[REPLY]
Skift selv kan klart anbefales. God priser, hurtig levering, GLS-pakkeshop og BREDT udvalg. Eneste lille detalje er, at jeg oplever indpakningen og forsendelserne, som lidt snusket. Papkasserne om selve varene, har ved begge mine køb, været risede og haft skrammer, men varene fejler ingenting.
Personalet havde en utrolig tålmodighed med mig.
Købte en Smoothie Maker Princess blender og kunne ikke få den til at fungere, efter 3 besøg i butikken fik jeg en grundig oplæring, jeg skulle bare være mere voldelig (griner)
Mange hilsner
Lisbeth Jensen....
Jeg bestilte for to dage siden (05/05/2013) en badevægt hos skiftselv.dk Meget hurtigt efter får jeg en mail, hvor der står at den er sendt til pakning, og at den forventede leveringsdato er 07/05. Kun en enkelt dag efter får jeg en mail (en personlig mail, ikke bare en af dem der sendes pr. automatik), hvor der står at deres system fejlagtigt har sat min pakke til pakning,og at den ikke er på deres eget lager. Skiftselv har altså rigtig godt styr på hvad der sker i deres system. Jeg har lige bestilt en vare et andet sted, hvor det tog dem hele fem dage for dem at fortælle mig, at der var forsinkelse på varen, så jeg synes at den hurtige info om min bestilling er super god service. Varen står nu i min ordrestatus som forventet afsendt i morgen. Det må man sige er hurtig og god service.
Update: jeg har netop modtaget min nye badevægt (08/05/13) meget hurtigere end forventet. Den var forsvarligt pakket ind, og den virker helt fint, sådan som den skal. Selvom der gik bøvl i systemet, formåede skiftselv.dk at levere varen inden for tre dage. Utroligt. Ville ønske jeg kunne give jer flere stjerner nu.
Jeg har før handlet hos skiftselv.dk uden problemer men denne gang skriver de at pakken er leveret den 1. maj - og da jeg så henvender mig og fortæller at det er den ikke - beder Skiftselv.dk mig bare om at lede efter pakken fordi den ER leveret. Heldigvis har vi videoovervågning og kunne se at der ikke havde været nogen GLS bil i den givne periode.
Det viser sig så at GLS har leveret pakken hos den nærmeste Brugs, selvom jeg bestilte levering til min adresse.
Jeg kan se at andre også har haft problemer med deres GLS levering, så måske Skiftselv.dk skulle tage en snak med GLS.
Har handlet to gange de seneste måneder - begge dele leveret som lovet, og begge dele til konkurrencedygtig pris. Track-and-trace der virker, er også rart.
Købte en el-kedel som efter få måneder havde problemer med at el-kedlen læggede i bunden, sendte el-kedlen retur. Der var god kommunikation og rigtig god kundeservice. Her handler jeg helt sikkert igen.
bestilte nogle varer. glemte en ting mere jeg skulle have købt, skrev mail til dem, de svarede hurtigt og jeg fik styr på ordren og kunne nå at få den sidste ting med sammen med det andet. da jeg modtog pakken, havde de glemt at medsende en af tingene, jeg skrev igen til dem på mail, fik hurtigt svar, og de sendte den glemte vare til mig hurtigt. venlige og hurtige og hjælpsomme. ingen problemer. fine varer og fine priser. rigtig god kundeservice ;)
Jeg bestilte min vare om aftenen d. 9/4 og havde den i hænde d. 11/4..
Så leveringen var super hurtig og som forventet :)
Varen lever fuldt ud op til mine forventninger og der var endda mere med i æsken med varen end jeg havde regnet med til en rigtig god pris :)
Jeg søgte på det ønskede produkt via. pricerunner og fandt jeres hjemmeside :)
5 stjerner fra en rigtig tilfreds kunde, handler helt sikkert ved Jer igen :)
Mvh. Nanna Nordahn
Oprettede en reklamation på en tidligere købt vare. Skiftselv.dk var hurtige med at behandle min sag og uden så meget som at skulle se varen, tog de mine ord for gode varer og sendte en ny afsted med posten.
Overraskende positiv oplevelse!
