We are hiring!

40 customer reviews
Review company
  • Reviews (40)
E Hjem

Fin pris, hurtig levering, handler gerne her igen.

Det er bare lidt synd, at det ser ud til, at der er en del halvdårlige anmeldelser, vi er mange i vores koncern der jævnligt handler hos Ehjem, og langt de fleste er rigtigt godt tilfreds, men de skriver jo ikke om der her på siden, men det gør de til gengæld, de få hvor det ikke gik lige efter bogen, det syntes jeg er lidt synd for ehjem, for det bliver et forvrænget billedman får, når man læser de forskellige anmeldelser her på Trustpilot.

Mvh.
Jesper Mikkelsen

Featured review of E Hjem

ADVARSEL!! KØB ALDRIG HOS e-hjem

Min vare forsvandt i posten og e-hjem blev krediteret, men gav mig ikke pengene tilbage før jeg havde skrevet til dem 21 gange. der havde de ligget inde med mine penge i over en måned. Endvidere vil de ikke udbetale et restbeløb på kr. 538,- for forsendelse, gebyr samt renter.
Der var intet svar på hverken tlf. eller mail.
Elendig sevice eller mangel på samme.

E Hjem

Ingen svar i forbindelse med defekt produkt

VIrksomheden har angiveligt kun åbent for telefoniske henvendelse to dag om ugen i 3 timer. Virksomheden har ej heller svaret på mine skriftlige henvendelser efter 1 uge.

Langsommelig ekspedition uden ordrestatusopdateringer

Jeg bestilte 8 æsker med forskellige inkjetpatroner til brug i 3 forskellige printere.
Ingen e-mail-bekræftelse af bestilling, ingen ordrebekræftelse pr. e-mail, Track & Trace fungerer ikke.
Jeg måtte rykke 2 gange i ekspeditionsforløbet for en ordrestatus. Jeg modtog det bestilte, med undtagelse af 1 artikel, 1½ uge efter bestilling.

Reply from E Hjem

Hej Jens, ordre status er nu altid tilgængelig via din kunde konto under 'mine bestillinger'. Vi havde desvære problemer med de automatiske system mails i nogle dage - ellers modtager man nu også emails når der er status ændringer. .. og du modtog dine bestillinger trods lidt forsinkelse pga. et udsolgt produkt.

Dårlig Service

De er umulige at få kontakt med, De svarer hverken på telefon eller mail :-(

Reply from E Hjem

Hej Bo, tak for din feedback. Du fik nu både besked og vare til tiden ;-)

Hurtig korrekt ekspedition

Bestilte tirsdag aften, modtog varene torsdag formiddag.
Hurtig ekspedtion og levering. Handler her gerne igen!

Reply from E Hjem

Tusind Tak for din feedback - heldigvis går det oftest efter bogen - men, vi ser oftest den feedback der kommer når der er nogle af de elleres meget få afvigelser der af og til dukker op. Det ser vi desværre også på denne site - hvor man som virksomhed skal være særlig aktiv aktiv for at få de positive anmeldelser med. Det er vi ikke så skrappe til - så, det er ekstra godt når tingene påskønnes.

hilsen

Dårlig service

e-hjem svarer ikke på emails.

Track 'n' trace linket sender en til PostDanmarks hjemmeside, selvom varene angiveligt er sendt med GLS.

Det fremgår ikke af deres hjemmeside, at varene sendes via GLS - som godt kan være noget mere besværligt end PostDanmark.

Det er lidt pudsigt, at e-hjem i mailen med fakturaen opfordrer til anmeldelse på trustpilot - de skriver at de gerne vil forbedre deres service - de ovennævnte ting er tidligere blevet kritiseret, men er stadig ikke rettet.

Tiden må vise hvor lang tid leverancen så tager, og om det bliver besværligt. Indtil videre indgyder e-hjem ihvertfald ikke tillid. Medmindre de når at overraske mig positivt - er det første, eneste og sidste gang jeg har handlet her.

