We are hiring!

252 customer reviews
Review company
  • Reviews (252)

Snabbt och effektivt

Jättebra service samt snabb leverans

Featured review of If Säkerhetsbutik

If Säkerhetsbutik

Mycket bra bemötande och super-effektiv hantering

Jag fick mycket snabbt svar på min fråga som jag hade om produkten som jag var intresserad av. Och svaret innehöll allt jag behövde veta och personen på kundtjänst hade till och med sprungit ned på lagret och dubbelkollat så att jag fick rätt svar på min fråga om färgen på produkten. Lägg dessutom till bra pris, mycket snabb hantering av min order och snabb leverans. Kunde inte vara mer nöjd.

Mycket snabb leverans

Är väldigt nöjd med hur If säkerhetsbutik har hanterat beställningen från beställningsdag till leverans. Mycket bra och snabb leverans.

If Säkerhetsbutik

Bra webbshop med relevanta produkter

Generellt bra och smidig webbshop och rimlig prisbild. Jag saknade dock att det inte fanns komplett produktutbud av de artiklar som såldes, tex köpte jag trycken till två dörrar men kunde inte köpa de tillhörande låsbrickorna/behören där låscylindern sitter.

If Säkerhetsbutik

This review has been reported to customer service for violation of our review guidelines.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Allt funkade bra

Bra webshop, inga problem. Snabb leverans.

If Säkerhetsbutik

Enkelt att handla via nätet.

God service, snabbt & behändigt!

If Säkerhetsbutik

Säkerhet, tre klick bort!

Min bror (som arbetar på Svenska brandskyddsföreningen) rekommenderade If Säkerhetsbutik nu när vi renoverar trapphuset i bostadsrättsföreningen. Jämfört med de lokala byggvaruhusen är If mycket prisvärda. Hemsidan var enkel att navigera och varorna levererades mycket snabbt.

Svårt att beställa.

Trodde att jag som If kund hade viss rabatt.

Hej Martina,

If kunder får hela 20% rabatt på hela sortimentet, vilket framgår tydligt på bland If Säkerhetsbutikens startsida samt i kassan.

Även du har har fått If rabatten på din beställning.

If kan man lita på!!!

Vi får alltid jättebra service vid kontakt med IF.

If Säkerhetsbutik

Snabb leverans och mycket nöjd

Levde upp till mina förväntningar.

If Säkerhetsbutik

Bra vara till rätt pris med bra instruktion

Sökte en gasolvarnare på flera inköpsställen. Hittade en på IF som hade alla funktioner till ett vettigt pris. Leveransen tog bara några dagar.

Snabbt & enkelt köp.

Lättnavigerad sajt med stort utbud. Lätt att genomföra köpet. Snabb leverans. Inga problem helt enkelt.

Enkelt och snabbt

Hittade vad jag behövde och fick det snabbt levererat.

• Hans

fungerar väl!

Gick snabbt och enkelt!

• Jan
  • Verified buyer

Snabbt, effektivt och säkert!

Mycket bra! Jag fann vad jag behövde, det var lätt att beställa och betala och leveransen var till och med snabbare än vad jag trodde.

Snabbt och säkert

Helt nöjd! Skulle bestella igen.

If Säkerhetsbutik

Bra butik med Bra innehåll!

Gillar innehållet i butiken.
Snabba leveranser.
- På minussidan är egentligen bara att det är lite svårt att hitta till If´s Säkerhetsbutik. Borde finnas med på startsidan.
Nu måste jag logga in och gå via "kundfördelar" för att sedan välja butiken.

Hej Lernta,

Och tack för din recension.

Trots att det faktiskt finns en artikel och länk på Ifs startsida (www.if.se) till If Säkerhetsbutiken, kan den vara svårt att hitta eftersom den står längst ner på sidan, vi ska därför se till hur vi kan göra länkarna ännu tydligare. Tack för att du uppmärksammade oss.

Bästa hälsningar,

Kundservice, If Säkerhetsbutiken

Allt fungerade bra

Efter beställningen kom ett medelande att det kunnde dröja några dagar extra och det var helt ok så att man skulle slipa fundera och gå och vänta

Bra pris snabb leverans

Billigt och snabbt. Bra att man kunde betala med paypal

If Säkerhetsbutik

Kvalitetsprodukter med snabb leverans.

Sökte på webben efter bästa brandvarnaren och säkraste cykellåset, här hittade jag båda testvinnarna till de lägsta priserna. Att beställa och betala var lätt. Leverans med Posten dagen efter. Utmärkt service.