Fandt den vare jeg skulle bruge, bestilte den en aften, 2 dage efter kunne jeg afhente den på mit valgte afhentningssted - det er lige det jeg godt kan li'. Super information til kunderne omkring ordrestatus. Kan klart anbefale andre at bruge dem :)
Jeg har bestilt en mindre sending der skulle være fremme senest 2 dage efter, men det er ikke dukket op endnu. Når jeg ser på track siden står der at pakken er leveret med pakkeshoppen har ikke fået den endnu.
Det er ikke det jeg forstør ved god preformence.
Jeg har heller ikke modtaget en sms med besked om at pakken er kommet.
Dårlig service, jeg er nød til fremover at søge en ny leverandør.
Per H. Udsen
Svinget 7
7323 Give
Den bestilte vare kom til tiden og produktet er i orden. Valgte skiftselv.dk da de havde den vare jeg skulle have, til den laveste pris.
Jeg har haft bestilt to ting hos Skiftselv.dk.
Den ene ting var i restordre, men sådan kan det jo gå. Den anden ting var til en gave, hvorfor jeg naturligvis var lidt nervøs for, om det der var i restordre nåede at komme så jeg kunne modtage i tide.
Skrev til kundeservice, som lovede mig at sende det jeg skulle bruge til gave alene, hvis ikke det andet nåede at komme på lager.. (dejligt)
Det der var i restordre nåede at komme så jeg modtog begge dele dagen inden jeg skulle bruge gaven..
Thumbs up herfra...
Bestilte et varmetæppe kl. 14 og varen lå klar næste formiddag til afhentning
har købt flere ting ved dem og der har været super service ALLE gang og 1 gang var der noget som ikke var på lager og jeg fik straks mail fra dem om det så de få 5 ud af 5 stjerner her fra og vis man kunne give dem 6 havde de også fået det
Hurtig og næsten perfekt levering til ønsket afhentningssted. Hvorfor "næsten" perfekt? jo fordi der på min pakkeseddel stod ét pakkenummer, men som ikke matchede afhentningsstedets pakkenummer, og de derfor ikke i 1. omgang kunne finde min pakke. Men på min SMS stod så det rigtige nummer. Så husk altid at have nummeret med fra SMS´en når I afhenter.
Hurtig levering, og den billigste pris på markedet - dog kunne kundeservicemedarbejderen godt have virket som om, at han rent faktisk gad at tale med en, når man ringer og spørger ind til produktet.
Derfor ikke fem stjerner. Jeg synes, I skulle give jeres medarbejdere, der taler i telefonen, lidt chokolade, så der kan komme lidt smil ind over kundeservicen :-)
Bestilte d. 07.03.2013 en Bosch køkkenmaskine, varen var ikke på deres eget lager men forventes at kunne blive leveret indefor 2-6 dage. Efter nogle dage stod der under ordre status, at forventet afsendelse var d. 13.03.2013. Da jeg i går kiggede om den var sendt, stod der ukendt leverings dato og først efter at have sendt 2 mails fik jeg, at vide at de forventede den kom til deres lager i dag.
Efter yderligere at have sendt mail fik jeg besked om, at den først kom mandag og jeg så kunne have varen tirsdag eller onsdag.
Synes det er for dårligt, at man som kunde ikke får noget at vide, men selv skal rette henvendelse for at få besked og et plus er at man svarer tilbage på en mail og ikke når kunden har skrevet 2 gange.
Har før handlet ved jer og været meget tilfreds. Men dette her gider jeg ikke, havde jeg købt varen et andet sted havde jeg jo for længst fået den, da køkkenmaskinen er på lager andre steder.
skift selv har styr på det !!
De havde varen på eget lager, kort betaling var nemt hurtigt, og det bedste - varen kom dagen efter - som lovet af skift selv. ( hvis bestilling er før kl.13 )
Her udover er alle oplysninger som ordrebekræftigelse, faktura, og tracking gls
så det er bare iorden.
Jeg havde bestilt en kæmpe peber kværn, og da jeg købte for over kr. 500 fik jeg gratis fragt via en pakkeshop. Jeg valgte en tankstation i nærheden af hvor jeg bor, og efter 3 dage fik jeg besked om at varen var afsendt (det tager åbenbart lidt længere tid når det er gratis fragt hvilket er ok) dagen efter fik jeg en sms om at varen kunne afhentes på tanken og alt var i fineste orden. Udelukkende positiv oplevelse.
