We are hiring!

super service

Featured review of LoveJoy ApS

• Rene
  • Verified buyer

Som at købe slik ved sin gamle købmand!

Det har været super nemt og dejligt overskueligt at handle hos LoveJoy.
Jeg kunne få det jeg søgte efter, plus en masse andre spændende ting, betalingen gik smertefrit, og wupti så var varen leveret.

Bestemt ikke sidste gang jeg handler ved LoveJoy, på samme måde som da man altid vendte tilbage til købmanden efter slik

godt godt godt

varen blev bestildt sendt og vupti så var den her super service

Kommer igen

Alt fungerede som beskrevet - så jeg kommer igen

• line
  • 2 Reviews

Hurtig og tilfredsstillende

Jeg er godt tilfreds med den hurtige levering. Hjemmesiden er nem og overskuelig.

meget tilfreds ;)

er meget tilfreds med hele procesen, fra købet til leveringen :)

God kvalitet

Har købt lidt forskellige artikler og de virker alle til at være i en god gedigen kvalitet.

LoveJoy ApS

Bredt og spændende udvalg.

Sober og rigtig fin hjemmeside med gode beskrivelser. Dejlig diskretion og hurtig respons på ens order.

problemfrit !

Helt problemfrit at handle hos lovejoy.dk :-)

Helt igennem super oplevelse

En rigtig god hjemmeside at finde rundt i.
Super prof forløb og meget diskret forsendelse.
Der gik en til to dage fra bestillingen var afgivet, til pakken ankom til adr. Og pengene blev først trukket efter pakken var modtaget.
Alt i alt en super god oplevelse

LoveJoy ApS

Der er god service og hurtig tilbageslag.

LoveJoy ApS

Perfekt service - levering til tiden!

Jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse med Lovejoy. Der var ingen problemer med forsendelse, og pakken var dejligt anonym.

Én ting, der dog var lidt træls, er at fragt kostede mig 75 kr. Som studerende er det lidt dyrt. Dog er der fri fragt, hvis jeg bestiller for over 700 kr. Det må jeg gøre en anden gang ;)

alletiders

hurtig betjening, god information. Varerne levede op til forventningerne

LoveJoy ApS

TOP NICE oplevelse med LoveJoy produkt!

Hej min ven.
Med stor appetit fik jeg åbnet op for kassen fra LoveJoy ApS og whauhhh.........HVILKEN oplevelse! .... og jeg kan konstatere at, deres produkter er i topklasse og de får mine varmeste anbefalinger.

Du sku` prøve!

• Lisa

Jeg vil anbefale LoveJoy

LoveJoy er en rigtigt super hjemmeside hvis du skal bruge noget til dig og din partner. eller til dig selv.
Og hvis du er lidt flov over at købe noget der inde, bliver det ikke sunlig på pakken der kommer eller på din kontoudskrift, så vær ikke bange for at købe noget.
Rigtig hurtig forsendelse! Super dejligt!

• stef

hurtig levering gode varer

Gode varer, hurtig og diskret levering dog lidt dyr.

Nemt og hurtigt

Nemt at bestille varer, hurtig og diskret lavering. Super.

meget tilfreds

Jeg har både haft en ude til et party og bestilt på nettet og jeg har været rigtig godt tilfreds med begge dele.

LoveJoy ApS

Lovejoy levede op til mine forventninger. Diskret indpakning og ordren var iorden. God oplevelse

• Anne

Perfekt

God service.
Fejlfrit.
Svarer til mere end forventet.

Gør en forskel for mig

For mig har lovejoy gjort en forskel, deres produkter er rigtig gode, og ikke nok med det, så er deres service helt i top.

Det er helt sikkert nogen jeg ville handle med igen, og til alle vil jeg anbefale lovejoy, de gør nemlig en forskel.

Fin, fin handel

Alt forløb som jeg kunne ønske mig

LoveJoy ApS

Alt fungerede som det skulle

Ellers har jeg ikke så meget at tilføje, bortset fra at jeg helt sikkert vil handle hos Lovejoy en anden gang.

• Las
  • Las
  • 4 Reviews

Ingen bemærkninger.

LoveJoy ApS

Der mangler ikke noget der.

Jeg har igen fået en rigtig god service. Leveringen er altid hurtig uden nogle form for mangler.
Jeg vil helt klart bestille fra jer igen..

Altid god dialog

Det er ikke altid LoveJoy har de bestilte varer på lager - men de er lynhurtige på mailen - og virker optagede af at finde tilfredsstillende løsninger/alternativer.

• KH

Upåklageligt

Købet gik bare glat igennem.

Lynhurtig levering

Ordren blev behandlet næsten omgående efter afgivelse. Varerne blev modtaget i diskret indpakning og i perfekt stand.

Fed udvalg.

Har lige det jeg har brug for, for at forkæle min skønne kæreste.

LoveJoy ApS

Hurtig og effektiv og fuld af nydelse

Hurtig afsendelse, nem og overskuelig hjemmeside og produkterne er af fremragende kvalitet..

• Hans

Fantastisk

Har brugt dem før, ingen problemer, hurtig levering, og glæde i det lille hjem;-).
Helt sikkert ikke sidste gang.

alt i den fineste orden

Jeg bestilte 3 forskellige ting og alle ting kom samtidigt og var pakket forsvarligt ind. Så jeg er ganske positivt tilfreds og har allerede anbefalet hjemmesiden til en veninde.

Tak for en god handel.

perfekt

Det er perfekt, man får hurtigt det man køber og der er ikke nogen fejl.. man bliver indformeret via sms når pakken er ved at være der..

LoveJoy ApS

Fik varer hurtigt og diskret

God service hurtig levering

Rigtig god service.
Hurtig og diskret levering

perfekt

Hurtig levering, billige priser, god kvalitet..

LoveJoy ApS

En perfekt og dejlig personlig service........tak

Jeg vil lige fortælle dig at næste gang, du skal ha legetøj.........så bestil hos Lovejoy..............det er dejlig nemt, fungerer som det skal og servicen er i overklasse.................

Go, stabil og hurtig.

Det var nemt at bestille og det kom hurtigt og der var det der skulle være. alt i alt en go oplevelse.

Hurtigt og nemt

Hurtig levering og tilsvarende hvad man bestilte - Lidt finere på billederne dog :)

LoveJoy ApS

God service og gode produkter

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.