We are hiring!

652 customer reviews
Review company
  • Reviews (652)
Spillehulen

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering

Nem hjemmeside og hurtig levering.

Featured review of Spillehulen

Hurtig og fejlfri levering

Min kæreste har et par gange bestilt puslespil til gaver og altid fået leveret til tiden og med de korrekte varer etc. Denne gang har jeg selv købt puslespil hos Spillehulen.dk og havde samme gode oplevelse.

Jeg fik en mail samme dag om at de sendte mit produkt afsted (fedt!) og alt var som det skulle være da jeg modtog pakken.

Jeg vil klart anbefale Spillehulen.dk

• As

Nemt og hurtig

Jeg bestilte varen kl 9:00 og den kom med posten dagen efter rigtig flot service og det var nemt og hurtigt at bestille og betale.

Super hurtig levering ;)

Spillet kom super hurtig. Dagen efter det var bestilt. Super siger jeg.

Perfekt

Da jeg skulle bruge en rimmelig stort antal puslespil til et specielt arrangement kontaktede jeg dem direkte og alt forløb perfekt og med en super service.

Super duper

Det var en rigtig god oplevelse at bestille hos jer, der sker da noget. Jeg bestilte spillet Mexican train en mandag morgen, næste dag da jeg kom fra arbejde lå spillet hjemme hos os.
Jeg havde en mor der blev glad, hun fik spillet på mors dag.

• KRC
  • 2 Reviews

Hurtigt, effektivt, uden dikkedare

Skulle købe en fødselsdagsgave til en ven, havde fået et link via ønske liste. knap to minutters klik og tasten senere var bestillingen lavet og 2 dage efter havde jeg gaven i hænderne.

Spillehulen

Super nemt og trygt - hurtig levering

Vi bestilte et spil tirsdag og havde det torsdag! Rigtig overskueligt på hjemmesiden, samt de bekræftigelses mails der kom. Har INTET dårligt at sige.

Spillehulen

Spar penge ved personlig afhentning af varen

Det er ikke mange web shops der tilbyder, at man kan aftale personlig afhentning af varen. Derved sparer man som kunde udgiften til forsendelse, som sagtens kan løbe op 80,- ved udbringning til ens adresse. Altid super persomlig betjening og vejledning. Det er rigtigt, at de kun samler på tilfredse kunder. Et sandt forbillede for andre web- shops. Om jeg jeg vil handle der igen - ja selvfølgelig, det kan slet ikke gå galt.

Hurtig og effektiv

Modtog pakken dagen efter bestilling, så det bliver ikke bedre:)

Spillehulen

Hurtig levering. Jeg var ikke opmærksom på at spillet er en tysk version - lidt ærgeligt.

Udmærket

Ingen forbehold

Alt til UG

Efter bestilling, fik de alligevel sendt pakken samme dag, selvom, at jeg bestilte ved 17 tiden.

Alt så lovende ud, og meget tydede på at jeg ville modtage spillene, så de kunne komme med på påskeferie i Sverige.

Men ak :( Postdanmark, formåede, at ødelægge deres computer, så vi ikke kunne nå at modtage pakkerne, inden vi skulle afsted :( - Men det er jo selvsagt ikke Spillehulens skyld :) - De havde gjort alt de kunne, for at få pakken rettidigt frem!

Jeg vil ikke tøve med at bruge Spillehulen.dk igen, da mine erfaringer pt, er at vi har med en god og seriøs butik at gøre med!

God Service

Tak for den gode og hurtige service

Super duper

Hurtig og nem levering

Fupfirma!!!

Siden dette firma ikke fremsender varen til modtageren adresse men tillader sig at opkræve pengene alligevel, kan det kun betragtes som direkte svindel.

Hej Morten

Vi gør virkeligt det bedste her i Spillehulen for at hjælpe vores kunde, men at kalde os fupfirma er virkeligt en grov beskyldning.

Du havde glemt at skrive din adresse på dit leveringssted, og derfor kom din ordre ud som en fejl hos os, og som god service for at få din pakke afsted med det samme og hurtigt muligt, prøver vi at slå op din adresse på det leveringssted du har angivet. Den adresse som var opført i registeret var ikke korrekt, og vi fik derfor pakken tilbage igen, og vi kontakter dig telefonisk for at få en ny adresse som vi kan sende den på.

Vi har betalt PostDanmark både til den forkerte adresse og returpakken, samt en ny forsendelse som du har modtaget, altså ialt 3 forsendeler og du har kun betalt for 1 forsendelse, desværre lidt forsinket fordi vi manglede din adresse.

Vi har nu ændret forretningprocesdure på dette, så hvis en kunde ikke udfylder ordren korrekt vil den komme retur, for at blive anklaget for svindel for at gøre det bedste vi kan, det kommer ikke til at ske igen.

Med venlig hilsnen
Spillehulen.dk

• Tina

Super!

Absolut super! Modtaget kvalitetsspil (som i øvrigt er udsolgt alle andre steder) med posten dagen efter bestilling. Det kan vist ikke gøres meget bedre :)

Super hurtig levering

Stop lige og manglede én bestemt fødselsdagsgave, og fandt den på Spillehulen - og så med super hurtig levering.