Jeg havde bestilt en masse ting og fik det efter 14 dage. Det hele gik som det skulle. Ingen problemer der og bestiller helt klart fra den side igen!
For sen levering fra gls. Skrev da pakken ikke kom den lovede dag . Hurtigt svar og løsning på problemet , gls havde lavet en fejl på leveringen ( det er hvad der sker) . Skønt når små fejl bliver løst med det samme. Kan klart anbefales.
Efter bestilling af ordre, hurtig fremsendelse, produkter samt service lever op til det jeg vil betegne som god service!
Lynhurtig respons på bestillinger, med fyldestgørende bekræftelse på forsendelse og anden leveringsinformation.
Ved tidligere køb af en ret dyr køkkenmaskine, som jeg ikke lige brugte hver dag, gik den i stykker flere måneder efter leveringen. Jeg sendte reklamationsformularen fra skiftselv.dk hjemmesiden og fik omgående tilsendt en retur pakkelabel, så varen kunne retuneres på Skiftselv.dk regning, og to dage efter stod hele købesummen på min konto igen.
DET KALDER JEG SGU SERVICE!
Kan kun anbefales..Bestilte den ene dag og modtag varen den næste om formiddagen..Godt pakket ind. Så kan thumbs up herfra.
Det er dejligt at handle med SkiftSelv. Ordren bliver ekspederet i lyntempo og alt er i orden.
Bestilte en gave på skiftselv.dk, som jeg meget fint kunne hente (GLS pakkeshop) to dage efter. Men varen var den forkerte, hvilket jeg skyndte mig at skrive til skiftselv, efter at have prøvet at ringe, klokken var 15.12??? Her på dagen, hvor jeg egentligt skulle have brugt gaven, har jeg stadig ikke hørt fra skiftselv, hvilket i sig selv er fuldstændigt ude af trit med, hvad god kundeservice er.
Ville egentlig oprindelig have givet 2 stjerner for en dårlig handel hvor vi endte ud med at modtage en ringere og billigere model barbermaskine end bestilt, men en god og hurtig service fra Anders Tarnows side har gjort op for fejlen.
Vi modtog en forkert barbarmaskine i en mindre udgave end bestilt og missede desværre at have den korrekte gave at give til min lillebror.
Vi kontakte selvfølgelig skifselv hvor de beklagede fejlen og bad os sende den retur, hvilket vi hurtigt fik gjort.
Da det viste sig at den barbermaskine vi oprindeligt havde bestilt var udgået, tøvede skiftselv ikke med at indrømme at de havde sendt en forkert og havde fejlet. Derfor tilbød de os en nyere og bedre barbarmaskine i kompensation, selvfølgelig til samme pris, hvilket vi glædelig har takket ja tak til.
Hurtigt, nemt og rigtigt. Pakken kom på lovet dato til afhentning på selvvalgt afhentningssted.
Opdatering:
Tak for svaret. Det er netop en Moccamaster vi har købt, så det er bestemt beroligende hvis avisindpakningen blot er en ekstra service fra skiftselv.dk's side. Jeg har kun undersøgt maskinen hurtigt, men jeg tror ikke der er opstået nogen skade pga. de løse dele. Dog undrer det mig stadig, at produktet ikke er pakket bedre ind, men det anser jeg så ikke for at være jeres skyld. Tværtimod.
Oprindelig anmeldelse (to stjerner):
Fra skiftselv.dk har jeg netop modtaget en filterkaffemaskine, hvor filterskålen er pakket ind i en gammel Børsen. Ved siden af ligger tre dele løst i kassen, hvoraf den ene er metal og potentielt kan ridse selve maskine.
Jeg forventer ikke nødvendigvis, at den bestilte vare ikke har været ude hos en anden kunde før, men jeg forventer, at det modtagne produkt er forsvarligt pakket ind, og at der ikke er anvendt pakkematerialer, der tydeligt indikerer at andre har haft produktet før. Nu går jeg og tænker, om den tidligere returnering mon skyldes en identificeret produktfejl, som skiftselv.dk helt sikkert ikke har testet for. Jeg har endnu ikke set grundigt efter, om produktet har taget skade af den meget sløsede indpakning.