[REPLY]
Har handlet en del gange på smartkids.dk, og har altid været tilfreds med de ting jeg bestilt. Samtidig er der super returservice, hvis der er noget.
Den bedste og hurtigste service .....
En god hjemmeside med et godt udbud af kvalitetsvarer, og rigtig hurtig levering.
fin hjemmeside, god beskrivelse af varen, fine billeder, dejlig overskuelig gruppering af vare
jeg kan varmt anbefale andre at handle hos smart.kids - alt fungerer upåklageligt, og varerene blev leveret med det samme. Der vil jeg helt sikkert handle igen en anden gang
Jeg synes det er vigtigt at fortælle når man gør det godt, og vil bare fortælle jer at jeg har været meget tilfreds med handlen hver gang jeg har handlet fra jer. Altid hurtig levering, ombytning er ingen problem, penge tilbage er heller ingen problem, så alt i alt er jeg meget tilfreds og kommer helt sikkert til at handle hos jer igen mange gange.
Petra
Det er nemt, hurtigt og sikkert at handle hos Smartkids.
fin og hurtig service, men var lidt overrasket over farverne på tøjet
SmartKids har en overskuelig hjemmeside, det er nemt at finde rundt og indkredse sin søgning. Hurtig levering ...
Det gik strygende uden problemer...
Dejligt nemt overblik paa hjemmesiden. Gode tilbud samt hurtig levering.
Jeg er dog lidt utilfreds med at jeg ikke fik de 100 kr. rabat som lovet i mail.
I forbindelse med min ordre havde jeg nogle spørgsmål - Kundeservice var flinke og meget hurtige til at besvare mine e-mails - helt perfekt med deres håndtering af min ordre:-) Så kan man da kun få lyst at købe noget der en anden gang.
Jeg bestilte og efter 2 dage kunne jeg hente min pakke i døgnposten. Super service, gode priser og hurtigt leverance.
-Har aldrig haft problemer med forsendelser/retuneringer eller reklamation på nogen måde. Pengene kom hurtigt tilbage da reklamationen ikke kunne udbedres.
Så fuld tilfredshed herfra.
Jakken jeg bestilte, kom 2 dage efter den var bestilt. Den blev bestilt ved 22-tiden, så den må være pakket og sendt, så snart de så bestillingen.
Vi stod og skulle på ferie og manglede bl.a. en uv badedragt til vores datter. Vores bestilling blev leveret på 2 dage. Og vi nød dagene på stranden - med badedragt! ;)
Super god betjening og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Rigtig fint tøj til billige penge. Dog meget småt i str. Købte en str 6 år til min 3 årige datter, hun kunne kun lige passe den, ville også have byttet den, men hun var hurtig med at rive mærket af. Til min 6 årige købte jeg str 8 år, som også var for lille og sendt retur igen
Bestilte mine varer onsdag aften sent, kunne afhente mine varer fredag formiddag. Superhurtig service
Jeg havde købt 3 orange bukser og en sparkdrakt. Jeg bestilte det tirsdag formiddag, da jeg ikke kunne nå til Holbæk inden lørdag (bor også i Jyderup) jeg skulle bruge sparkdragten lørdag til en gave og de orange bukser søndag også til gave og til mine egne 2 drenge. Men fik en SMS og mail fredag at jeg kunne afhente min pakke tirsdag. Jeg er ked af at man ikke kan afhente sine pakker hos jer, nu hvor alle børnetøjssektoren butikker er lukket her i byen. Sine
Det har været en rigtig god oplevelse at handle med SmartKids. 2 ½ dag fra bestilling til varen var på posthuset.
En rigtig god information undervej - både på SMS og på mails. Jeg vidste hele tiden hvad der skete.
De har altid gode priser, stort udvalg, hurtig levering og god kundeservice. Kan kun anbefales.
Lækkert tøj i gode farver til gode priser. Hurtig levering.
Jeg har handlet en del hos smartKids.dk og har kun været tilfreds !!!
De har alle prisgrupper - det er meget nemt at finde rundt på hjemmesiden - Der er hurtig levering - har du brug for hjælp, er der god service at hente.
Smartkids kan varmt anbefales, det tog kun to dage så havde jeg varen - og det var det samme sidst jeg købte der.
Modtager bestilte varer allerede dagen efter , super service
Jeg kan kun anfefale, at man handler hos SmartKids :-)