We are hiring!

133 customer reviews
Review company
  • Reviews (133)

super lækkert og proff.

Fin site, lækkere produkter og go service.

Featured review of Jane Iredale

super tilfreds

Havde i forvejen prøvet Jane Iredale make up & var fuldt ud tilfreds, men forretningen flyttede så købte mine næste vare på nettet, det er dejligt nemt, skønt at der ud fra farverne står hvilken hudfarve make- upen passer til. Det føles så fantatisk på huden. Det er nemt at bestille & hurtig levering dejligt, kan kun anbefales :)

Virkelig godt produkt!

Efter lang tids søgen på nettet bestemte jeg mig for at bestille Corrective colors hos Janeiredale.dk, da det ikke er alle steder man får alle 4 farver i en palette.
Jeg er meget tilfreds med produktet. Det lever fuldt op til forventningerne og prisen er meget fornuftig. Vil helt klart bestille makeup på denne side igen.

• Sara
  • Charlottenlund, DK
  • 3 Reviews
  • Verified buyer

Rigtig god og hurtig service!

Det var første gang jeg købte Jane Iredale produkter her, men bestemt ikke den sidste.. Kan varmt anbefales..

Perfekt

Ikke noget at bemærke - god lev.

Hurtig og nem handel

Meget hurtig levering. Dejligt med en ekstra lille gave ved bestilling.

Jane Iredale

En service ud over det sædvanlige

Jeg modtog min pakke fra Færch A/S dagen efter bestilling. Udover den hurtige levering, modtog jeg foruden min bestilte vare, en ekstra lille ting. I pakken lå der nemlig også en læbepomade til en værdi af 110 kr, som jeg fik med uden beregning. Det er altså hvad jeg kalder for en god service.
Jeg kan kun anbefale andre at handle på janeiredale.dk

- Louise

Jane Iredale

Jeg fikk ikke legge inn ordre siden jeg er fra Norge. Det sto det ingen ting om på siden deres!!

Hej Solveig

Vi beklager naturligvis, at du har haft en dårlig oplevelse, men som vi også har skrevet til dig i en mail, fremgår det af vores forretningsbetingelser - som du har accepteret forud for dit køb af varer - at vi kun sender varer til Danmark, Færøerne og Island.

Du kan købe Jane Iredale produkter i Norge her: http://shop.janeiredale.no/.

Maj Britt, Kundeservice

• Tina
  • 1 Review

Service af høj standard.

Jeg bestilte produkter fra Janeiredale.dk og er ovenud tilfreds med behandlingen af min ordre. Der gik kun ganske få dage fra jeg bestilte til jeg havde min bestilling. Så en klar anbefaling herfra!

Jane Iredale

Nethandel når det er bedst

Nemt og hurtigt. Når man modtager varene får man en hilsen med sit navn håndskrevet hvilket giver én fornemmelsen af et personligt salg. Kan kun anbefale denne side!

Jane Iredale

Hurtig levering og gave ved første køb

Min ordre blev hurtigt behandlet og leveret.
+ Jeg fik en læbepomade med som gave, første gang jeg handlede der.

• Sara
  • 1 Review

Super god service

Jeg kan anbefale, at handle på Jane Iredales hjemmeside. Det er nemt og hurtigt. Jeg kunne dog godt tænke mig, at blive gjort opmærksom på helligdage eller andre dage, hvor posten ikke leverer.

Det er god service, at give første-gangs-købere en lille gave med. Super lækkert! Mine produkter var pakket flot ind, og jeg gav mig selv en dejlig gave :)

Helt perfekt

Hurtig levering og der var lagt en lille skøn gave ved.
Tusind tak for helt fantastisk service!

Alt fungerer perfekt

varerne kommer hurtigt og fint

Uovertruffen service! :-)

Jane Iredale yder simpelthen en helt fantastisk service - jeg bestilte mit produkt om tirsdagen og det blev afsendt samme dag (modtog track-and-trace-nummer på mail) - allerede næste dag var mit køb hjemme hos mig. Der var endda en håndskreven besked i pakken, hvilket gjorde det en ekstra behagelig oplevelse at handle. Hjemmesiden er overskuelig, og produktinformationerne er fyldestgørende. Jeg har handlet på janeiredale.dk et par gange nu og det er absolut ikke sidste gang! :-)
Jane Iredales produkter er, efter min mening, de bedste på markedet; naturlige, miljøvenlige, kvaliteten er i top, de holder hele dagen, giver ingen uønskede bivirkninger og er meget drøje i brug!

