We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (31)

Meget tilfreds

Jeg må indrømme, at jeg var lidt nervøs ift., om jeg ville få mine varer, efter at have læst en del negativ respons herinde, men vi har netop fået vores varer.

Vi synes, det er en fin side, og at der er nogle gode tilbud + priser generelt.
Varerne var pakket fint, og vi har modtaget alt, hvad vi bestilte.
Pengene blev også først trukket efter, at vi modtod en mail om, at nu var vores varer på vej til Os.

Udfra denne oplevelse, handler vi der meget gerne igen.

Meget dårlig service

Det er efterhånden længe siden jeg har handlet hos Økologisk Supermarked, men vil gerne advare folk om at firmaet har meget dårlig service!
Jeg bestilte varer for ca. 1000 kr og ventede i 14 dage på at modtage dem! Kontakt til firmaet er stort set umulig. Jeg prøvede at afbestille mine varer da jeg ikke ville vente længere, hvilket jeg i en mail fik bekræftet. Pludselig dukker mine varer op i en meget beskadiget kasse, hvilken jeg nægter at modtage. Efter en længere kamp får jeg endelig mine penge retur, dog først 3 uger efter jeg bad dem om at annullere ordren.

www.okologisk-supermarked.dk

De rigtige varer til forventet tid og pris.

Det er nu 2. gang jeg handler hos Økologisk Supermarked, og denne gang valgte jeg at bestille en række forskellige varer for at opnå portofri forsendelse (+699 kr.).

Jeg bestilte fredag og modtog onsdag. Alle varer blev leveret som bestilt.

Butikken har et fornemt udvalg til rimelige priser. Jeg savner dog detaljeret ingrediensliste for nogle produkter (rødbeder fx.), derfor kun 4 stjerner. Jeg har forsøgt at kontakte butikken telefonisk et par gange desangående, dog uden held.

Jeg handler gerne her igen.

www.okologisk-supermarked.dk

Hurtig levering og ingen problemer

Jeg bestilte mine varer søndag aften og fik dem tirsdag kl. 8 med Post Danmark. Undervejs kunne jeg følge min pakke med track and trace, hvilket var rart. Jeg fik alle de varer jeg havde bestilt, og kan slet ikke relatere til de negative oplevelser, som andre skriver om herinde. Jeg har også bestilt derfra for ca. 6 måneder siden, hvor min pakke blev lidt forsinket, men det var udelukkende DPD's skyld, og jeg er glad for at det denne gang blev sendt med Post Danmark.

God oplevelse

Har handlet for første gang hos Okologisk-supermarked.dk - og kan slet ikke genkende alle de negative anmeldelser siden har fået.
Jeg bestilte mandag og fik alle mine vare torsdag, forsvarligt pakket og korrekt indhold.
Eneste lillebitte "men" er at der på siden reklameres med at varerne sendes samme dag hvis de bestilles inden kl. 15. Det gjorde de ikke - og da jeg onsdag mailer til kundeservice for at høre hvorfor, får jeg straks mail retur om at et par af tingene lige skulle hentes hjem fra forhandleren.
Så alt i alt en rigtig god oplevelse og det er slet ikke sidste gang jeg handler der :o)

hurtig og nemt

jeg kan ikke genkende de dårlige anmeldelser økologisk supermarked har fået på trust pilot. har selv haft en rigtig god oplevelse. bestilte søndag og havde alle mine varer onsdag...det er da ok

www.okologisk-supermarked.dk

Forfærdelige at handle med! BLIV VÆK!!

Jeg er blevet decideret snydt! Der manglede to varer i min forsendelse som jeg har betalt for.
Der står på hjemmesiden at de efterlevere varer, så jeg regnede da med at de ville levere dem når nu jeg ikke havde fået dem. De svarer mig;

"Det da gået helt galt, mail os dit reg. og kontonummer, så sætter vi beløbet over på din konto."

Jeg sender dem mit konto og reg nr., men spørger til efterlevering og refererer til andre trustpilot brugere med samme erfaring.

