We are hiring!

934 customer reviews
Review company
  • Reviews (934)

Let, hurtigt og effektivt

God hjemmeside og hurtig levering, perfekt - igen :)

Hej Lone.

Tak for din flotte anmeldelse af Sejs Dyner. Jeg synes det er dejligt at du kommer tilbage til vores webshop :-)

Featured review of Sejs Dyner

Fantastisk!!

Bestilte to sæt sengetøj, og blev vejledt en smule på twitter.
Dagen efter jeg havde bestilt, dukkede mit sengetøj op, og det levede helt op til mine forventninger.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende og er så tilfreds med Sejs Dyner. Det er ikke sidste gang mit sengetøj bestilles der.

Hej Christina.

Tusind tak for din bedømmelse af Sejs Dyner. Jeg er glad for at du fik dit sengetøj så hurtigt, og håber at du bliver tilfreds med det.

Upåklagelig

Hurtig og problemfri service.. Glimrende vareudvalg.

Hej Mølgaard.

Mange tak for din flotte anmeldelse af Sejs Dyner. Jeg er glad for at du kan lide vores vareudvalg. Vi satser på at have et så bredt udvalg som muligt.

Professionel kundebahanling

Jeg kan kun sige positivt om vor oplevelse. Ordren blev ekspederet hurtigt og effektivt tilo vor fulde tilfredshed

Hej Ivan.

Uovertruffen

Det billigste tilbud, jeg kunne finde på nettet på samme produkt.
Modtog min bestilling allerede 2 dage efter at ordren var afgivet - og så var der ingen portoomkostniger.

Hej Lene.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Sejs Dyner. Vi gør vores bedste, for at vores kunder får deres varer så hurtigt som muligt.

Very quick delivery

I am very happy with the service at sejsdyner. I got exactly what I ordered and very quickly too!

Hi Sckerl.

Thanks very much for your evaluation of Sejs Dyner.

Best

Service helt i top

Både ekspedition og levering er helt i top. Varerne kom efter kun 2 dage, så Sejs Dyner er jeg ikke bange for at anbefale til alle jeg kender.

Hej Jette.

Tusind tak for din bedømmelse af Sejs Dyner.

Sejs Dyner

Super koncept, hurtig og personlig betjening, billige kvalitetsvarer hurtig levering.

Ja, det var simpelthen bare en god oplevelse. En lille og ukompliceret virksomhed at handle med. Gode priser, der i hvert fald for dynens vedkommende lå væsentligt under Jysks priser for samme dyne. De leverede hurtigt, glemte en topmadras i farten, men sendte den med post, så jeg havde den dagen efter. Hvis de ikke havde glemt den madras, ville der have været 5 stjerner her.

Godt gået! Her vil jeg gerne handle igen.

Hej Preben.

Tusind tak for din anmeldelse af Sejs Dyner. Ja, nogen gange går det lidt for hurtigt, men jeg er glad for at du fik din topmadras så hurtigt. Jeg håber at du bliver tilfreds med dit køb hos os.

helt okay, hurtig levering

jeg fandt den dyne og pude som jeg ville have og få dage senere var de her, billigere end i butikkerne og uden fragt omkostninger

Hej Thomsen.

Mange tak for din flotte bedømmelse af Sejs Dyner.

Sejs Dyner - nemt og lige til

Jeg fandt let hvad jeg skulle bruge på hjemmesiden.
Bestilte, betalte og varerne blev leveret på dagen, som aftalt - lige efter bogen :-)

Hej Martin.

Tusind tak for din anmeldelse af Sejs Dyner. Vi arbejder meget med brugervenligheden på vores hjemmeside, og jeg er glad for at du fandt dine varer hurtigt.

Super service!!

Perfekt service, og virkelig kvalitetsprodukter!!!!
Fantastisk mange muligheder og farver i linned, med den bedste elastik man kan tænke sig i stræklagner!!

Hej Gitte.

