[REPLY]
vi har lige solgt vores bil til 120000 kr gennem GG,vi har solgt vores brugte landbrugsmaskiner på GG da vi stoppede med at drive landbrug,dette var ikke muligt på dba med mindre vi skulle betale for det.
Jeg har gennem længre tid, benyttet både DBA, og Gul & Gratis.
Jeg har hurtigere og nemmere fået solgt mine vare gennem GG.
Der er flere hits på mine vare, og meget hurtigere kontakt / salg.
Min moder og jeg har prøvet at fjerne min søster's bruger på www.guloggratis.dk da min søster er afgået ved døden, dog kan man ikke slette brugeren selv men man skal kontakte support.
Dette har vi gjort 3 gange nu (Har henvendelseskvittering på mail) og vi kan intet svar få, min mor har det rigtig skidt med at min søster's bruger er derinde da hun jo ikke længere er i live.
Derudover er siden rigtig dårligt sat op, uoverskuelig, forvirrende og egentlig bare i et rigtig grimt design. Jeg foretrækker klart dba.dk
Få nu fjernet min søsters bruger!!!!
synes den er klart bedre end DBA, og så er det gratis for simpel annoncer, men desværre bliver mine salg ofte ramt af køber med huske mail.
Bruger siden meget. men for pokker jeg er træt af deres søgefunktion. Ville være rart hvis man kunne søge mere specifikt. feks.. max 50km fra X.
uden at det koster en halv bondegård.
Nemt at finde rundt på
hjemmesiden er fint nok men grund til den manglende stjerne, er fordi der er nogen snyder på omløb på deres hjemmeside som prøver at sælge eller købe vare uden at betale en pind
Det er bare ikke iorden!!
Jeg kan godt se de mega Oliver reklamer, men at de ødelægger en annonce oprettelse er bare ikke iorden.
Der er brugere!!!! Prio 1, ellers er der ingen til at kigge reklamerne!!!!
Synes det virker lidt rodet når man søger, det er blandt andet svært at søge indenfor et bestemt område uden at skrive et søgeord.
Ellers er det meget fint.
ganske fint sted og benytte, dog bar dårligt efter mine erfarringer hvis man vil sælge, for der sker der minimalt derinde, (inden for de ting jeg har haft tilsalg derinde)
god side, har solgt bla. scooter , bil mm der inde. dog har jeg på det seneste oplevet problemer med søge funktionen inde på biler og tilbehør
Fin hjemmeside, men meget rodet at finde rundt i.. de bør opdatere deres layout.
Så vil jeg med sikkerhed bruge siden mere...
indtil nu, bruger jeg Dba.dk
Jeg benytter tit guloggratis da jeg synes den har de mest seriøse brugere på trods af siden er ved at se gammel ud. Vil fortsat benytte denne side da denne side bedre sælger mine vare frem for Den Blå Avis.
guloggratis.dk fungere rigtigt godt. Det er let at navigere på siden
dejlig nem og overskuelig side til at handle med andre.
Syntes søgefunktionen er en smule svær, da man skal tage stilling til en masse kategorier.
Uover det, er det ærgeligt der er så mange useriøse købere og sælgere.
Ellers er det en god side, fand min skønne hund gennem guloggratis :-)
Synes det er synd at der ikke er flere der bruger det.
Der er tit nogle gode tilbud at hente her.
De kunne måske gøre det muligt at kunne se billeder inden, uden at man behøver at trykke på annoncen, som på DBA.
Mailede et spørgsmål - men der gik mere end en uge, før jeg fik svar.
Fin nok hjemmeside, men hvis man er en af sælgerne kunne den godt gøres lidt mere brugervenlig. Den er lidt træls med alt det man skal igennem for at kunne uploade en annonce.
jeg bruger ikke gul og gratis mere da det ikke er så nemt at finde rundt på siden i forhold til så mange sider
Konkurrencen på det generelle "gratisannoncemarked" er stort, og det ser desværre her. Har flere gange set dobbelte annoncer.
Siden loader ok hurtigt, og antallet af annoncer er på sin vis ok.
Det som trækker gevaldigt ned er den håbløse søgefunktion. Jeg finder den en smule, ikke indviklet, men ret begrænset, og jeg synes ikke altid den virker som den skal. Jeg så gerne mange flere afkrydsningsmuligheder.
En ok side, men søgefunktionen er ikke go nok.
Jeg syntes det er meget skuffende, at man hos Gul&Gratis ikke har en validerings ordning, så man ved, hvem sine abonnenter er.
Nu er jeg selv to gange, og 3 af mine bekendte en gang, blevet snydt på handler gennem G&G.
Når man så henvender sig til G&G angående dette, får man bare den besked, at de desværre ikke kan gøre noget ved dette.
Sørgelig måde at før forretning på, men de tænker vel mere på at få sine penge ind gennem diverse annoncer.
guloggratis.dk er desværre endnu mere rodet at søge i, end fx dba.dk. Selv den advancerede søgefunktion er yderst mangelfuld. Her kan man ikke engang præcicere sit geografiske område mere end til en landsdel (fx midtjylland). Den søgefunktion er altså en OMMER! :)
deres side er lidt forældet og der er ikke så meget gang i salget derinde som på andre salgssider.
Jeg har brugt guloggratis en del, og jeg har altid været tilfreds, dog bruger jeg nok DBA og trendsales lidt mere!
Det virker jo bare.
Man skal selvfølgelig se sig for, men det gælder jo overalt.
Har solgt mange ting gennem Gul & Gratis. Det fungerer godt, og jeg har haft større held med salg her end på dba.dk.
jeg sidder tit og kigger diverse tilbud, kunne være man fandt et godt tilbud
Det er ganske god side at lave ting,
mangler bare noget nyt....
træt af at skulle godkende 4 sider før den er online
havde nogle problemer på et tidspunkt. med de nu også kom online
Og sådan er der nogle små ender...
men ingen er jo perfekte.
Men efter DBA er gået over i nyt system.
tænkte jeg på at GoG måske også skulle overveje
at for bedre sig, samt fornye sig..
evt man skal trykke for at komme i avisen,
i stedet for at trykke nej tak.
evt flere billeder "GRATIS" (billeder sælger)
Har solgt en masse ting på nettet, og brugt både dba.dk og Gul og Gratis. Foretrækker nu mest at bruge dba.dk, da henvendelserne der er noget mere seriøse, end på Gul og Gratis.
Guloggratis.dk
Alt gik fint og det fungerer godt og sikkert.
Hold da op alt det jeg har solgt og købt gennem GogG. Det er simpelthen min favorit salgssted. Intet koster og så længe de holder sig fra betaling af hesteanno og andre dyre-anno. er GogG min favorit.
Jeg tro aldrig jeg er blevet snydt, og har for den sags skyld aldrig snydt nogen. Ved dog det sker, men man kan så læse sig frem til hvem man IKKE skal handle med. Super god.
Har stort udvalg, og let at finde det man leder efter til en god pris. Der er mange kopivarer. Min foretrukne 2.hand portal, finder oftere det jeg leder efter på denne side, end andre portaler af samme slags.