We are hiring!

Review company
  • Reviews (1)
Bennike El

Virkeligt dårligt behandlet!

Brug aldrig Bennike El. Jeg ringede for at forhøre mig om en pris på et varmelægme til en ovn. Han ville ringe når han hørte mere. 14 dage efter da jeg allerede havde købt ny ovn ringer han og oplyser at varmelægmet er kommet.
Jeg siger at jeg bestemt ikke bestilte et varmelægme bare forhørte mig om prisen blev ham meget sur og mente at jeg skulle betale! Jeg prøvede at overbevise ham om at det må være en fejl og han måtte sende det retur. Så blev ham sur og smed røret på! Virkelig god argumentation!!

Jeg ringede op igen og prøvede at forklare ham at jeg havde ringet rundt til flere for at forhøre mig. Men ham blev sur og mente at jeg skulle betale. Så nu må vi se hvad der sker!

Virkelig dårlig service..
Andreas.

Is Bennike El your company?

1.6 million people read reviews on Trustpilot every month.

Encourage more of your customers to write reviews and present a more accurate and reliable picture of your business!

Read more
found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.