Tusind tak for den flotte anmeldelse af Sejs Dyner. Jeg håber at du bliver tilfreds med dine ny stræklagner.

Meget tilfredsstillende

Troværdig, hurtig ekspedering og levering. Det hele til en god pris. Absolut anbefalelsesværdig.

Hej Martin.

Mange tak for din flotte bedømmelse af Sejs Dyner.

Sejs Dyner

Produkt var i den stand som vist og beskrevet. Hurtig leveret. Perfekt

Alt var helt som lovet. Produktet var som lovet og leveringen var hurtig - og langt hurtigere end angivet ved bestilling.

Tak for handelen

Hej Peter.

Nem hjemmeside - kvalitet - lidt lang leveringstid

Nem hjemmeside - kvalitet - lidt lang leveringstid

Hej Martin.

Tusind tak for din anmeldelse af Sejs Dyner.

Jeg er ked af at du ikke synes vores leveringstid på 6 hverdage er hurtigt nok, men det kan vi desværre ikke gøre hurtigere, når det ikke er en lagervare du har bestilt.

Jeg håber at du bliver tilfreds med dit køb, og glæder mig til at byde dig velkommen tilbage til os igen.

Fantastisk god service !

Från beställning till leverans - Toppen !

Hej Agneta.

Tusind tak for din bedømmelse af Sejs Dyner

Med vänliga hälsningar

Hurtigt og professionel behandling

Bestilte nye dyner (der var 1000 DKK at spare i forhold til prisen hos Jysk) om formiddagen. Dynerne blev leveret dagen efter som forventet. Jeg lavede en fejl ved bestillingen og bestilte 2 gange. Sejs Dyner ringede 10 minutter efter og spurgte om jeg ikke havde lavet en dobbelt bestilling hvorefter en ene bestilling blev annulleret. Super service! Kan varmt anbefales.

Hej Ssehic.

Mange tak for din flotte bedømmelse af Sejs Dyner. Jeg undrede mig godt nok over din bestilling, så det var da godt at jeg lige fik kontaktet dig. Jeg håber at du bliver glad for dynerne.

Sejs Dyner

Usædvanlig hurtig levering med venlig og personlig mail korrespondance

Hej Karina.

Tusind tak for din flotte bedømmelse af Sejs Dyner

Sejs Dyner

Varen kom ikke som lovet

Jeg har købt en sommerdyne i Sejs dyner. Sejs egen produktion.

Først fik jeg lovet at den ville komme om mandagen, men da jeg ved, at en dyne ikke må være pakket ned mere end eet døgn, ønskede jeg ikke, at den skulle ligge week-enden over, på posthuset. Pakken risikerer at være lukket inde imellem en masse andre pakker. Det har fjerene ikke godt af, de bliver fugtige.

Vedkommende hos Sejs dyner lovede mig så, at han ville sende dynen, således jeg havde dynen om TIRSDAGEN.

HELE tirsdagen holdt jeg mig hjemme og ventede og ventede, undlod at støvsuge eller gå i bad, i tilfælde at pakkeposten kom. HAN KOM IKKE!!!

Det beklagede de fra Sejs dyner. SÅ fik jeg lovning på, at dynen ville blive sendt onsdag, således jeg ville ha den om torsdagen. IGEN undlod jeg at gå nogen steder. Jeg gik og ventede og ventede, hele torsdagen, DYNEN KOM IKKE!!!

Jeg er meget skuffet og ønsker at købet bliver annulleret!!

Hej Susanne.

Tak for din bedømmelse af Sejs Dyner.
Desværre er lige netop din ordre gået i hårdknude for os. Det sker desværre en gang i mellem. Jeg kan selvfølgelig kun beklage det, og undskylde mange gange.

Du er selvfølgelig i din fulde ret til at annullere handlen, så derfor skal du nægte at modtage pakken, når den kommer til dig med posten på mandag.
Når jeg så modtager dynen retur, sætter jeg pengene tilbage på din konto.

