We are hiring!

6 customer reviews
Review company
  • Reviews (6)

5 stjerner her fra!

Danish Patriots er en helt kanon god hjemmeside. den er ikke blot den flotteste danske fan-hjemmeside i danmark.
men det er har også mange super gode informationer. Siden kan kun anbefales her fra!

Featured review of Danishpatriots

Danishpatriots

Danmarks førende Patriots' fanklub!

Hvis du elsker New England Patriots, vil du automatisk komme til at bruge en masse tid på danishpatriots.dk. Fantastisk side med alt, hvad man har brug for. Rigtig god fan-side, mega fedt design og flinke mennesker. Kan varmt anbefales!

Sara Mølsted found this review useful

Dejlig informativ side

Siden er flot og overskueligt bygget op, desuden giver den en grundlæggende viden om Patriots fra særdeles pålidelige kilder.

Super hjemmeside:)

DANISH PATRIOTS er en super god hjemmeside for alle! Jeg er selv Patriots-fan og føler virkelig at man kan få nogle gode opdateringer på hjemmesiden.:) Man kan bl.a. se stillingen i AFC east, kommende kampe, og generel informationer om New England Patriots!!! Det er fedt med de daglige nygheder og så er de endda på dansk... Jeg synes personligt også det er fedt at man kan se hele holdet og når man holder musen hen over et tilfælgit navn kommer der et billede af den enkelte spiller.
Menneskerne bag www.Danishpatriot.dk må virkelig have lagt nogle timer i side, og den er uden tvivl gennmført. Alt i Alt en super hjemmeside til de danske Patriots-fans og jeg kan kun anbefale denne side til andre!!
Bliv fan og støt med en lille donation så siden bliver bedre end den allerede er.
Nicolaj Lauersen

Mads Poulsen, Sara Mølsted and Peter Nørgaard found this review useful

Fantastisk fan-side :)

Danishpatriots.dk er et fantastisk fan-side der indeholder det hele. Den har et imponerende flot design og indholdet er suverænt. Hjemmesiden er altid hurtigt opdateret med hensyn til nyheder, vundne kampe osv. Dette fan-side fortjener 5 ud af 5 stjerner da den ikke mangler noget, alt er som det skal være, det er utroligt gennembearbejdet. Danishpatriots.dk er lige til at gå til, så kom igang, opret dig som bruger, det vil du ikke fortryde :)

Mads Poulsen found this review useful

Danishpatriots

Bedste danske NFL hjemmeside!

Denne side er uden tvivl den mest gennemførte og informerende danske NFL hjemme side overhovedet.
Jeg er ikke selv Patriots fan, men besøger denne hjemmeside ofte, og det gør jeg på grundlag af at jeg får en masse informationer, om hvad der sker i ligaen og på holdet pt. Men udover det kan jeg chatte med en masse andre, ikke bare patriotsfans med også fans af alle andre klubber, det er super fedt og det skaber nogle fede debatter.
Selve siden er utolig gennemført og designet er fangende..
Kan ikke andet end at give denne hjemmeside 5 stjerner.

Sara Mølsted, Mads Poulsen and Peter Nørgaard found this review useful

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.