[REPLY]
Jeg købte en af deres stetoskoppakker, men modtog ikke en reflekshammer der lignede det på billedet.
Jeg tog kontakt til dem, og blev tilbudt refundering - men ifølge deres mail har de aldrig solgt den reflekshammer som de viser på billedet på deres produktside; Dvs. man sidder tilbage med en følelse af: kan jeg nu regne med billedet? Formentlig nej...
Købte en membran til mit Littmann 3100 stetoskop på stetoskop.dk og blev gennem hele processen løbende informeret om status på ordren.
Da ordren blev sendt til min adresse valgte PostDK af uransagelige årsager at sende membranen tilbage til stetoskop.dk med beskeden "Modtager ukendt på adressen".
Stetoskop.dk håndterede dog situationen perfekt idet de samme dag tog kontakt til mig og forklarede situationen via mail. Da jeg efterfølgende ringede til stetoskop.dk (uden for åbningstid, efter kl. 17.00) blev telefonen taget og varen blev efter en behagelig samtale sendt til min adresse igen, samme dag uden ekstra-gebyr for besværligheden.
Kan derfor kun anbefale stetoskop.dk som forhandler
Problemfri levering dagen efter bestilling. Dejligt og nemt.
Bestillingen afsendt samme dag. Meget tilfreds med produkt og service
god service, overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Jeg modtog i første omgang ikke alle de varer, jeg havde bestilt, da de åbenbart var udgået, men der var ingen problemer med at få en anden model.
Det er en forholdsvis skidt oplevelse at i levere min ordre det forkerte sted.
Jeg bad om at få leveret min pakke et ndet sted end min faktura adresse (alt blev udfyldt online), men det klokkede i grundigt i.
Hurtig levering!
De var venlige til at ekspedere og hurtige til at sende varen.
Kendte ikke firmaet, men havde varen til den rigtige pris. Bestilling og afhentning gik som forventet. Altså OK.
Ordrebekræftelsen kom dog først dagen efter afhentningen!
Bestilte en vare og modtog den dagen efter. Alt var som det skulle være.
Udemærket opsætning. Det var hurtigt og nemt at komme frem til hvad jeg skulle have.
Det eneste jeg var utilfreds med, var at billed illustrationen af min ordre ikke var af det jeg købte, men af noget af bedre kvalitet.
Alt i alt fint med plads til forbedring.
Det er en god og overskuelig hjemmeside, der giver god information og tips på de forskellige produkter, som de har mange forskellige af til alle formål. Og så er det billigt. Nemt at betale, jeg fik mine varer nogen dage senere en beregnet men fik også en mail om at det skulle blive forsinket pga de selv ventede en leverans på pencillygterne. God opdatering på hvor langt bestillingen er kommet.
Ja men precis som det skall vara, god service, leverans og priser!
Super godt, hurtig levering, nemt at bestille og rigtig gode varer.
Fungerer upåklageligt, fint stort display, nem at samle, virker lidt klein.
Nemt at bestille. Fin orientering mhp. forsendelse m.m.
Hjertestarter fremsendt med kyndig vejledning over tlf.
Kiggede efter et par spectacle mounted magnifiers (forstoerrelses-glas til at klikke paa brilller), og Stetoskop.dk havde overraskende et bredt udvalg. Havde hidtil kun fundet dem paa udenlandske sider.
Hjemmesiden var nem at dirigere rundt paa og de tilbyder PO betaling til institutioner etc.
Lyn-hurtig levering.
Vil varmt anbefale firmaet!
Vil meget gerne videre give jeres firmanavn til andre.
Det skal lige siges at vi kunne have købt hjertestarter,
i et andet firma til 4900,00 plus moms i dag.
Jeg bestilte to stetoskoper og de var fremme inden for 48 timer, helt som det skulle være.
Bestilte to Seagull Cardio startpakker og jeg fik en mail om at de var blevet afsendt samme dag, få timer senere. Fik dem leveret som lovet og de var pakket ned i samme kasse med rigelige mængder skumstykker så chancen for skader under leveringen var minimal.
Jeg har bestilt vare hos stetoskop.dk flere gange og der er ikke noget at klage over. De hurtige, effektive og har et fantastisk service niveau. Jeg kan klart anbefale at handle hos stetoskop.dk
Køb af vare som jeg tidligere har købt var rimeligt nem,t men det store udbud kan være svært at finde rundt i, med mindre du kender den kategorisering de bruger.
Husk at du først skal angive at du ønsker kort betaling og derefter vælge hvilket kort - det var lidt omstændigt at få regning tilsendt med den korte betalingsfrist til firmaer på 8 dage
Jeg fandt hvad jeg skulle bruge.. fint med anbefalingerne til specifikt formål
TJA, DER ER DA RART MED EN WEBSHOP DER FUNGERE UDEN BØVL - DET KAN VI ALTSÅ GODT LIDE HER OMME I HERNING:-)
Hurtig levering, produkt som beskrevet, prisen gennemsnitlig.
hjemmsiden fungerer, hurtig respons,perfekt opfølgning og levering
Stetoskopet er en julegave til en lægestuderende og jeg er bedstefar lidt stolt måske. Grostøl
Jeg bestilt et stetoskop og fik den et par dage efter uden komplikationer eller besvær. Jeg anbefaler enhver at handle hos Stetoskop.
Jeg bestilte og betalte for både et stetoskop og en pencillygte på stetoskop.dk. Med posten fik jeg kun stetoskopet og skrev derfor en mail til stetoskop.dk, jeg har 2 uger efter endnu ikke hørt noget fra dem og her heller ikke modtaget lygten.
Stetoskopet kom hurtigt og fejler ikke noget, men er skuffet over den dårlige kundeservice og den manglende vare!
Jeg bestilte varer, overså beklagelsesvis at sætte flueben vedr. levering og betaling.
Alligevel modtog jeg, uden korrekt betaling, varerne 2 dage senere.
Det var første gang jeg handlede i firmaet, jeg kontaktede bogholderiet, fik hjælp og fik venlig hjælp pr. telefon.
Som Internetkunde vil jeg altid være sikker på at få en venlig individuel behandling hos Stetoskop
Bestilte et stetoskop udfra fine valgmuligheder (havde dog en mening forud for, hvad jeg ville have). Nem bestilling, problemfri ekspedition og hurtig levering til anden adresse en hjemadressen. Fino!
Alt fra bestilling til levering og opfyldelse af mit ønske om at betale med EAn-nummer har været fuldt ud tilfredsstillende