Fortsat god dag.

Problemfrit-Perfekt

Super service til tiden. produkter svarende til beskrivelse

Hej Marianne.

udmærket.

fint produkt, levede op til forventningerne. fin kundekontakt og levering til tiden.

Hej Dorrit.

Mange tak for din anmeldelse af Sejs Dyner.

god betjening

god betjening og hurtig forsendelse, alt i orden.

mvh. Lars S. , Odense

Hej Lars.

Tusind tak for din anmeldelse af Sejs Dyner.

NEMT & HURTIGT

forrygende nem bestilling.ekstrem hurtig levering.

Hej Jens.

Tak for din anmeldelse af Sejs Dyner. Vi satser også på at være hurtige med levering, så det er jeg glad for at høre, at du også oplever.

Superfin og hurtig levering

Jeg var været yderst tilfreds med både bestillingsmetode og levering af varen - meget hurtig og effektivt. Og så kan man betale med forbrugsforeningekort:.)
Mange hilsner Dorte, Allerød

Hej Dorte.

Mange tak for din flotte anmeldelse af Sejs Dyner.

Super god service

Super god service under selve handlen, samt den efterfølgende behandling efter ordreafgivelse.
Ringede hvornår varen ville blive leveret, og ringede som aftalt en ½ time før varen blev leveret, så vi havde mulighed for at tage imod varen.

Hej Jeanette.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Sejs Dyner. Det var godt at høre at vores chauffører ringede til dig bestids nok.

Jeg er glad

Super nem hjemmeside, hurtig levering og tilfredshed med det købte produkt, jeg kan ikke forlange mere.

Hej Flemming.

Mange tak for din anmeldelse af Sejs Dyner. Hvis du er glad, så er vi også glade :-)

Sejs Dyner

Hurtig, nem og go betjening

Bestilte på nettet og fik varen inden for 2 arbejds dage med posten.
Kan ikke klage over noget.

Hej Ghazal.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sender de varer vi har på lager, så hurtigt som muligt, så der skulle ikke gå mere end et par dage.

Sejs Dyner

God service og hurtig levering :o)

Flot udvalg til fornuftige priser, god informativ kundeservice og frem for alt hurtig levering. Vil helt sikkert huske på Sejs Dyner, næste gang vi skal investere i den dyrebare nattesøvn...

Hej I.T.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af os. Du skal være mere end velkommen tilbage :-)

Sejs Dyner

Det var en rigtig god oplevelse

Jeg bestilte en seng fredag aften, lørdag morgen blev jeg ringet op, og vi aftalte at jeg mandag kunne hente den på deres lager.
Da jeg kom mandag var den pakket på en trailer, og jeg afleverede traileren tirsdag morgen.
Dette var en rigtig god og hurtig handel, og alt var som det skulle være.

Hej Peter.

Ja, det var godt at vi kunne klare den så hurtigt :-) Og tak for de rosende ord...

• Hux
  • 2 Reviews

Kunne ikke fungere bedre

Fandt hvad jeg ledte efter en søndag, da min hovedpude var gået i stykker.
Bestilte, med forbrugsforening, og havde en ny fin hovedpude om tirsdagen.
Der var en kommentar ved produktinformation om at der var en misfarvning i bolstret, men jeg har endnu ikke kunne finde det, så ikke nok med at jeg har fået en klækkelig rabat, jeg har også fået en perfekt pude.

Hej Hux.

Tusind tak for dine rosende ord. Der var du så heldig at der ikke var nogen fejl på puden :-)

• RTH
  • 3 Reviews

Perfekt - ingen forbehold

Hurtig respons, info undervejs, overholdt leveringstidspunkt.

Hej RTH.

Superservice

Et dejligt sted at handle, ingen pres kun behagelig samtale, og gode råd .:):)

Hej Grethe.

