We are hiring!

perfekt

fuldstændig efter bogen!

Featured review of Malika & Rosa

Fantastisk

Hos Malika-Rosa kan man købe sig fattig i lækre stoffer, som er svære at finde andre steder.
Udvalget er stort og hjemmesiden er nem at overskue.
Stoffet bliver pakket fint i poser og man modtager ordren efter 2 dage.
Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Malika-Rosa og jeg vender helt sikkert tilbage igen!

Fin kvalitet

Stoffets kvalitet er super dog føler jeg det lidt urimeligt at jeg skulle bruge tid og benzin for at køre på posthus for at returnere en fejlleveret vare.

Malika & Rosa

Rigtig lækker butik med mange skønne skønne stoffer.

Jeg kan godt lide at handle hos Malika Rosa, for der er en masse fine stoffer, som ikke findes i fystske butikker i nærheden af, hvor jeg bor.
Det eneste minus er, at stofferne er meget dyre! Derfor handler jeg der ikke så tit. Hvis bare de blev 20 kr billigere pr. meter, ville jeg ikke tøve med at handle der noget mere. Jeg er tit inde og ligge noget i kurven, men fortryder så, når jeg ser, hvor meget det er løbet op i.
Fri poto ville også helt klart være et kæmpe plus!
Mvh. Mette

Malika & Rosa

Eksklusive varer og god service

Ingenting at klage over - god proces fra bestilling til levering

• ulla

flotte stoffer

udvalget af særlige stoffer i gode kvaliteter fås hos M-R.Hurtig og venlig betjening. Måske lidt dyrere end andre stofhandlere, men ok for mig.........

Malika & Rosa

Stort udvalg og super service

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her, da udvalget er bredt og varerne kommer hurtigt frem. Tak for god service:-)

Malika & Rosa

Fantastiske stoffer og god service :-)

Kan klart anbefales. Fik god og venlig rådgivning over telefonen, varerne kom til tiden og butikken har et bredt sortiment af lidt specielle og rigtig lækre metervarer.

Malika & Rosa

jeg er tryg ved at handle hos jer

hjemmesiden har en fin opstilling og giver mig et godt overblik... jeg har anbefalet hjemmesiden til flere at mine veninder, som også har handlet hos jer.

• Anne

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse og fint stof.

Malika & Rosa

Fin service, hurtig ekspedition.

Fik fint mine varer. Stemte godt overens med det jeg forventede - dog er jeg ked af mit stof i metermål ikke er blevet set efter for fejl, da der er en mindre fejl i rapporten i den ene side. Det ændrer dog ikke på jeg synes I har et fantastisk udvalg!

Reply from Malika & Rosa

Hej Janne

Tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse her på Trustpilot.

Du skriver at du har fået et stykke stof med fejl i - og det skal du naturligvis ikke have. Vi vil altid ombytte stof med fejl til stof uden fejl hvis du havde valgt at kontakte os. Derfor foreslår vi at vi fortsætter korrespondancen via mail således at du kan få byttet dit stof såfremt du naturligvis ikke har klippet i det endnu. Men du kan til enhver tid henvende dig til os med reklamationer såfremt du måtte have nogle.

Eva Willum Andersen
Indehaver

Meget fin behandling

Jeg er meget tilfreds

Forløbet var uden problemer

Fin service, hurtig levering uden mindste problemer.

Kundevenlig

Kvalitetsstof
Dog syntes jeg det er lidt dyrt i porto, hvis man ikke skal bruge så meget.

Hurtig og præcis service

Varer ankom til tiden og uden slinger

Malika & Rosa

Produkt fuldstændig som på billede :-)

Dejlig nemt at bestille og produkterne er helt som på billederne.

Malika & Rosa

Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb.

Jeg har købt koksgrå hør. Farven svarede til den der vises på hjemmesiden. Kvaliteten er meget rigtig god med smuk hørglans. Og leveringen var meget hurtig.

SUPER!!!!

Har lige modtaget de mest super fede stoffer. Dejligt med et sted, hvor man kan få stoffer der er anderledes i en go' kvalitet. Jeg kan kun anbefale Malika & Rosa.

• Mia
  • 4 Reviews
  • Verified buyer

Super hurtig levering og gode varer

Stort udvalg i varer. Meget glad for det bestilte og lyn hurtig levering. De bedste anbefalinger herfra.

Malika & Rosa

Skøn side med det fineste, lækreste udvalg!

Nu har jeg handlet hos Malika & Rosa flere gange og er ALTID meget tilfreds med kvaliteten af produkterne, leveringstid (1-2 dage) og hjemmesidens overskuelige layout :)
Malika & Rosa forhandler de skønneste metervarer og tilbehør, der altsammen er særlig udvalgt og i super kvalitet!

Fantastisk udvalg!

Jeg elsker de mange sindssygt flotte stoffer i denne butik og servicen er i top!

Malika & Rosa

Har fået de skønneste stoffer og en meget hurtig betjening.

