We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (271)

Super hurtigt og nemt

Det er en nem og overskuelig hjemmeside.
Bestilling, betaling og ordrebekræftelse sker hurtigt.
Levering uden problemer

Levering perfekt!

Varen bestilt tirsdag.
Mail tirsdag aften at varen er afsendt.
Varen modtaget onsdag morgen!
- PERFEKT!

Review by confirmed purchaser

Kun ikke levere pga "out of order", service ikke god nok!

Dårlig service...fik først en opkald efter en uge! Sidste produkt på lager har været solt til en anden mens min bestilling kørt igennem. Skulle få en mail med en "god deal" TIL min næste bestilling, men jeg har aldrig fået den!

Fint indtil videre

Hurtigt svar og levering. Men ved ikke hvordan tingene vil fungere ved en evt reklamation. Indtil videre er det nemlig kun den ene lampe, som lyser.

Helt OK

Hurtig korrekt leverance

Ok produkt

Ok produkt, men sender virksomheden en mail som jeg stadig ikke har fået svar på 14 dage efter angående produkter man vil købe. Desuden trækker de også først pengene 14 dage efter eller noget for det er ikke sket endnu :)
Hmm

Hurtig ekspedition

Hurtig og korrekt ekspedition.

En fuldstændig fejlfri handel

Pakken ankom dagen efter!! Alt var som det skulle være.

Review by confirmed purchaser

super hurtig levering og super produkt

Meget hurtig levering - og produktet lever fuldt op til mine forventninger. Kan kun anbefale Lysland til andre.

Nemt , hurtig og forståeligt

Bare fint og anderledes og sjove ting.

effektivitet

Varen var intakt og fra den blev bestilt og til vi fik hængt lampen op gik der kun to dage. Så vi havde ingen bekymringer.

Review by confirmed purchaser

Gode priser og hurtig levering.

Gode priser og hurtig levering.

Problemfrit

Bestilt søndag aften, afsendt mandag med "track and trace" og leveret tirsdag.
Fantastisk :-)

Review by confirmed purchaser

billige og super hurtig :-)

Det er bare nemt at finde rundt på siden og billige produkter og så er der super hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Rette varer i rette tid - kom frem i god stand

Nem og overskuelig hjemmeside og bestilling.
Fik de rette varer, inden for den nævnte leveringstid, og de kom frem i god stand.

Fint - levering i orden

Levering i orden - tilfredsstillende hurtighed i forhold til levering - varene godt intakt (solceller lamper)

Alt iorden

Det er supernemt at handle hos.

Review by confirmed purchaser

Er fint tilfreds med handlen og produktet.

Jeg anbefaler gerne Lysland til venner og bekendte.
Hurtug betjening og flink bud der afleverede pakken.

Review by confirmed purchaser

Super betjening, ingen problemer med at reklamere

Hurtig betjening, jeg havde et produkt der var defekt, der var ingen problemer med at få en ny vare

Review by confirmed purchaser

Stort set meget tilfreds. Vildt hurtig levering fra dag til dag, men var dog ca. 24 timer om at svare på indtelefoneret forespørgsel.
Havde aftalt at det var frit leveret/uden beregning, fordi de skulle ud i området alligevel, men måtte konstatere, at der alligevel var trukket fragt.
Betaling skete først efter levering, dejligt det sætter vi stor pris på!
Og varen er helt som den skal være :-)

Perfekt betjening.

Super service.

Super kundeservice

Jeg har ringet til flere butikker for at få svar på et par tekniske spørgsmål mht. en lysdæmper. Først da jeg ringede til Lysland skete der noget. De kunne svare på mine spørgsmål og ringede tilbage med mere infomation.

Jeg købte lysdæmperen hos lysland og havde den 2 dage efter.

Tak for en god og seriøs handel.

Hilsen Bjarne

Nem hjemmeside hurtig levering

Ukompliceret handel og super hurtig levering.

Nen og lige til

Ok hjemmeside

Hurtig og billig

Jeg købt Indy Loftlampe Flex for 999 kr. 300 kr billigere end alle andre steder. Levering uden problemer. stor tak til lysland.dk

Nemt & hurtigt

Skulle bruge en gulvlampe som fødselsdags gave til min far. Var lidt sent ude så ringede til kundeservice for at høre om jeg kunne nå at have den inden weekenden.
Jeg fik af vide at ville modtage den med posten næste dag.. og ganske som lovede kom den næste morgen fint pakkede ind.

Review by confirmed purchaser

Fin bestilling og hurtig levering.

Bestilte en lavalampe og fik den dagen efter.

Review by confirmed purchaser

Rigtig flot og hurtig betjening

Pakken kom hurtigt og prisen var mere end rimelig.

Friendly & Informative Sales, Immediate Delivery

I contacted Lysland.dk by phone, looking for spots for my ceiling track system. The guy was extremely helpful in discussing the different spots that would be compatible with my track system. Beyond that, he also recommended where I could purchase other components (dimmers) which he didn't have in stock. Because of the large size of my order, we were able to negotiate a discount. After placing the order through the website, I was surprised to have the entire order delivered at my doorstep within 36 hours. Very impressive. I'll absolutely be using Lysland.dk again, and would recommend it for anyone needing consultation on lighting solutions, friendly service, reasonable pricing, and prompt delivery.

Super tilfreds

Alt fungerede bare til ug, hurtig levering.