Tusind tak for dine rosende ord. Jeg er glad for at du ikke har oplevet noget pres fra vores sælgere. Vi er i branchen for at hjælpe vores kunder, ikke presse noget ned over hovedet på dem :-)

Sejs Dyner

hurtig reaktion på mail- hurtig levering

Helt perfekt - automatisk fratrukket moms og levering på under en uge til grønland - flot...

Hej S.M.

Ja, det må jeg da sige. Det var hurtigt, hurtigere end jeg havde regnet med :-)

Tak for roserne :-)

Sejs Dyner

Rigtig god service og venlighed

Det kunne ikke være bedre.

Hej S. Lind.

Superhandel

Nemt og hurtig handel

Hej Keld.

Enestående service

Sejsdyner er det første og eneste sted hvor jeg har oplevet en topvenlig betjening via Twitter med både råd og vejledning, og jeg er meget tilfreds. Havde også nogle spørgsmål som blev klaret over telefonen. Varen kom frem som lovet. Det eneste der manglede i første omgang ar at T&T nummeret ikke var med da afsendelsesbekræftigelsen blev sendt men det skyldes blot et IT-mæssigt problem og blev klaret med en mail som hurtigt blev besvaret. Kan varmt anbefale sejsdyner.

Hej Nikolaj.

Tusind tak for din flotte bedømmelse af Sejs Dyner. Vores nye webshop har desværre en del "bugs" som vi stadig arbejder med :-)

Sejs Dyner

Jeg fik super god service i butikken og endte med at købe mere end planlagt (to dyner, to hovedpuder, rullemadras og to sæt sengetøj). Men det har jeg ikke fortrudt - det er virkelig god kvalitet og jeg føler, at jeg har fået meget for pengene. Jeg købte efterfølgende to ekstra sæt sengetøj over nettet og de blev leveret allerede to dage efter (og jeg bestilte sent om aftenen).
Steffen

Hej Steffen.

Tusind tak for din flotte bedømmelse af os. Jeg er altid glad når vores kunder kommer ind i den fysiske butik også :-)

• Anna
  • København, DK
  • 7 Reviews

Rigtig hjælpsomme

Jeg ringede for at forhøre mig om et produkt, fortalte om min situation og sælgeren vejledte mig til at købe et produkt der passede bedre.
Det eneste jeg skulle var at skrive en mail med en prisforespørgsel og derefter gik det ret hurtigt.
Alt i alt super rådgivning og rigtig hurtigt betjening - kunne sagtens finde på at købe hos dem igen!

Hej Anna.

Mange tak for din flotte anmeldelse af Sejs Dyner. Jeg skal nok viderebringe din ros til vores sælger :-)

Super hurtig levering

Leveringen af produktet er gået rigtig hurtigt og kontakten har været god undervejs. Det var nemt at finde rundt på hjemmesiden.

Hej Louise.

Tusind tak for din bedømmelse af Sejs Dyner, og tak for rosen angående vores nye hjemmeside. Det er jeg glad for.

Sejs Dyner

Perfekt og hurtig service. Her vil jeg absolut handle igen.

En dejlig nem hjemmeside, hurtigt at finde ønskede varer, og nemt at følge handlen til dørs. Derudover er det nogle enormt imødekommende mails man får efterfølgende, og jeg fik allerede mine varer her til formiddag - jeg bestilte i går eftermiddags. Her vil jeg absolut handle igen både når det gælder dyner og puder - men også sengetøj for eftertiden. Og jeg vil i hvert fald anbefale siden til familie, venner og bekendte.

Tusind tak for en dejlig handel :)

Hej Lærke.

Tusind tak for din bedømmelse af Sejs Dyner. Jeg er glad for at du kan lide vores nye hjemmeside, jeg har også arbejdet meget med brugervenligheden :-)

Bestilt mandag modtaget onsdag

Super hurtig levering. Fin kunderservice med god information på mailen. Alt i alt et helt igennem flot serviceniveau.

Hej Marie-Louise.

Jakob, Sejs Dyner

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.