[REPLY]
Printerpatroner.dk havde det nødvendige udvalg af patroner til min Lexmark Pro205 til konkurrencedygtige priser. De leverede hurtigt, taget i betragtning, at jeg bestilte lige op til en forlænget helligdagsweekend.
Jeg bestilte blækpatroner til min printer. De kom som de skulle, så der er ikke noget at udsætte på dem.
Det skal dog siges at jeg ikke lige har prøvet kvaliteten af produktet endnu. Har ikke lige haft brug for at printe noget.
De varer jeg bestilte hos www.printerpatroner.dk kom frem to dage efter bestillingen - selvom der var en helligdag imellem - fin service og dejligt at få pakken så hurtigt!
Bestilte printertoner til Konica Monolta Magicolor. Dagen efter modtog jeg forsendelsen med PostDanmark. Bedre kan det ikke gøres.
Bestilt et sæt printer patroner fredag - de blev leveret mandag - så det kan ikke blive bedre,
I tidens løb har jeg handlet en hel del hos Printerpatroner og har altid modtaget varen dagen efter.
Har absolut kun godt at sige om firmaet :-)
ankom den 150512 kl 9,00 meget hurtigt
fin service fra postkontoret.
Det er sådanne her nethandel skal være. Hurtig og til tiden, som aftalt. 5 stjerner her fra.
Jeg vender tilbage når jeg mangler farver igen.
Lukas Madsen
Har købt originale HP printerpatroner til danmarks billigste pris.
Let og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Jeg havde købt et lille lager af printerpatroner, men så gik min gamle printer i stykker, og jeg fik straks refunderet pengene for de overskydende patroner - super flot service!
Den 5. stjerne var kommet på hvis der umiddelbart sammen med eller efter forsendelsen var kommet en faktura.
Det er sådan set også det eneste jeg har at udsætte på ordren.
Og så fandt jeg selvfølgelig fakturaen og i skal da have den sidste stjerne også :)
Hej Bjarne
Din faktura ligger uden på kassen, sammen med adresselablen, i den ligge plastlomme, har du fået den væk, skal vi nok sende den til dig pr. mail.
www.printerpatroner.dk
Karna Mollerup
Problemfri ordreprocess,
Problemfri opfølgning,
Hurtig levering,
God pris.
All in all, couldn't be better.
Hurtigt og nemt. Alt fungerede som det skulle!
Trods god kunde gennem flere år, oplevede jeg en meget pinlig sag med printerpatroner.dk, efter jeg havde haft store problemer med kompatible printerpatroner til to typer af printere.
Disse kompatible printerpatroner var virkeligt dårlige, og da jeg returnerede disse, kom jeg i modvind med firmaet, som forsøgte at krænke mine rettigheder for reklamationretten og retten til refusion inden for de 2 års returret. Jeg måtte helt op på tæerne og klage over sagen, og det endte da også med at jeg fik medhold, men med den besked citat: "Vi kan desværre ikke se, at vi har mulighed for at være din leverandøre af blækpatroner i fremtiden, da vi ikke har mulighed for at leve op til de krav du stiller til en sådan" citat slut.
De vil altså ikke have mig som kunde længere fordi jeg gjorde brug af mine rettigheder. PINLIGT!
Jeg er i øvrigt i tvivl om hvem der er hvem i dette firma, da jeg modtager penge retur fra firmaet: Engsig A/S. Her sidder ansvarlige for printerpatorner.dk for WEB i dette firma.
Nogle gange kan man ikke efterkomme enkelte kunders krav/forventninger, på trods af at man har forsøgt alt med ombytning flere gange og til sidst tilbageføre hele det indbetalte beløb.
Heldigvis har vi hos Printerpatroner.dk rigtig mange tilfredse kunder, hvilket også fremgår her på Trustpilot, men en sjælden gang sker det at vi må melde "pas" og ikke kan efterkomme enkelte kunders krav, og efterfølgende lade handlen gå tilbage.