Emballagen ødelagt

Vi er, hele vejen igennem, godt tilfreds med Lyslands håndtering af vores ordre og varen svarer helt til vore forventninger, men vi var godt nok lidt skeptiske, da vi fik forsendelsen, fordi emballagen (et paprør) var vredet fra hinanden og lyslisten, som var indeni, lå i to dele. Heldigvis kunne de to dele samles og lyslisten virkede efter hensigten.
Den nævnte emballage er efter vores mening for svag til individuel forsendelse, men vi er overbeviste om, at det er transportfirmaet (GLS), der har været alt for hårdhændet, hvilket vi også har klaget over.
Vi betaler nok de ekstra 15-20 kroner, det koster med Post Danmark næste gang.

Mvh.
Ingrid & Ole B. Kristiansen

Dårlig respons, defekt vare

Bestilte en børnelampe efter 3 dage havde vi intet hørt, på trods af at leveringstiden var 1-3 dage.
Efter en uge modtager vi en mail om at varen er afsendt, herefter var leveringstiden dog kun 1 dag.
Varen vi modtager er delvist defekt da halvdelen af led dioderen ikke virker. Min kærester laver selv lampen så den kommer til a virke.
Og efter 3-4 dage, med forsøg på at komme igennem til kundeservice, kommer vi igennem. Lidt positiv respons herfra da vi får tilbudt at få en ny vare tilsendt, men vi ender med at tage imod tilbuddet om at beholde lampen og få 100 kr i rabat.
Er dog ikke sikker på at vi handler der igen, da det er for besværligt med dårlig respons fra firmaet og defekte varer.

Hold dig langt væk!!

Den 7. december 2012 bestilte jeg 3 solcellelamper til en julegave. Ifølge websiden skulle de være på lager, og jeg modtager da også en ordrebekræftelse.
Efter flere dage, hvor jeg havde forventet at modtage ordren (ifølge siden 1-3 dage), kommer der en mail, som siger, at der kun er 1 stk. på lager, men jeg kan få en anden slags til samme pris.
Det ønsker jeg ikke. Jeg forsøger at besvare email, men der er serverproblemer (flere dage i træk). Jeg ringer og ringer, men telefonsvarer fortæller hver gang, at der er travlt (mærkeligt nok på forskellige tider på døgnet. hmmm).
Efter at have tabt tålmodigheden, lægger jeg en besked på telefonsvareren. Jeg ønsker at annullere ordren. Mindre end 10 minutter efter bliver jeg pludselig (!) ringet op. Han beklager, at der er problemer med mail, og jeg bliver nu tilbudt 4 stk. lamper til 3 stk. pris med levering i starten af januar.
Midt i januar begynder jeg at undre mig over, at jeg endnu ikke har modtaget varerne OG ikke hørt fra lysland.dk. Flere gange skriver jeg mails og ringer. Denne gang kommer mail dog igennem men stadig ingen respons. ......
Den 28. januar sender jeg endnu en mail og skriver, at jeg ønsker at annullere ordren, hvis ikke der er respons inden udgangen af måneden.
Den 30. januar kommer endelig svar. En mail, der siger, at nu er varerne endelig blevet sendt til min adresse. Som kompensation får jeg 200 kr. i rabat (hmf først 4 stk. for 3 stk. pris og nu yderligere 200 kr. i rabat).
Det lyder ikke ret seriøst. Og mine anelser var rigtige.
I dag skriver vi den 9. februar, og jeg har stadig ingen lamper modtaget..... Og heller intet svar på mine henvendelser.

Hvis du vil undgå frustrationer og at føle dig for nar, så find dine varer et andet sted.

Review by confirmed purchaser

Bestile fredag aften - leveret tirsdag - ingen problemer ved handlen.

Bestile fredag aften - leveret tirsdag - ingen problemer ved handlen.

Jeg er meget utilfresd

Jeg har købt 3 lavalamper og har haft problemer med dem og har skrevet på mail til lysland 2 gange for at snakke med dem og har prøvet at ringe men får fat i tlf svare og har intet hørt tilbage det er virkeligt utilfredsstillende
Mvh Anette Lund

Som forventet

Bestilte hvide elskinner til loftet, men de var ikke helt hvide lidt grålige. Levering på 4 hverdage.

Review by confirmed purchaser

Nem og hurtig bestilling men en noget træg levering

Jeg var inde og bestille el-skinner til loftet inde i vores stue så vi ikke behøver at have flere lampeudtag.
Bestillingen gik strygende og det jeg var i tvivl om blev hurtigt og professionelt besvaret pr. tlf. Der gik dog et stykke tid inden jeg modtog varene dvs. Ikke iht. De lovede antal dage som der skrives på Lysland.dk.
Opsætning: Montagen er rimelig simpel.
Visuel karakter: Skinnerne (metal/aluminium) er sat sammen med kryds og samle-stykker samt el-tilslutninger (plastik) og farverne er ikke de samme. Skinnerne er "grå-hvide" og resten er krid-hvide og passer derfor dårligt sammen.

tilfreds

jer er tilfreds med handel og med leveringen

Bestemt ikke tilfreds

Jeg er meget skuffet over Jer. Jeg har sendt lamperne retur den 3. jan. 2013 men jeg har stadig ikke modtaget pengene retur.

Med venlig hilsen Anne Lise Horslund

lysland.dk

Ingen respons og ingen lampe

Bestilte en lampe hos lysland der stod til at være på lager og med 1-3 dages levering. Ugerne gik og jeg skrev til dem uden at få svar. Endte med at skrive til dem at de kunne annullere ordren. Hørte aldrig noget fra dem.