Spillehulen

God og super hurtig betjening

God oplevelse og hurtig besvarelse på bestilling og levering.
Vil bestemt købe hos jer en anden gang

Spillehulen

Hurtig og problemfri levering af den ønskede vare

Fornuftiog pris, og hurtig levering 2 dage efter bestilling - kan kun anbefales

• malene
  • kalundborg, DK

god service

helt fint malene bj

Spillehulen

Alt kørte som det skulle

Jeg bestilte et puslespil over nettet som jeg skulle bruge som en gave en uge senere. Ved bestillingen var jeg lidt nervøs for om det kunne nå at komme frem. Der var dog ingen problemer. Fik en pakke-seddel allerede dagen efter. Jeg havde bestilt som brev (billigst) og var også lidt bekymret for om puslespilsæsken kunne risikere at være ødelagt. Pakken var dog pakket rigtig godt ind og den fejlede ingenting. Alt i alt helt perfekt herfra.

Forkert beskrivelse af spil

Jeg havde købt spillet alias hos spillehulen. Det kom allerede dagen efter, hvilket er vigtigt for mig når jeg bestiller på danske hjemmesider. På hjemmesiden og på spillet var der forskellige angivelser af, hvor gammel man skal være for at kunne spille med. Det opdagede jeg for sent. Fejlen var producentens og spillehulen byttede uden problemer også selv om jeg nåede at spille spillet et par gange. Det må man kalde service.

Hej Pauline

Vi forsøger at gøre det allerbedste for dig og vores kunder i Spillehulen, men lige i dette tilfælde er det den tekst vi har fået fra leverandøren som der er fejl i.

Hvis du kikker på leverandørens side på dette link, kan du se at der i toppen på deres spilleregler står at det er fra 7 år og opefter, men du har helt fuldstændig ret i at på deres kasse skriver de fra 13 år og opefter.... MEGET MYSTISK.

Nu samler vi på glade kunder, og denne fejl skal ikke komme dig til last, så derfor tilbyder vi dig selvfølgelig fuld returret, på fejl på vores hjemmeside, men du har ikke taget kontakt til os hverken pr. email eller telefon, så vi havde en chance for at hjælpe dig.

Vi bytter gerne dit spil til en familieudgave, hvis du kan få din sure smilley vendt til en super glad smilley.

www.Spillehulen.dk

• J

hurtig og pålidelig service

hurtig og pålidelig service

Spillehulen

Venlig og imødekommende betjening.

Pakken forsvandt hos postvæsnet, men "Spillehulen" gjorde alt hvad de kunne for at gøre det godt igen med venlig og personlig service.

God kundekontakt

Spillehulens salgsapparat fungerer fortræffeligt og personligt. Jeg har haft meget stor tilfredshed med at handle med firmaet.

Kvik kvik kvik

Har lige købt et spil på spillehulen's hjemmeside.
Har ledt efter det i mange butikker, men fandt det endelig på spillehulens hjemmeside, så nu er min søn mega glad for vi har i lang tid fået at vide at det ikke findes mere.
Men FUNDET
kanon service, fik det Tirsdag havde bestilt det Søndag eftermiddag.

Super super super

Fin service udelukkende. Man får besked om alt, også hvis der er ændringer mht. levering osv.

• Lars

Super!

Ud over at siden måske godt kunne trænge til et løft, så kan jeg ikke sætte en finger på noget. Fik de bestilte spil til tiden. De var pakket fint ind i tyk papkasse, så stød fra postDK ikke ødelagde noget. Fin follow-up mail med T&T.

Vil Helt klart handle hos dem igen.

5 ud af 5 stjerner

Hurtig ekspedition og forsendelse

SUPER

Firmaet er loyale. De har en god og overskuelig hjemmeside med mange spændende ting. Nem måde at bestille og betale varer. Og SUPER hurtig levering. Jeg vil helt sikkert handle hos Spillehulen igen :-)

Dejlig hurtig

God service og hurtig levering! ... det er sku det de unge vil ha!

En lille forbedring?

Spillehulen.dk har et rigtigt stort og lækkert udvalg og hurtig levering.
Hjemmesiden er nem at finde ud af og bestilling af varer er ikke for bøvlet.

Når man bestiller for bestemt beløb så får man fri fragt hvilket er en dejlig overenskomst, MEN da jeg har betalt for over det beløb så får jeg fri fragt som de så sender UDEN OMDELING hvilket er en skidt ting, når kunder køber for så stort et beløb.

Rigtig godt!

Jeg modtog mine varer to dage efter bestilling, så jeg kunne ikke være mere tilfreds. Handler gerne hos spillehulen igen.

Problemfrit

Varer blev sendt samme dag, gratis levering da vi købte for over 800 kr. Ingen problemer.

Super godt

Rigtig godt, fik hvad jeg forventede

Uovertruffet

Bestilte fredag og havde varen lørdag. Hvad kan jeg sige. Kanon hurtig og nem firma at handle med.

Her handler jeg gerne igen. Har også allerede anbefalet spillebulen til familien.

Spillehulen

Super hurtig ekspedering :)

Jeg vil helt sikker handle der igen :)

Spillehulen

Nemt, hurtigt og helt igennem i orden

Vi har kun handlet en enkelt gang hos spillehulen, men vil helt sikkert gøre det igen. Fra vi bestilte spillet til det var leveret, gik der ikke mere end to dage. Vi havde fin mulighed for at følge vores pakke og pengene blev ikke trukket fra vores konto før spillet var afsendt. Vi er helt igennem tilfredse med at handle med spillehulen.

Super

God service og hurtig modtagelse af varen

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.