I dette tilfælde må vi bare erkende at vores virksomhed åbenbart ikke er gode nok til at servicere denne kunde, og derfor valgte vi at lade handlen gå tilbage.
Peter Engsig
Printerpatroner.dk
Leveringen var hurtig og effiktiv, stor ros til jer
i får 5 stjerner
Nem og overskuelig hjemmeside.Fandt nemt frem til de ønskede printerpatroner.Problemfri køb via netbank.Hurtig levering.
Ordre og levering helt problemfrit.
Har netop fået leveret printerpatroner - og de blev sendt hurtigere end man kunne forvente - måske fordi jeg er stabil kunde. Ihvertfald kan jeg kun anbefale denne indkøbskanal.
Den rigtige vare
Før tiden
Til den lovede - rimelige - pris
Varen leveres altid få dage efter bestilling. Flot service, også ved ombytning af fejlleverance. Enkelt og hurtigt at komme i kontakt med Kundeservice, som fremstår kompetent og meget service-minded.
Priserne konkurrencedygtige. I de tilfælde hvor de er få kroner dyrere end konkurrenterne, vinder firmaet på servicen.
Sendte ordren kl. 1200 og fik besked på at ordren var behandlet og sendt kl. ca. 1600 samme dag. Og modtog en pakke med de fire patroner jeg havde bestilt, dagen efter. Det kalder jeg hurtigt.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Tusinde tak.
Leif
Jeg har kun godt at sige om printerpatroner.dk, som jeg har handler hos flere gange.
Sidste ordre afgav jeg den 2.04, kl 17:39.2012 og i dag, den 4.04. 2012 var mine printerpatroner i hus.
Susanne.
Perfekt oplevelse. Hurtig respons og en rigtig god kommunikation. Når der så oveni er hurtig levering og til yderst konkurrencedygtige priser, så kan man vist ikke forlange meget mere.
Her handler jeg gerne igen.
Har handlet med dette firma mange gange. Utrolig fin service. Er der det mindste i vejen med produktet bliver det ombyttet og det defekte produkt sendt retur i den medsendte kuvert. Har handlet i flere år og kan varmt anbefale dette.
Den korrekte vare var nem at finde...., hurtig at bestille.., og alt forløb som forventet. Post Danmark har dog desværre - også som forventet - ikke "travlt". Måske levering via Post Danmark skulle overvejes?
Jeg har flere gange købt printerpatroner hos printerpatroner.dk, og er aldrig blevet skuffet. De virker kompetente, og kender frem for alt ordet kundeservice´ egentlige betydning - klart anbefalelsesværdigt:-)
5 stjerner fuldt fortjent!
Patronerne kom hurtigt. Jeg havde problemer med at printeren skrev ud i blå istedet for sort og fik lynhurtig hjælp og ekstra patroner tilsendt. Faktisk endnu bedre service, end man kunne have forventet. Super!
Uoriginale printerpatroner der bare virker til en fin pris, og levering mindre end 24 timer efter at have bestilt dem, det er satme iorden.
Særdeles hurtig og effektivt svar på en forespørgsel pr. mail (få minutter)
Resultat: Returnering af blækpatroner, som jeg desværre ikke kunne bruge pga. defekt i min printer.
Blækpatroner til ny printer leveret dag-til dag.
Kvik og venlig betjening.
Tak
Nielserik
Endnu engang en perfekt levering, denne gang printerpatroner, kan næsten ikke vente til det næste jeg skal købe.
Utrolig hurtig service, bestilt min vare kl 11.00 fik den kl 10.00 næste dag, min papir og toner var rigtig godt og forsvarlig pakket ind.
Now thats what I call fast......Mange tak.
Hurtig ordrebekræftelse og hurtig levering.
Sådan skal det gøres!
har modtaget pakke i løbet af 2 hverdage så det vil jeg forsætte med
pakken var enda også hel