9 dage efter har jeg stadig ikke fået noget svar, så jeg skriver en besked for at gøre det klart, at jeg ikke er tilfreds og fortæller, at min anmeldelse på trustpilot vil blive meget dårlig.

Nu lyder beskeden så pludselig;

"Stop med dine trusler.

Vi har leveret dine varer efter aftalen, og beløbet ligger til betaling."

Liselle Angelique Awwal and Sandie Gram found this review useful

www.okologisk-supermarked.dk

Kontakt til firmaet meget besværlig og varer ikke på lager.

Bestiller varer tirsdag med besked om at de skal bruges hurtigt, hører intet fra dem og forsøger så at ringe torsdag, men telefonen tages ikke, man kan lægge en besked. Skriver en mail i stedet får først svar på denne aften eller næste dag at nu afsendes varerne, men da jeg skal bruge dem lørdag morgen og det nu er fredag er det for sent hvilket jeg sender dem en mail om, forsøger også at ringe flere gange fredag. Denne får jeg intet svar på, fredag aften eller lørdag morgen sender jeg igen mail at jeg ønsker at få annulleret ordren og det får jeg da et mailsvar på så det lykkedes heldigvis.
Havde bestilt varerne først et andet sted hvor jeg med det samme fik besked om at de ikke havde varerne på lager så derfor prøvede jeg her, det skulle jeg så aldrig have gjort.

www.okologisk-supermarked.dk

Dårligste oplevelse af køb på nettet nogensinde

Jeg har haft den absolut dårligste oplevelse med at handle på nettet nogensinde, med netop denne virksomhed!!
På siden lover de gratis fragt hvis man handler for mere end 700kr og er nogle af varene i restordre får man dem eftersendt gratis.
Jeg får i første omgang at vide at de varer der var i restordre var blevet slettet fra min bestilling. Jeg mailer derefter tilbage for at fortælle at jeg gerne vil have dem eftersendt, men får så pludselig at vide at er udgået!!
Jeg har en klar fornemmelse af at det handler om at virksomheden ikke gider at betale for at sende de sidste varer til mig senere og jeg undersøger derfor hos en anden sælger om varene virkelig er udgået og det er de ikke!! Jeg går derfor et par uger efter ind på okologisk-supermarkeds hjemmeside og kan også se at varene stadig er der... At en sælger bevidst lyver er simpelthen for meget...
Oveni lægger jeg mærke til at der ved ingen af varene står midlertidigt udsolgt og det kommer der heller ikke til at stå ved de varer som var udsolgte da jeg bestilte mine varer og det er selvfølgelig et problem at man ikke kan se om varene er kommet retur, hvis man ønsker at købe varene senere... -Og især når de ikke vil eftersende varer som de lover!!
Og var de virkelig udgået som firmaet tilsidst påstod, skulle de jo helt fjernes fra siden.
Når man skal handle for 700kr for at få gratis fragt, så køber man ofte mere end man egentlig ville og så er det altså ekstra irriterende at man så ikke kan få de varer som gjorde at man lavede bestillingen fra starten... Mailkorrespondancen er gemt fordi jeg stadig er så rystet over at en virksomhed vælger at lyve så åbenlyst og dermed mangler totalt respskt for deres kunder:-(

www.okologisk-supermarked.dk

Varerne fra økologisk supermarked kom ikke

Jeg bestilte en del julegaver hos okologisk-supermarked.dk, d.12. dec, mente at det måtte være i god tid, når leveringen står 1-3 arbejdsdage. Men varerne var endnu ikke dukket op efter en uge. Der var ingen mulighed for at ringe til dem, men jeg kontaktede dem pr. mail. Fik først derefter svar om at nu var ordren afsendt.

Der gik yderligere 4 dage og jeg prøvede at afbestille varerne, da det nu var for sent at bruge dem som julegaver. Jeg fik en mail om at jeg kunne få pengene retur, når de fik pakken retur...?! Jeg har endnu ikke modtaget den!

