We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (295)

er god

er god serivce hortig lerving
et rigti god sted og købe ind

Skønne drenge!

Som altid lynhurtig service, hvor kvaliteten er meget præcis i forhold til beskrivelsen på hjemmesiden.

Og så deres personlige hilsen med alle ordrer - det er bare et hit, som får mig til at smile.

Andre kunne lære så meget af dem!

Glad i låget

Hej Homoware

Jeg bliver faktisk helt glad i låget ved at læse jeres anmeldelser.

Jeg har ikke selv handlet hos jer, og ærligt aldrig hørt om jer, men var inde og bedømme en anden virksomhed som virkelige sucks så jeg blev bare så glad da jeg så kom til at læse om jer ved et tilfælde.

Hvor jeg jeg glad for at der findes ægte kundeservice ♥

Keep up the good work Boyzzzzzzzzz

;-) mvh TT

Uovertruffen service

Oplevede i forbindelse med min første ordre en hjælpsomhed der overgår hvad jeg tidligere har oplevet - til trods for det er en webshop var der rigtig god dialog og rådgivning i forbindelse med en masse tvivlsspørgsmål jeg havde. Et ønske om en vare der ikke var på hjemmesiden blev imødekommet omgående og lagt til ordren...

Ikke sidste gang jeg handler her...

Handlet tit

Nu har jeg handlet ved Homoware nogle gange. Første gang kom varen indenfor 2 dage. Jeg var virkelig glad for den hurtige levering og pakken var solidt pakket med en lille hilsen og en slikkepind. Mig og min partner fik et godt grin over de små ting. Produkterne var uskadte og var virkelig tilfreds.

Har kun haft gode oplevelser med Homoware og deres service. Og rigtig smart ide med de point og at der er track and trace på jeres pakker. Jeg bestiller næsten kun fra jer. Selvom jeg er kvinde er der mange ting der appellerer til mig også.
Og altid en diskret levering. Glæder mig til fortsat at få varer fra drengene ved Homoware.

Hej Marie.

Det må jeg nok sige, det er da noget af en flot anmeldelse vi her har fået :-)

Først vil jeg sige at vi er rigtig glade for at du er tilfreds med at handle hos os. Jeg er også glad for at du nævner at varerne var forsvarligt/solidt pakket og at de kommer hele frem til dig som kunde. Vi sætter en ære i at yde en service ud over det sædvanlige og gør alt hvad vi kan, for at gøre vores kunder glade og tilfredse. Det skal altid være 100% trygt, sikkert, diskret og billigt at handle med Drengene.

Det er rart at du som kvinde alligevel synes at vores varesortiment appellerer til dig og jeg vil da gerne røbe at kvinder er mere end velkomne til at handle hos. Vi laver gerne special bestillinger til kunder der ønsker produkter der henvender sig til kvinder. Vi kan desuden næsten fremskaffe alt fra vores leverandører, så det er bare at kontakte os for at få et tilbud :-)

Forventningerne indfriet

Kære venner
Jeg har i gennem længere tid ledt efter dvd med japanske unge mænd og har indtil dato kun fundet små klip på internettet. Jeg henvendte mig derfor til HomoWare og i løbet af kort tid fik jeg en mail med flere forskellige at vælge imellem. Jeg er yderst tilfreds med både kundebetjening og hurtighed. Jeg anbefaler de "unge mænd" fra Homoware som kompetente også når de skal finde noget ud over det sædvanlige.

Reply from Homoware

Tusind tak for de pæne ord Torben.

Jeg er utrolig glad for at vi har levet op til dine forventninger, både omkring kundeservice og leveringstid.

På special bestillingerne vil der altid kunne forventes lidt længere leveringstid, i forhold til de varer der findes på vores webshop, da alt der kan bestilles og ses på hjemmesiden er lagerførte varer :-)

Jeg håber virkelig at du er tilfreds med dvd'erne og vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig en anden god gang.

God, hurtig, og diskret.

Bestilte et lille armbånd tirsdag eftermiddag, og pakken kom dagen efter omkring samme tid. Armbåndet var pakket godt in og kassen de brugte var meget solid.
5/5 Fra en tilfreds kunde.

Hej Thomas.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at læse at du både har været tilfreds med leveringen og den måde varen er blevet pakket.

Jeg håber også at varen lever op til dine forventninger.

Det funger som sedvanligt

Det er nemt at godt at kommunikere med Drengene selv når der er lidt der går skævt med ordren

Hej Anders.

