side. De har masse af varer til lave priser og masse af de nye varer også. De sender også jævnligt tilbud rundt (fek.s. 10% 20% eller fri fragt)
- sidst jeg købte noget på Streetammo valgte jeg at få det sendt med GLS i stedet for post dk da det var gratis.
Pakken var på mit lokale afhentningssted for GLS dagen efter.
Bestilling torsdag middag og fredag havde jeg pakken. Det kan der ikke klages over.
Jeg havde bestilt tre varer og betalte for disse. Den ene viste sig så at være udsolgt - det kan jo ske, at vi er to der har bestilt den sidste nogenlunde samtidig. Der var også en beklagelse med min pakke og jeg er da også kun blevet endeligt faktureret for de to varer og har tilmed fået gratis fragt på næste ordre. (Godt nok med GLS, men det går vel nok den ene gang)
Desværre havde jeg også brugt en rabatkode der skulle give 10% rabat. Denne rabat er ikke blevet fratrukket min endelige regning... Bevares det er ikke mange penge der handler om, men når det fremgår på fakturaen, at der er 10% rabet, bør det også være effektueret uden besvær for kunden!
Street ammo lever helt op til forventningerne med hurtig ekspedition og levering - og service-mindede medarbejdere.
Streetammo er skide god service på på telefon, men også online!
Man får sin pakke mega hurtigt og er der det mindste i vejen er de altid gode til at hjælpe :)