Nå, men en masse mailen frem og tilbage, og har nu fået at vide at pakken ligger hos DPD, som desværre ikke kan finde min pakke uden et pakkenummer, som jeg stadig venter at modtage fra økologisk supermarked.

Behøver jeg at fortælle at jeg ikke handler der igen?!

Rune Mikkelsen, Liselle Angelique Awwal and Maiken Maria Vibede Vanting found this review useful

www.okologisk-supermarked.dk

Udsolgte varer og ingen svar på mail

Bestilte en række varer med modtog ikke en af de vigtigste, fordi den var udsolgt. Da jeg så skriver en mail om at jeg stadig skal bruge varen og forhører mig om leveringstid, får jeg intet svar på mail. Hvis de ikke kan skaffe varerne, så skal de ikke være i webshoppen. Også temmelig lang leveringstid på 5 dage.

www.okologisk-supermarked.dk

Langsom levering og altid flere udsolgte varer

Har handlet flere gange hos Okologisk-supermarked.dk

Hver gang er varerne først sendt afsted efter 3-4 dage (med modtagelse efter 4-6 dage). Det kunne jeg acceptere, hvis jeg så fik de varer jeg bestilte.
Desværre har jeg hver gang fået en mail om, at de ikke kunne levere hele min ordre.
Da jeg reklamerede over den manglende levering fik jeg at vide, at der jo også var udsolgte varer i andre supermarkeder - ja, men så kan jeg enten vælge at købe en tilsvarende vare, eller at køre forbi et andet supermarked på vej hjem
Okologisk-supermarked.dk kan bruges hvis man skal bruge sine varer indenfor 10 dage, og man kan acceptere alligevel at skulle afsted til en anden butik efter de manglende varer...

Liselle Angelique Awwal found this review useful

www.okologisk-supermarked.dk

Hurtig levering men ingen faktura

Bestilte varerne søndag og modtog dem onsdag.
Alt er forsvarligt pakket.
Eneste anke er at jeg ikke har fået en faktura, kun en ordrebekræftelse.

www.okologisk-supermarked.dk

Super priser, lidt lang levering og ringe betalingsmuligheder

Jeg var lidt loren ved at bestille fra okologisk-supermarked.dk fordi jeg ikke har dankort og dermed skulle betale via bankoverførsel.

;Jeg bestilte og betalte onsdag, mine varer blev sendt tirsdag og ankom onsdag morgen kl 8 med DPD. Så levering var hurtig, pakning var lidt langsom, men fred være med det. Priserne og udvalget er rigtig godt, varerne ankom forsvarligt pakket ind og jeg handler der helt sikkert igen.

Ville dog rigtig gerne have mulighed for at betale med PayPal eller andre kort end Dankort.

God handel

Nemt og hurtigt - varen var pakket forsvarligt ind ...

Utilfreds med forsendelsensgebyr

Jeg bestilte et produkt hos økologisk-supermarked. Her valgte jeg at pakken skulle leveres af postdanmark, hvilket var dyrere end det fragtfirma man også kunne vælge, da jeg ikke havde hørt om det andet fragtfirma tidligere.
Dog modtager jeg alligevel pakken fra fragtfirmaet, men betale dog stadig den dyrere takst for at postdanmark skulle have leveret pakken.

www.okologisk-supermarked.dk

Meget lidt tilfreds... har stadig ikke modtaget mine varer

Hej Jeg bestilte for snart 3 uger siden - varerene blev sendt den 15. og den 16. blev de forsøgt leveret, hvor jeg var på job. Jeg omdirigerede pakken til en nabo, da jeg vidste jeg ville være bortrejst fre-lør-søn i sidste uge. Jeg har stadig ikke modtaget pakken eller information om, hvor den er. Min nabo (2 pensionister) har heller ikke se noget til den. Så jeg er IKKE tilfreds. Vil meget gerne have det jeg har betalt for. Jeg ville fortrække at kunne hente på posthuset, da jeg ikke er hjemme i dagtimerne.

mvh Pia Andersen

God oplevelse

27. august 2010
Nem ordrebestilling, fik oplysning om 1 vare med meget lang leveringstid, og som derfor var blevet fjernet fra min ordre . God information om produkterne, samt hurtig levering.
Det er første gang jeg har bestilt fra Økologisk Supermarked, men ikke sidste gang.

