We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (863)

Review by confirmed purchaser

Bestilling søndag aften (før pinse) levering tirsdag. Det kalder jeg hurtig ekspedition!

Anbefaler

Anbefaler sterkt

Superhurtig levering!

Jeg bestilte tre soldragter i pinsen. Dagen efter pinse modtog jeg dem. Flot!

Review by confirmed purchaser

Super ombytning selv om det var pinse

Tak for en god og meget hurtig ombytning af min hat og jeg vil meget gerne benytte Notanshop igen. Super god service selv om det var pinse. Endnu engang tak.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og godt udvalg

Bestilte fredag kl 15.30 og havde min bestilling lørdag formiddag!! Fantastisk med så hurtig udrykning :)

Lynhurtig levering

Bestilte soltøj fredag formiddag, og fik det med posten lørdag!

Review by confirmed purchaser

Modtog den forkerte vare og skulle desuden have byttet noget tøj til en anden størrelse. Det blev klaret over tlf., og vi skulle da ikke bøvle med at sende noget retur til dem, så vi beholdte al tøjet og så sendte de samme dag det nye tøj afsted.

Første klasses netbutik ! Levering dagen efter bestilling

det billigste sted at købe solskærmen

Super hurtig levering

Jeg har bestil en sommerhat som gave hos Notanshop. Der var super hurtig levering og gode priser. Super dejligt :-)
Men jeg angav modtagers adresse til levering og min adresse til fakturaen, begge dele blev dog sendt til modtageren. Ikke fedt når det er en gave, at de får fakturaen også...

Hurtig og god service

Bestilling blev modtaget i løbet af to dage, og jeg var i tvivl om, om jeg havde fået leveret det rigtigte produkt, men jeg fik hurtigt svar og løst problemet.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og vare svarende til forventning

NoTanShop

Varerne var som ventet og servicen hurtig og effektiv

Jeg var i tvivl om farven på en solhue og mailede for svar. Svaret kom meget hurtigt og jeg fik bestilt mine varer. Hurtig modtagelse af varer og alt var som det skulle være. Hjemmesiden var nem at finde rundt på og udvalget stort.
Det kan klart anbefales at handle i netbutikken og jeg køber der gerne igen.

Fremragende service - dårlig pasform

Bestilte var en søndag, leveret om tirsdagen! Sendte vare retur og meget hurtigt var pengene på min konto igen. Så helt emminent service, en sjældenhed i webshoppeland. De 4 stjerner går udelukkende på servicen.

Dog så har jeg en anke vedrørende produkterne som jeg bestilte. Ventebukserne i store størrelser, havde en rigtig dårlig pasform og en rigtig ringe elastik over maven. Størrelsesguiden er virkelig ringe, for jeg kunne knap knibe mig i en 48/50 og er en 46 normalt. De bukser jeg beholdte, kommer jeg ikke til at bruge fremover, desværre. Så jeg vil ikke give ventebukserne i + size størrelser ret mange stjerner.

Review by confirmed purchaser

Nu er der ingen undskyldning for ikke at beskytte dit ansigt for solen.

Hej
Hvis du skal have en sommerhat kan jeg kun anbefale dig at gå på hjemmesiden
-find din farve og type hat, du får den meget hurtigt tilsendt .
Hatten sidder bare.
Det er bare lækkert når noget fungerer .
Venligste hilsener
Lise Kaas

Hurtig betjening.

Smarte hatte til voksne og børn. Overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

næsten for nemt ;-)

Det kom dagen efter som lovet nemt og dejligt..

God og hurtig service

Bestilte en solskærm til min tvillinge barnevogn, forder første vat den 100kr billigere end alle andre steder og så fik jeg den dagen efter :-).

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og lækker kvalitet

Jeg er yderst tilfreds med kvaliteten af de varer jeg købte på Notanshop. Jeg vil bestemt handle hos Nontanshop igen!

Fungerer perfekt

Hurtig forsendelse. Alt på siden virker som det skal.

Hurtigt:-)

Jeg bestilte mine varer lørdag eftermiddag, og de kom med posten om mandagen. Flot! Jeg er meget tilfreds!

Imponerende hurtig levering

Jeg bestilte mine varer kl. ca. 16.15 - kl. 17 fik jeg mail om at bestillingen var pakket og næste dag modtog jeg pakken med posten, og leveringen var ovenikøbet gratis. Det kalder jeg god service!

Super god service.

Modtog varen hurtigt efter bestilling.
Er yderst tilfreds :-)

Review by confirmed purchaser

Fin behandling men langsom levering

Meget fin og god behandling og varerne bar pakket godt ned. Leveringstiden var lang efter min mening og tracking nummeret kunne ikke spores, så vidste ikke hvor langt Pakken var kommet

Hurtig og nem handel

Alt gik som det skulle, samt hurtig levering. Bestilte sent torsdag aften og den var her lørdag morgen :)

Troværdig

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og ingen problemer.

Super god service

Hurtig levering og en super service.

kanon

super service, varene kom dagen efter jeg havde bestilt dem. Vi har købt de sidste 3 år, med samme flotte service

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og super kundeservice..

Varen kom dagen efter levering. Størrelsen passede desværre ikke, jeg skrev en mail og de sendte 2 forskellige str. og jeg skulle bare returnerer de 2 der ikke passede.
Ikke en masse papir der skulle udfyldes osv..
vil helt klart handle der igen.

Review by confirmed purchaser

Fik leveret 2 solhatte til mine børn, hvor af den ene var for lille. Skrev en mail til firmaet hvor jeg skrev jeg sendt den ene hat retur. Inden jeg nåede at sende hatten retur lå den nye hat ude i min postkasse. Det kaldes service med et smil :o))

God service!

Nem bestilling og meget hurtig service og levering - jeg er imponeret!

Review by confirmed purchaser

super hurtig levering :-)

Jeg bestilte mine vare om onsdagen, fik en mail samme dag om at min vare var afsendt og dagen efter lå pakken i min postkasse :-) det er den hurtigeste levering jeg nogen sinde har oplevet. Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem..

hurtig handlen

det er let at finde rundt på siden og den er opdateret hvilke str. der er tilbage og der er hurtig levering

Review by confirmed purchaser

God pris - super hurtig levering

Jeg bestilte en søndag eftermiddag og allerede om mandagen lå der en pakke til mig i postkassen. Vil helt klart bruge Notanshop i fremtiden.

God.

Jeg har været tilfreds. Varene blev afsendt hurtigt, jeg fik hvad jeg havde bestilt og jeg er rigtig glad for produkterne.

Review by confirmed purchaser

fuld tilfreds, meget hurtig betjening!

Varene kom meget hurtigt, desværre havde jeg valgt en forkert størelse og sendte dem retur til NoTan, de kom utrolig hurtigt tilbage til mig i den rigtige størelse og det er bare nogle skønne amme BH`er dem er meget glad for.

Review by confirmed purchaser

Det er en super service og kvaliteten er god :)

At handle hos notanstop er nemt, og det har en super hurtige service.

Fin handel

Jeg købte en solskærm til min barnevogn, og alt gik lige efter bogen. Kan fint anbefales.

Dag til dag levering

Det var super nemt at købe min nye solhat via Notanshop på nettet. Dagen efter kom den med posten

super

Tak *************