Under middel

Leveringstiden var sådan set ok, men hvis man har brug for at kommunikere ned dem, så glem det, De er umulige at få kontakt med, De svarer hverken på telefon eller mail :-(

E Hjem

Super information under hele forløbet

Jeg har bestilt en vare fra e-hjem d. 7.2.2011 kl. 16.00 om eftermiddagen, og har kunne se hvor varen har befundet sig under hele forløbet. Varen blev leveret d. 10.2.2011 kl. 12.00 middag.

E Hjem

Første og sidste gang, jeg køber noget hos e-hjem

Langsomste levering, jeg nogensinde har oplevet. Dårlig kommunikation, ingen henvisning til track & trace. Ingen besked om forsinkelsen.

Super duper:-))

Venlig og hurtig kundeservice. Lækker vare og hurtig forsendelse - anbefales!

E Hjem

ingen kontakt og henvisning til norsk hjemmeside for tracing af forsendelsen

Simpelthen en ringe oplevelse. Anvender et norsk firma til forsendelse af pakker i Danmark. Henviser til Norsk hjemmeside for tracing, selv om firmaet faktisk har en dansk hjemmeside. Firmaet gider ikke køre ud med varerne uden forudgående aftale, men e-hjem.dk har ikke oplyst telefonnummeret som de har fået adskillige gange på skrift. Faktureret og betalt men ikke leveret. Tam fornemmelse op til jul.

E Hjem

Super pris og hurtig levering

Købte et par sports-høretelefoner, til en utrolig god pris. Super informativt og hurtig levering, så det kan ikke blive bedre :)

E Hjem

God service og sikker levering

Købte et philips tv 56'' flad skærm fra e-hjem med en blue-ray spiller og en iphone docking station. Deres levering var god og sikker, havde kontakt til deres service kontor et par gange undervejs via e-mail (bor i sverige og deres hjemmeside kan ikke klare svenske bogstaver) og det var hurtig og smertefrit, vil helt klart købe mere herfra og anbefale det til andre!

Nemt & hurtigt

e-hjem.dk
Købte en IPOD dock med højtaler. Bestillingen var nem og hurtig, ligesom levering som skete dagen efter bestilling. Vil helt sikker anbefale denne shop til andre.
mvh
Claus

Okay

Jeg har bestilt forskellige ting igennem dem uden problemer.
Hvor jeg har fået generel god behandling,
men da jeg så skulle sende en varer retur var det lidt mere besværligt
da den skulle sendes til nogle andre.
Og hvem var det lige der skulle tilbagebetale pengene til mig?
Det hjalp dog at ringe til dem for at høre hvor langt processen er kommet.

E Hjem

God pris, men forsinket leverence og dårlig kommunikation

Jeg har købt et Philips TV med vægholder ved 'e-hjem' . Begge dele er forsinkede, men der bliver ikke givet besked om forsinkelsen.
Først efter flere forespørgsler/rykkere fra min side modtager jeg varerne.
e-hjem undskylder sig med at begge varer var i restordre hos Philips. Hvis det har været årsagen til forsinkelsen virker det helt uprofessionelt ikke at informere kunden om forsinkelsen.
Prisen var i orden, leverencen var kritisabel og servicen var meget ringe.
F. eks. var telefonsvareren sat til en hverdag i hele åbningstiden.
Det er beklageligvis første og eneste gang jeg har købt noget hos e-hjem.

E Hjem

Rigtig fin service - og hurtig levering!

Købte en støvsuger via e-hjem. Bestillingen gik smertefrit, der var god info undervejs og varen blev leveret hurtigt (bestilt søndag aften og leveret af PostDanmark tirsdag). E-hjem.dk kan klart anbefales.

Perfekt

Har købt en is-maskine. Den kom 2 dage efter bestilling. Alt perfekt.

Super Service

Tak for en fantastisk service.

Jeg bestilte en sundhedsgrill, som desværre vare gået i stykker ved modtagelse.

Jeg ringede til jeres kundeservice og fik en meget venlig und mand i røret. Jeg fik med det samme tilsendt en blanket til postforsendelse så det ikke kostede mig noget, at sende pakken retur og dagen efter havde jeg en ny grill.

