We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fantasie Shop reviews

Fantasie Shop Logo
Customers say: »Snel en goed verpakt! en goeie...« »Sqweel super toy,prijs de goed...« »Op mails wordt snel gereageerd,...« 20
Excellent
9.2 out of 10

20 customer reviews
Review company
  • Reviews (20)

Leuke prijsjes

Veel keus en op verschillende manieren kun je er betalen.

Featured review of Fantasie Shop

Wat een ontdekking

Na slechte ervaringen met twee grote bedrijven heb ik dit geweldige bedrijf ontdekt. Ik ben nog niet zo vertrouwd met webwinkelen en besteld vroeger altijd via de post, maar dit bedrijf heeft echt een top klantenservice. Via een chatbox op de site loodste een medewerkerster mij door de site heen. Ze was begripvol en geduldig. Verder was alles tip tip in orde. Bestelling snel in huis en discreet verpakt. De prijzen zijn ook aanzienlijk lager dan bij de grotere bedrijven.

Fantasie Shop

Duidelijke website en goede service

Een website met goede informatie. Bestelproces is heel helder, en de levering is heel snel.

fantasieshop

prijs kwaliteit verhouding zeer goed duidelijke en overzichtelijke winkel
service staat in een zeer hoog vaandel nergens anders tref je zon goed service kortom een erg tevreden klant

Fantasie Shop

Fantastische service van Fantasieshop!

Vorig jaar januari had ik een Businesscard Reader bij hun gekocht. Na 10 maanden ging het apparaat stuk. Één emailtje naar de klantenservice en binnen een dag kreeg ik een nieuw exemplaar toegestuurd!

Kortom, dit bedrijf is echt een aanrader.

Erwin Roovers found this review useful

Fantasie Shop

Dit bedrijf heeft een super service

snelle levering (zondag besteld dinsdag in huis).
kwaliteit kleding voor weinig geld.
een zeer tevrede klant

Fantasie Shop

Erg aparte schoentjes gekocht waar je in nederland toch moeilijk aan kunt komen

Hallo daar ben ik nog een keer

Ik heb de schoentjes nu binnen ( het duurde wel even maar dan heb je ook wel wat hoor ).
Ik ben hèèl erg tevreden met name over de service van deze winkel.
Ik had schoenen gekocht die wel hèèl erg hoog waren en omdat ik dat niet in de gaten had en ze gewoon besteld had baalde ik als een stekker toen ik ze binnen kreeg, omdat ik al wist dat ik deze nooit ging dragen.
Nu vertelde de winkelier mij dat ik ze gewoon kon ruilen ( iets wat ik eiegenlijk niet verwacht had omdat ze van zover komen ) maar daar deed men helemaal niet moeilijk over en kon ik ze gewoon omruilen.
Nu hebben ze mij nog meer leuke schoentjes laten zien die wel erg duur zijn maar ook ontzettend apart ( en dan heb ik het er wel voor over ) en die ga ik in het voorjaar even bestellen, dus ik kom beslist weer terug bij deze winkel.
Het was een lang verhaal maar ik moest het even kwijt.

Groetjes Marion

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.