(Tips till butiken: Om en kategori är tom på produkter så bör den tas bort tills ni har något att visa. I övrigt är det en nättnavigerad och förtroendeingivande butik.)

Hej Peter,

Tack för din recension och att du var så uppmärksam!

Marc

• Olle
  • 2 Reviews
  • Verified buyer

Meddelade ej att en artikel var restat

Kass att man måste ringa att fråga
//Olle

Perfekt !

Mycket bra service både via telefon och mail.

If Säkerhetsbutik

Jag kunde inte bli mer belåten

Det var lätt att beställa varor fast jag inte var kund innan och allt med beställning och leverans gick perfekt. Nu blir det intressant att prova fästingavvisaren som jag beställde.

If Säkerhetsbutik

mycket smidigt och snabb service

Jag tycker att sidan fungerade helt fel fritt och är mkt nöjd med priset som var betydligt lägre än på andra sighter samt att man fick varan dagen efter.

Allt fungerade perfekt!

Jag är mycket nöjd med hela köpupplevelsen.

Funka klockrent

If Säkerhetsbutik

Allting funkade utmärkt och var jattesnabb med leverans.

Excellent! Ska använder igen!

If Säkerhetsbutik

Snabb leverans och bra service då jag fick snabbt svar på en fråga jag hade.

Mina varmaste rekommendationer!

Lättöverskådlig hemsida, bra priser och snabb leverans. Hur bra som helst!

If Säkerhetsbutik

Bra utbud, snabb leverans, men kanske lite höga priser?

Som ovan. Om man shoppar runt kan jag hitta bättre priser på det mesta, men one-stop-shopping har sin poäng.

• KFR
  • Verified buyer

Inte "riktigt ett bra pris"

Bra utbud av produkter, tryggt att veta att ett försäkringsbolag tycker desa produkter håller måttet. Dock lite frustrerande att (i) få se leveranskostnader i sista stunden, dvs när man håller på att betala, (ii) det är så dyrt att leverera samt (iii) upptäcka att man kan köpa samma brandsläckaren billigare på Claes Ohlsson än hos IF med 20% rabatt.

Hej KFR,

Och tack för din feedback.

If Säkerhetsbutikens målsättning är inte att konkurrera om det lägsta priset, utan att erbjuda både If-kunder och icke If-kunder en överlägsen helhet, som omfattar förutom ett komplett sortiment av högkvalitativa säkerhetsprodukter som rekommenderas av If även utförlig information om produkterna och användningsområdena, professionell rådgivning och en förstklassig kundservice. Trots den höga servicenivån är våra priser i de absolut flesta fallen mycket konkurrenskraftiga.

Angående leveranskostnaden, så beklagar vi att du uppfattar den som hög men den motsvarar endast våra faktiska transportkostnaderna som vi betalar till transportören.

If Säkerhetsbutiken Kundservice

Mycket bra

Inget att anmärka över fungerade helt perfekt!

Mycket snabb leverans

Dagen efter kom paketet, överraskande bra!
Förstår varför frakten kostade lite mycket, i förhållande till varans pris.

Vilseledande bild

Beställde ett fas 900001 lås. På bilden ser man "nyckelhålsbrickorna" dessa följde inte med, fine. Men när jag försökte hitta dem på er sida var det stört omöjligt. Fick beställa av en annan sida, låskompaniet tror jag det var.

Med vänlig hälsning,

Peter

Hej Peter,

Du har helt rätt, bilden är vilseledande, men dessvärre är det den enda bilden som tillverkaren tillhandahåller varför vi har angett i produktbeskrivningen att "Skruv och nyckelskylt ingår ej". Men vi ska ta en egen bild vid tillfälle. Nyckelskylten var av en underlig anledning deaktiverade i webbutiken, detta är dock nu åtgärdat.

Tack för din feedback och att du uppmärksammade oss om problemet.

Bra service, snabb leverans

Bra service, snabb leverans och trevlig personal

Enkelt och snabbt

Bra internetshop, tydlig och relativt snabb.

Jättenöjd

Köpte 8st brandvarnare, försändelsen kom efter ca 3 dagar.
Efter montering upptäcktes att en vr defekt, jag mailade kundtjänst som återkom med svar och lösning på problemet.
Hela ärendet sköttes på ett bra sätt utan att man blev misstrodd eller besviken.

Snabbt och bra

Beställde en brandvarnare till min nya lägenhet. Fick orderbekräftelse samma förmiddag och levererat med posten dagen därpå. Mycket smidigt.

Snabbt o enkelt

Supesnabb leverans (1 dag).
Bra hemsida som det är lätt att hitta på.
Rimliga priser.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.