Bestilling af ny støvsuger - levering 2 hverdage og det er bare super.

E Hjem

Har ikke fået leveringen endnu!

Jeg har bestilt en fladskærm og en blu-ray afspiller.
Normalt ved net køb får man hurtigt en leverings dato, men jeg måtte selv kontakt via e-mail og telefon for at få at vide, at jeg ville få det i denne uge, men i går fik jeg så en mail, hvor leverings datoen er sat til den 28. april i næste uge. Når man prøver at komme i kontakt pr. telefon skal man ringe mange gange før der ikke bliver lagt på! Der står på hjemmesiden at der er 1-2 dages levering hvis varen er på lager. I dette tilfælde stod varerene som at være på lager, men da jeg efter mange kald på telefone får kontakt med en medarbejder viser det sig at fladskærmen ikke er på lager. Det er ikke godt for forventningerne!

Reply from E Hjem

Hej Carsten -- tak for feedback - men, det er vist ikke helt korrekt.
Dine vare er da afsendt og du har modtaget information herom. Det er korrekt at varen blev udsolgt et par dage (mgl. leverance fra Philips ) hvilket du jo blev informeret om pr, tlf og pr mail. Vi har skiftet tlf,, system her Mandag til onsdag for at kunne yde en bedre service - men alle mails er besvaret samme dag og informationen er at finde i shoppen. Så, mon ikke hjemmebio dukker op så du kan nyde flimmeren i weekenden.
Du ringer eller skriver bare drekte til os hvis der er spg. iøvrigt

Hilsen

Super handel

Bestilte vægbeslag til fladskærm, prisen var god og leveringen var hurtig

ingen problemer

bestilte og modtog uden problemer ok

E Hjem

Manglende refusion efter fortrudt køb

Jeg bestilte d. 3 februar 2010 et sæt "Amitech HomePlug Turbo 200 Mbit". Midlertid viste det sig, at dette sæt var defekte ved modtagelse, hvorefter jeg sendte sættet tilbage med ønske om et erstatningssæt.
Dette forøb også ganske efter reglerne og efter et par dage havde jeg et nyt sæt homeplugs.
Desværre viste det sig, at dette sæt også var defekt. Efter telefonisk kontakt til deres supportline, hvor jeg fik besked på at jeg ikke kunne gøre noget forkert, oplyste jeg, at jeg gerne ville fortryde købet og have mine penge retur.
Hertil blev der oprettet en RMA hvorpå jeg d. 22. februar sendte stumperne retur.
Nu burde alt være ok, men da jeg efter 8 dage ikke havde modtaget mine penge kontaktede jeg igen supportlinien som oplyste mig om at alt skam var på plads - jeg skulle dog forvente at det kunne tage op til en måned at føre pengene retur.
Desværre ser det ikke ud til at en måned er tilstrækkelig... jeg har ihvertfald ikke modtaget min penge retur endnu....

Hans found this review useful

Reply from E Hjem

Hej jan - det er naturligvis ikke iorden og den historie har vi jo ikke hørt om her i admin - det beklager vi. Din betaling refunderes altid via det kort du har betalt med - og normalt såsnart vi har modtaget varen- derfor kan der gå lidt tid inden de faktisk er på din konto. Hvis du kontakter os direkte kan vi nemt opklare dette.

Hilsen

E Hjem

ringe forretningsgange med en dårlig kundeservice

Jeg bestilte en bærbar DVD, og den stod at den var på lager. DVD blev bestilt onsdag aften, men mandag morgen havde jeg intet hørt udover den automatiske bekræftelse på at ordren var indtastet.
Deres betingelser siger at man vil blive kontaktet indenfor 24 timer såfremt der er problemer med ordren. Da jeg skrev mandag om der var nogle oplysninger i sagen, fik jeg en kort besked om at DVD ikke var på lager med bestilt ved levenrandør, og at de håbede den ville komme ugen efter. Da jeg så skrev at de nok skulle kigge deres forretningsgange igennem, så fik jeg bare et surt svar om at jeg ville få en mail når varen er sendt.
Har lige modtaget mailen med T&T nummer, så den skulle komme i dag.
Men det er ikke en butik jeg vil anvende igen, dertil er deres kundeservice alt for ringe... så hvad hvis der ren faktisk er en fejl på produktet, hvordan håndteres den???? Jeg frygter det værste.