Det ku' være bedre

Jeg bestilte nogle fødevarer på okologisk-supermarked.dk, hvor der reklameres med afsendelse indenfor 1-3 dage.
Leveringen fandt først sted efter 8 dage, og først efter at jeg havde rykket.
Ved åbning af forsendelsen viste det sig, at låget på en vare ikke var skruet rigtigt på, så en del af indholdet lå på de øvrige varer i kassen. Dette meddelte jeg firmaet, som blot ville vide, om noget var gået i stykker!! Nej; men en del af indholdet var ubrugeligt, og de øvrige varer fuldstændigt tilsølet.
Jeg er skuffet.

Liselle Angelique Awwal found this review useful

God handel

Nem ordrebestilling, fik oplysning om varer som havde meget lang leveringstid, og som derfor var blevet fjernet fra min ordre - en smule træls at ordretid ikke oplyses når man bestiller varen (der står leveringstid: 1-3 dage på bl.a. ét af produkterne), men alle tiders med information. Hurtig levering og konkurrencedygtige priser

Fint tilfreds

Jeg er meget tilfreds med min handel her. Bestilte a-vitamin creme fra Beauté Pacifique torsdag morgen og min vare kom torsdagen efter,i god og hel indpakning.
Yderligere var min creme ordentlig plomberet i åbningen, hvilket jeg har oplevet Matas ikke kunne præstere.
At jeg oven i købet så sparede 120 kr. (i fht. Matas-pris), kan jo kun gøre mig yderst tilfreds og få mig til at komme tilbage.
Hilsen Ninna

www.okologisk-supermarked.dk

Varerne blev leveret i sikker emballage efter 3 dage, thumbs up.

Super tilfreds!

Kan bare sige at jeg er 100% tilfreds!! Og jo specielt med priserne!! :-)))

Bare synd I ikke sender til Norge, men det håber jeg kommer en dag! :-))

Eva

Fungerer perfekt!

Jeg er menget glad for at handle hos Økologisk supermarked. Jeg bestiller meget forskellige produkter, som altid ankommer i god behold. Desuden er priserne yderst tilfredsstillende!
Tak for god og pålidelig service.
Vibeke

www.okologisk-supermarked.dk

Glad for min første levering

Jeg havde bestilt meget forskellige varer. Meget tilfreds. Priserne tilfredsstillende. Regner med at fortsætte som kunde.
Kirsten

Fungere fantastisk.

Varerne blev leveret som aftalt og i sikker emballage. Jeg vender klart tilbage.
;-)

super service

Kanon oplevelse. Fra bestilling af mine hårprodukter på okologisk-supermarked.dk til de ankom med posten har det bare fungeret upåklageligt. Kan klart anbefales til andre

Billigt og godt

Det var prisernes skyld at vi lige faldt over denne side, og det har vi ikke fortrudt. Varerne kom 2 dage efter bestilling i god emballage.

hurtig levering

Billige produkter og hurtig og præcis levering - jeg handler der gerne igen

Gode priser

Jeg har været rigtig glad for at handle hos Økologisk Supermarked. Udvalget er forholdsvis godt, og priserne i langt de fleste tilfælde, de bedste jeg har kunnet finde på nettet. Eneste problem, synes jeg, at man skal være i god tid. Man skal ikke forvente dag til dag levering. De gange jeg har handlet, har jeg måtte vente på mine varer i 3-5 dage. Det er selvfølgelig ok, hvis man ved det og planlægger efter det.

www.okologisk-supermarked.dk

Vi købte diverse varer som blev leveret meget hurtig.
Så vi kan absolut anbefale at man handler hos okologisk-supermarked.
Deres priser er absolut ok og deres udvalg er rimelig godt.