Jeg er glad for at du har taget dig tid til at anmelde os her på trust pilot.

Vi er som altid klar på at hjælpe og løse de problemer der måtte kunne opstå i forbindelse med kundernes ordrer og gør alt for at vores kunder skal blive tilfredse - uden vores kunder er vi intet.

Tusind tak for de 5 stjerner :-D

Homoware

Altid en fornøjelse at handle med drengene.

Homoware kan kun anbefales på det varmeste. De bestilte varer kommer hurtigt, de er sikkert indpakket og der er altid et personligt touch ved hver levering.

Kære Jan.

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre at du har været tilfreds med vores service.

Tusind tak for de fem stjerner!

Yderst præsis levering

Kan kun anbefale Homoware. Stort udvalg, nem at handle med og præcis levering

Hej Jens.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er altid rart at få feedback på hvordan kunderne oplever vores udvalg af varer og vores service. Det er naturligvis vores mål, at bevare det høje service level og yde den bedste kundeservice i branchen :-)

Homoware

Ærgerligt man ikke kan give SEKS stjerner :-)

Tja, den meget høje gennemsnitskarakter på 9.8 siger vel det hele... :-)

Absolut SUVERÆN service i TOPKLASSE, som mange andre (online) butikker kunne lære en masse af. Jeg har indtil videre købt et par gange hos Homoware, og hver gang har det været en meget tilfredsstillende oplevelse med lynhurtig leverede varer til gode priser. Super dejligt at man, som lille ekstra service, kan vælge bl.a. at få homo-magaziner gratis med i sin bestilling!! Hver gang fik jeg også en personlig hilsen og lidt chokolade med i købet. Dette viser for mig et stort overskud og respekt for sine kunder. Længe leve "Drengene" !! =)

Reply from Homoware

Tusind tak fordi du tog dig tid til at bedømme os her på Trust Pilot.

Ja vi ville da gerne have haft en ekstra stjerne - men nu når det ikke er muligt glæder vi os blot over at du er mere end tilfreds med vores service.

Endnu engang tusind tak.

Mine Drenge

Det er jo altid en SUPER fornøjelse og handle med mine drenge.......kan jo kun sige

PERFEKT, PERFEKT OG SÅ IGEN PRRFEKT.

Knuzzzzzzz Drenge, fra lille mor *GG* Nikita :P♥

Tak for de fine ord Nikita :oD

Og tusind tak for de fem stjerner, det varmer Drengenes hjerter i det kolde vintervejr.

Fik det jeg forventede

Bestilte 2pride flag som udgør det for at være soveværelsesgardiner

Hej Freja

Det var en sjov og anderledes måde at bruge flagene på...

Tak for din anmeldelse og ha en fantastik dag.

De kan deres kram

Ganske simpelt super duper fantastisk

Hej Jimmy

Tusind tak for dine stjerner. Vi er virkelig glade for at du har været tilfreds.

Fantastisk service

Det er som altid en meget fin service og hurtig og perfekt levering.

Hej Freddy.
Tak for de 5 stjerner, dem er vi virkelig glade for.

Tusind tak fordi du gav dig tid til at bedømme os herinde.

• 2630, DK
  • 7 Reviews

PERFEKT

Bestilte den ene dag, den næste lå min bestilling i min postkasse. Tak for hilsenen i pakken, det er jeg ikke vant til når jeg handler online :-).

Reply from Homoware

Tusind tak fordi du gav dig tid til at bedømme os på trustpilot og for de 5 stjerner, det er vi virkelig glade for :-)

Homoware

Drengenes ALTID gode service........igen igen :-)

Kort efter ordren var afgivet, kom en bekræftelse på at varerne var pakket og ville blive sendt samme dag og dagen efter kom postbudet......super fedt.
Alle varer var helt intakte, kassen pakket sirligt og selvfølgelig med den velkendte personlige hilsen.....det er super hyggeligt og en fantastisk service fra drengene.
Glæder mig som altid til at handle igen.....

Hej Søren.

Tusind tak for din ros, det er vi utroligt glade for og tak for de 5 stjerner :-)

Homoware

Som altid en fornøjelse at handle med HomoWare.

Vi handler ofte med HomoWare, de er altid så venlige, og der ligger altid en lille hilsen i pakken, når den modtages og somregel også lidt slik:)

Hej Keld.

Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os her på trust pilot. Vi er rigtig glade for at høre at du er tilfreds med både varer og service. Vi glæder os meget til at betjene dig en anden gang :-)

Super

Varerne var helt, som de skulle være. Og rigtig fedt, at der var en lille personlig hilsen med i pakken :)

Hej Carsten

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive din anmeldelse og fordi du er tilfreds med vores service.

Ha en fantastisk dag

Homoware

Det var godt nok hurtigt.

Super hurtig levering. Handler der gerne igen.

Hej Frank.

Tusind tak for din bedømmelse - vi glæder os til at betjene dig en anden gang :-)

Henning, Homoware

Professionel betjening

Man kan altid regne med Homoware som den bedste leverandør

Hej John

Tak for dine 5 stjerner vi er glade for at du er tilfreds med Homoware :)

Perfekt

hurtig betjening, og oven i købet et opkald samme dag angående en forespørgelse det kalder jeg godt nok en hurtig god og precis service.

Hej Martin

Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.
Tak for de 5 stjerner og ha en fantastisk dag.

the slug

varen kom hurtigt . dog manglede inder diameter i beskrivelse , inden købet. og varen viste sig efter åbning at være for lille.

Hej Jan

Vi er naturligvis kede af din anmeldelse og at du ikke har været tilfreds med produktet og produktets beskrivelse. Vi har prøvet at skrive til en del af de sidste der har købt produktet i håbet om at få fat i dig, men dette er desværre ikke lykkedes. Jeg vil derfor bede dig tage kontakt til os, så vi kan få løst dette problem på en ordenlig måde som du kan blive tilfreds med.

Perfekt!

Det går super hurtigt fra du bestiller til du har fået det du ar bestilt i forhold til andre steder:)

Keld Christensen found this review useful

Fin og hurtig levering.

Fin beskrivelse på hjemmesiden, svarer til hvad man får tilsendt.

Super!

Alt godt herfra, super hurtig forsendelse!!

Den bedste oplevelse!

Hurtig levering, god service og gode priser!
Det er nok den bedste netkøb oplevelse jeg har haft. En personlig hilsen og en lille ekstra ting ved siden af, selvom jeg ikke havde foretaget et særlig stort køb.
Jeg har allerede anbefalet denne hjemmeside til mine venner og bekendte!

PERFEKT

Super hurtig levering, prismæssigt er de væsentligt billigere. Vil helt sikkert bestille fra de fantastiske drenge igen, og elsker den personlige hilsen der følger med. Kan kun varmt anbefale Homoware!

det kører bare

hurtig levering som SÆDvanligt:-)

Homoware

Hurtig levering med en personlig hilsen

Bestilte den ene dag og havde varen dagen efter, samt en personlig hilsen fra "drengene" ;o)

Perfekt

I yder god service og dejligt at få en personlig hilsen.

Keld Christensen found this review useful

Ekstremt hurtig levering

Varene kommer rigtig hurtigt efter bestilling, så nærmest ingen vente tid. Vedhæftet en venlig hilsen, der føles personlig..
Her handler jeg fremover....

Det fungere bare

Det er en fornøjelse at handle med jer. Og rigtig god service, der virker personlig, som gør, at man føler sig værdsat, som kunde.

Service er i top

De svare hurtigt tilbage, giver god service. De er rigtig gode til behandle sager som andre firmaer kun kan drømme om. Pakken blev væk med posten, men Homoware løste problemet fortrineligt flot. Jeg kan kun anbefalde dette firma - Det bedste skandinavisk firma inden for deres kategori.

den perfekte on-line shop

webside overskuelig
indkøb nemt og bekvemt
varesortiment topkvalitet
leverance hurtig
personal venlig
# 1 perfekt

Homoware

hurtig levering og korrekt levering:-)

Altid dejligt , med lidt søde til ganen, når man får en dejlig pakke fra jer af, kan jo være der er brug for lidt sukker efter afprøvelsen af pakken fra jer af:-))

Perfekt

Hurtigt levere, og fuld tilfredshed med varen

Enestående

Som systemadministrator, er jeg opmærksom på, at man kan sammenligne webshops på mange parametre. Det er dog ikke nødvendigt med HomoWare. HomoWare, og drengene bag, vinder på samtlige parametre! De fortjener ubetinget en enestående anmeldelse. Al held og lykke fremover.

Homoware

Super Godt. prøv det og få go resultat

Helt igennem et godt koncept. De er smarte og hurtig. pakkerne flyver afsted så snart de har en bestilling. Tak for god service og de små gummi bamser der følger med i pakken.