• Pia
  • 4 Reviews

Helt perfekt

Hurtig levering og der var lagt en lille skøn gave ved.
Tusind tak for helt fantastisk service!

Jane Iredale

Altid en super god service og hurtig levering :-)

Altid en super god service og hurtig levering :-)

perfekt ;)

Jeg klager uden grund!!

Nemt og hurtigt

Det var nemt og hurtigt at bestille på Jane Iredales hjemmeside. Og så er produkterne helt fantastiske

Prisen

Gode priser på udvalgte vare.

Service/kontakt ok

Alt forløb præcis som det skulle.

Fuld tilfredshed

Webshoppen er overskuelig; det er hurtigt og nemt at bestille sine varer. Varerne kommer hurtigt frem og betaling m.m. foregik som det skulle. Synes det er et godt initiativ at sende en evalueringsmail en uge efter man har bestilt sine varer, så man har mulighed for at komme med feedback til virksomheden.

Altid tilfreds

Altid glad og tilfreds efter hver handel;)

Perfekt

Hurtig levering, og super gode produkter.

Helt i top

Super nemt at bestille og hurtig levering og produkterne er i orden og en lille gave varmer så super.

Perfekt

Jeg lider af allergi omkring mine øjne, så blev jeg anbefalet og prøve Jane Iredales produkter.
Nu er det første gang jeg har prøvet produkterne, men indtil videre er det bare perfekt, jeg har overhovedet ikke noget allergi omkring mine øjne mere.
Jeg håber og tror på at mine problemer er løst nu med de nye produkter.

Kære Jette Ottosen,

Tak for din positive kommentar - det er vi meget glade for at høre!

Jane Iredales mineralmakeup er udviklet på en måde, så den også tager hensyn til allergikere og indeholder derfor ikke tilstoppende mineralsk olie, parfume, kemiske farvestoffer og konserveringsmidler.

Mange hilsner
Christiane

Jane Iredale

Pakken kom dagen efter :)

Perfekt

Elsker produkterne, som holder alt hvad de lover.
God shop at handle i, varerne kommer altid meget hurtigt.

Perfekt

Pakken kom hurtigt, godt indpakket og med lidt ekstra i som gave. Helt perfekt

Jane Iredale

I har produkterne + ordenligt guiden omkring produkterne

Gode produkter, som endelig kan findes på en god stabil webside, som er til at finde ud, og så er det på dansk.

Ekstrem hurtig (dejligt) levering.

Jane Iredale

super godt at handle hos jer

dejlig hurtig ekspedition

Hurtig og effektiv

At handle hos Jane Iredale virker helt uden problemer. Hurtig og effektiv ekspediton og med mulighed for at bytte/returnere evt. varer hos lokal forhandler.

Superfin oplevelse

God overskuelig hjemmeside. Varen ankom, dagen efter min bestilling. Dejligt med en lille ekstragave. Alt i alt en superfin oplevelse.

Hurtig levering, produkt ok

Nemt og hurtig bestilling, varerene modtog jeg hurtigt:-)

• Lone
  • Vodskov, DK
  • 2 Reviews

Super hurtig levering!!!

Stod og manglede nogle produkter, og næsten som et trylleslag, var de hos mig dagen efter, fuldstændig fantastisk!!!

Jane Iredale

Får god og hurtig service, når jeg handler hos Jane Iredale.
Og god vejledning fra deres kundeservice

Jane Iredale

alt var fint jeg er fuldt ud tilfreds

dejligt med en lille tillægs gave det giver lyst til at bestille igen

Effektiv

Hurtig og god service

Fantastisk service!

Det er supernemt. Man afgiver sin bestilling og dagen efter får man sine varer leveret, smukt pakket ind og med en lille hilsen vedlagt. Det er ligesom at få en gave!

Hurtig levering i silkepapir

Jeg bestilte varerne inden kl. 12.00 til levering på min arbejdsplads.
Varerne kom dagen efter, pænt pakket ind i silkepapir.
Det var første gang, jeg købte varer hos Jane Iredale og absolut ikke sidste gang.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.