opdatering efter butikkens svar:
På følgesedlen stod der at den pågældende DVD var inkl bilmonteringskit, men dette var ikke i æsken. Jeg skrev fredag aften om den manglede del, men har onsdag eftermiddag stadig ikke fået svar på den henvendelse, og jeg tvivler da på at jeg får svar i denne uge, de har åbenbart mere travlt med at forsvare sig her end at besvare deres kunder.

Reply from E Hjem

Det er faktisk nu således at varer der ikke er på lager ikke vises i Shoppen - hvilket skulle reducerer problemet yderligere.

I denne sag kan det være informationen der er svigtet - det beklager vi meget.

Du kan være helt sikker på at alle service sager og andre sager håndteres optimalt og du er velkommen til at kontakte os hvis der er noget du ønsker information om i den forbindelse.

Med venlig Hilsen

www.ehjem.com

Halløj igen - Din henvendelse mht manglen er skam modtaget og du modtager direkte besked herom.

mvh

Leveringstid ikke tilfredsstilende

Ifølge hjemmesiden var varen på lager.
Forventet leveringstidspunkt: 2010-01-10
Endelig leveringstidspunkt: 2010-01-29 (forventet)
De har skrevet, at den er sendt. Dog skriver PostDanmark: "Der er ikke fundet oplysninger om forsendelsen"

Til deres ros, så blev der gentagende gange fremsendt en mail med ny leveringsdato.

Reply from E Hjem

Tak for dit feedback. Vi beklager naturligvis den lange leveringstid - ind imellem forekommer det at en vare kan blive solgt i det tidsrum der går imellem system opdateringer - eller at en leverandør ikke leverer som forventet. Når det sker kan vi desværre komme i en sitution med længere leveringstid en ønsket. Dette er ´heldigvis sjældent og vi forsøger altid at give besked så snart vi har den type information.

Når du modtager et track&trace nr. kommer der først information om en vares færden på sin vej til dig når den når et scanningspunkt. f.eks. ved fordelingscentralen i Tavlov , omdelingen i Kolding etc.

www.ehjem.com

Virkelig flot

Ved køb af en Home cinama HSB4383 Soundbar.
Bestilt onsdag aften og modtag vare om fredag, meget flot levering.
Det bliver nok ikke sidste gang vi gør det på denne måde.

God service.

Bestilling er nemt og hurtigt, varen var ikke på lager, så jeg fik en mail om levering d. 18/9 men varen kom desværre først d. 23/9.

Hurtig levering.

Jeg bestilte varen tirsdag eftermiddag og onsdag kl. 12 ringede posten på og afleverede vores nye TV. Det kan vist ikke gøres hurtigere.

E Hjem

Lagervare ved bestilling - men ingen på lager alligevel

Bestiller en vare tirsdag, på nettet angives den som 3 på lager.
Først torsdag modtages en mail der siger at ordren ikke kan accepteres.
Jeg ringer, og får så at vide at de ikke har den på lager, og ikke får nogle foreløbig.

Reply from E Hjem

Hej Brian -- mange tak for dit feedback. En meget sjælden gang imellem sker det at et produkt kan blive udsolgt imellem system opdateringer der nemt kan være nogle timer bagud fra virkeligheden - specielt om natten hvor du har bestilt. Det er selvfølgelig smadder irriterende for både dig og os og det arbejder vi og vores leverandører selvfølgelig på at undgå. Når det sker undersøger vi om det er muligt at skaffevaren alligevel - det tager lidt tid - og så får du beskeden om at bestillingen ikke kan gennemføres. Det mener vi er langt bedre end at du skal vente i uvis tid på at modtage en vare.