Malika & Rosa forhandler nogle skønne stoffer og noget dejligt sytilbehør. Man får en meget hurtig betjening. Kælderbutikken på Vejlandsalle er nu også et besøg værd.

Malika & Rosa

Flott til gutta, raskt og enkelt!

En av mine favoritt- sider! Det er mye å velge mellom. Liker spesielt godt at det er en egen kategori som heter "drengestoff"!!!! Har handlet mye derfra.
Jeg bor i Norge, men pakkene kommer raskt frem og jeg kan komme i gang med å sy fort!! :)

God og hurtig betjening!

Fantastiske stoffer, kæmpe udvalg og god service. Jeg er godt tilfreds med at handle her, og synes det er fedt at finde stoffer, ikke alle har. Eneste ulempe; jeg køber altid så meget.
Minikrea mønstrene er super fede og lette at gå til for nybegyndere. Stor ros fra mig!

Malika & Rosa

Jeg elsker udvalget. Det svarer til min smag.

Stoffet kom til aftalte sted i løbet af en dag og det er skønt.

Malika & Rosa

God kvalitet og hurtig levering!

Vi har lige købt en voksdug til vores spisebord. Jeg var lidt skeptisk over at skulle købe over nettet, da kvaliteten af voksdug varierer meget. Men den, vi har fået, lever helt op til forventningerne. Super lækker kvalitet og meget trendy. Børnene er også helt vilde med den.

• Heidi
  • Rønne, DK
  • 13 Reviews

Glad og tilfreds

Mit stof er lækkert, og pakket/sendt forsvarligt. Var heldig at finde et godt tilbud.

Uovertruffen god service

Ekstrem hurtig levering, bestilling torsdag - levering fredag, bliver det meget bedre??

Upåklageligt forløb

Har handlet hos Malika og Rosa for første gang. Det gik helt fint med bestilling, betaling og levering. Varen levede 100% op til forventningerne.

Malika & Rosa

Gode stoffer og hurtig forsendelse

Der er et stort i udvalg og nemt oversigt over det hele. Kun + er herfra

Malika & Rosa

Smukke, lækre, inspirerende stoffer.

Jeg blev glad, da jeg tilfældigt, af en sy-interesseret, blev oplyst om jeres eksistens. Jeres hjemmeside er dejlig overskuelig, logisk og nem i sin enkelhed. Jeg kan få alle mine ønsker opfyldt, når det gælder stof til syning af børnetøj, til mine børnebørn. Desuden er det sjovt at blive "grebet" af jeres forskellige tilbehørs-ting, jeg kan bruge som inspiration.
Tak for et par gode oplevelser. Glæder mig til at handle med jer i fremover.
Mariann Rysgaard.
E.mail: mariannrysgaard@yahoo.dk

Malika & Rosa

En kælder fuld dejlige stoffer !!

Super spændende butik, har handlet flere gange på nette samt i selve butikken om onsdagen. Stort udvalg af stoffer både i materialer og mønstre, det er ikke dyrere end andre steder.
Betjeningen er fin og jeg kan kun anbefale siden/butikken til andre ”sy glade”

Fantastisk butik

Super service, kæmpe udvalg...har efterhånden handlet hos butikken mange gange og kan anbefale det til alle !!.

Malika & Rosa

Skønne stoffer og sød kvalificeret betjening

Malika & Rosa har hyldevis af skønne stoffer, som inspirerer til at blive kreativ og sy fine ting. Samtidig er der betjening, som gerne giver gode sytips. Alt i alt et super sted at handle.

Stort udvalg, hurtig ekspedition

Der er hurtig ekspedition, stort udvalgt af forskellige stoffer, og man kan endda besøge webshoppen i virkeligheden .

• Mona

Super farver

Jeg blev så positivt overrasket, farverne er så flotte, jeg glæder
mig til at sy mange puder af det stof jeg har købt.
Jeg vender tilbage, snart, og køber mere. Næste gang kunne
jeg godt tænke mig at besøge butikken:-)

nogenlunde tilfreds

Hurtig levering.
Jeg købte 6 stykker stof i forskellige størrelser,det ene stykke levede ikke op til mindstemålet på 30cm,som jeg havde bestilt, der var på det bredeste stykke ca.28 cm.det er ikke tilfredsstillende. De øvrige stykker opfyldte målene.
mvh Inge Marie

• Anna

Super betjening

God hurtig service

Mange lækre stoffer...

De har rigtig mange fede metervarer og masser af tilbehør, -det er liiiiiidt dyrt... men rigtig god kvalitet! Jeg elsker deres børne- og retrostoffer, det eneste jeg mangler lidt er nogle "maskuline" småt-printede stoffer, til syning af herre skjorter med detaljer.... men det er ikke til at opstøve nogen steder! Øv øv
De er vildt hurtige med leveringen og forsendelsen er altid iorden!

Super hurtig levering

Det er super nemt at overskue hjemmesiden. Og nemt at handle der. En god oplevelse....

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.