Vi håber du ikke løber ind i sådan en situation en andengang

Fantastisk quick levering

Helt vildt så hurtigt min memorex traveldrive kom frem. 24 timer efter bestilling. Herligt.
Jeg anbefaler helt sikkert E-Hjem til de der ønsker sikker, stabil og hurtig net-handel.

E Hjem

Bestilte 2 philips fladskærme og begge blev leveret 2 dage efter bestilling. Ingen problemer, god service. Klar anbefalelsesværdig!

kirsten olson found this review useful

Varen kom uden problemer

Jeg ville gerne have en Amitech fotoramme, men var en anelse bekymret eftersom Amitech er overtaget af Rosenmeier og online-salg fremover varetages af e-hjem.dk. Jeg kontaktede derfor e-hjem den 7. juli for at høre om lagerstatus. Kontaktformularen virkede ikke, men jeg fandt mailadressen info@e-hjem.dk og benyttede den.

Torsdag den 9. juli 2009 kunne jeg ikke vente længere, og bestilte en Amitech fotoramme. Mandag den 13. juli fik jeg en mail om at bestillingen var accepteret, senere samme dag at den var afsendt, og i dag tirsdag den 14. juli har jeg modtaget varen - afsendt fra Rosenmeier.

Jeg er fuldt tilfreds, eneste anke er at e-hjem.dk endnu ikke har svaret på min mail (som nu er forældet), kontaktformularen virkede ikke, og at jeg ikke kan se er telefonnummer til support nogen steder.

kirsten olson found this review useful

Reply from E Hjem

Hej Erik - tusind tak for feedback. Der er en rigtig stor bunke at rydde op i - både konkrete sager og system forhold - i forbindelse med overtagelse af amitech driften og vi beklager svartiden på din henvendelse. Vi forventer at være igennem alle forhold her over sommeren og glæder os til snart at præsentere en masse nye spændende produkter på amitech.dk

hilsen

amitech.dk

E Hjem

Intet styr på deres hvirksomhed

Den 10-6-09 bestilte jeg hos Amitech GPS 821 opdatering og billader til samme, og betaler med dankort for varerne.
Kort tid efter for jeg at vide, at Amitech er gået i betalingsstandsning, og e-hjem har overtaget forpligtelserne fra Amitech. Samtidig bliver jeg af Amitech gjort opmærksom på, at min betaling med dankort er standset, og jeg skal overfører pengene til e-hjem’s konto, i tilfælde af, jeg fortsat vil have det bestilte.
Jeg overfører så kr. 923,00 til deres konto, der er opført på deres hjemmeside, efter jeg har haft telefonisk kontakt med dem.
Den 20-6-09 bliver jeg pr. mail gjort bekendt med (af Amitech), at billaderen er udsolgt, og hvis jeg stadig vil have opdateringen, skal jeg give e-hjem besked, hvilket gøres med det samme, hvor jeg for at vide, de vil tilbage fører det for meget indbetalte.
Den 26-6-09 modtager jeg kortopdateringen, og konstatere, at der på mit dankort er trukket kr. 544,- for denne.
Jeg kontakter Amitech der gør mig opmærksom på, at det er e-hjem der styrer Amitechs konto. E-hjem bliver kontaktet, og de vil kigge på sagen.
Mandag den 6-7-09 er min tålmodighed ved at være opbrugt, hvorfor jeg igen kontakter Amitech og e-hjem telefonisk, for at hører, hvad der sker i sagen. E-hjem ringer tilbage, og meddeler mig, at de vil tilbagefører kr. 923,- som er indbetalt for meget, og jeg vil have pengene i løbet af et par dage, og så burde den sag være ude af verdenen.
10-7-09 tjekker jeg mine konti, og opdager, at der kun er tilbage ført kr. 544,- til mit dankort, hvorfor jeg igen kontakter e-hjem telefonisk, for at høre hvorfor jeg kun har fået kr. 544,- og ikke som aftalt kr. 923,-. Det vil e-hjem’s meddarbejder medarbejder så til at undersøge, hvilket jeg mister den sidste tålmodighed, og forlanger at det skyldige beløb kr. 379,- er mig i hænde mandag den 13-7-09, da jeg ellers ser mig nødsaget til, at kontakte en en advokat til at inddrive mine penge.
Tænk at man for sølle kr. 379,- vil udsætte sine kunder for denne behandling.

Reply from E Hjem

Hej Lizette, ja - sikken en historie - nu vedrører den godt nok amitech.dk der jo netop er ved at finde sig tilrette under nye rammer. Din sag er skam på plads. I forbindelse med oprydningen kan der desværre ske nogle hovsa'er -- du skal dog ikke være i tvivl om at vi nok skal få alle løse ender på plads og sikre solide rammer for amitech.dk.
Tak for dit feedback

amitech.dk

Kom alligevel

"Jeg bestilte et par hovedtelefoner for 12 dage siden, og de er stadig ikke nået frem, på trods af at leveringstiden skulle være højst 2 arbejdsdage. Der stod, da jeg bestilte, og det gør der stadig, at varen er på lager. Det er for dårligt.
Jeg modtog en mail få timer efter jeg bestilte, og der stod at bestillingen var accepteret. De har dog ikke trukket pengene endnu, så er ikke blevet snydt på den måde. Ville gerne at min bestilling snart bliver sendt afsted."
Ovenstående hører til nedensående svar fra e-hjem.
Efter at have skrevet herinde på Trustpilot.dk har jeg nu modtaget mine hovedtelefoner, og jeg er tilfreds.

- TS

Reply from E Hjem

Hej TS - vi har set din anmeldelse på thrustpilot.
Det tager vi naturligvis meget alvorligt og beklager du endnu ikke har modtaget din vare.
Vi kan ikke se du har forsøgt at kontakte os direkte, hvilket havde været rart. Vi har fulgt op på sagen - desværre har produktet været udsolgt og kommet senere på lager igen end lovet fra producenten - det beklager vi meget og vi sørger for din vare bliver afsendt i dag.

E Hjem

God service og hurtig levering

Havde min vare inden for 24 timer, og blev undervejs hele tiden via mail orienteret om forløbet.

Perfekt handel - kan ikke gøres bedre!

Mvh
JB

Undskyld til e-hjem

Min bedømmelse af e-hjem trækkes hermed tilbage.
Der er tale om en misforståelse, da e-hjem ikke gjorde opmærksom på, at varen ville blive refunderet ved at beløbet blev sat tilbage på vores bankkonto.
Jeg har nu konstateret, at vi har fået beløbet refunderet.
Undskyld til e-hjem. Vi skal nok handle med jer en anden gang.
V.h. Lisa Pedersen

Reply from E Hjem

Hej Lisa - det lyder ikke godt og vi er meget kede af du måtte have haft en skidt oplevelse.
Vi kan ikke finde nogen udeståender - men, vil meget gerne ha mulighed for at afklare dette hurtigst muligt og vil sætte pris på om du kontakter os med ordre nummer hurtigst muligt. på
service@e-hjem.dk

amatøragtigt.

jeg skrev en mail til E-hjem omkring et lidt ældre bundkort som de tilsynladende var de eneste på nettet der kunne skaffe og havde på lager, det var markeret til at være på lager.
men da jeg vidste det var en gammel udgået model skrev jeg en mail til dem og fik svar dagen efter om at det var på lager og der var ingen problemer...
så gik jeg med det samme online og bestilte kortet... 3dage efter er der stadig ikke dukket noget op og så rykker jeg dem for et track/trace nr. så siger de ligepludselig at deres leverandør ikke havde det alligevel.

meget utilfredsstillende service hvis man kan kalde det service.

Reply from E Hjem

Hej Dion -- det er naturligvis ærgerligt at du ikke fik det du håbede på. Det skyldes at informationerne fra distributøren til os var forkert - den slags sker desværre af og til. Vi kan forsikre dig at tingene normalt går helt uden bøvl. Vi håber at se dig som kunde her en anden gang.

med venlig hilsen

E Hjem

Nem butik, OK priser og god service

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.