We are hiring!

1,459 customer reviews
Review company
  • Reviews (1,459)
www.avantius.nl

Een betrouwbare en snel reagerende website!

Duidelijke website, zeer snelle levering, en bij het aangeven van opmerkingen bij de bestelling een zeer snelle en adequate reactie/antwoord.

Featured review of www.avantius.nl

Super

Op dezelfde dag de pedaalemmer en de verrekijker besteld.Ja en dan kun je het door elkaar halen.
Maar goed, bij Avantius heb ik dus de verrekijker besteld en de volgende dag al gekregen.Niet duur en supergoed.Ik gebruik hem bij vogels spotten en hij geeft een mooi helder zicht en is niet zwaar, vergroot genoeg.
Vanmorgen gebruikt en het was OK. Aangeraden aan een andere vogelspotter.

Bedankt voor U review,

Wij denken dat U een verkeerde review heeft gegeven omdat U een verrekijker heeft besteld bij Avantius. Afvalemmers hebben wij op dit moment niet in het assortiment en heeft U waarschijnlijk bij een andere firma besteld.

Team Avantius

Kwaliteitsproduct conform specificaties

Website en product is kwaliteit.
Levering via DHL niet te volgen dus de hele dag voor opvang zorgen

Snelle en correcte levering

Wij vinden ons haardje super

• Wim

Prima verzorgd

Razend snelle levering, prima verzorgde zending, goede info over de bezorging

Goede afhandeling

Dit is mijn tweede bestelling en nu ook weer is alles goed verlopen.

Snelle afwikkeling.

• Vos

het klopte naar verwachting

uitstekend verzorgt van bestelling tot levering van product!

Gewoon goed

Mooie website met duidelijke uitleg van het product en redelijke prijzen

www.avantius.nl

Snel besteld, snel geleverd!

Goed en degelijk ingepakt, onbeschadigd ontvangen!

prima snelle service

op vrijdag middag een CF geheugenkaart besteld, binnen 30 min een mailtje dat de verzending gereed was.
op zaterdag keurig met de post in de bus.

Geweldig!

Er stond een levertijd van 2 tot 6 werkdagen en ik had hem de volgende dag al! Echt super goed! Zeker voor herhaling vatbaar

• Marc
  • Verified buyer

Jullie hebben het gauw gestuurd maar ik heb het nog niet dank u TNT post

Mijn zin zegt het TNT post heeft al 3 keer vertraging aangekondigd op track and trace en elke keer is het de volgende dag...

Bedankt voor U review,

Wij hebben U bestelling direct verwerkt en verstuurd, het spijt ons dat Postnl de bezorging al een paar keer heeft uitgesteld. We gaan contact opnemen met postnl waarom dit gebeurd en houden U op de hoogte.

Team Avantius.

We zien via de track & trace dat vandaag 15 mei U bestelling is afgeleverd, onze excuses dat postnl er zo lang over heeft gedaan.

Team Avantius.

goede en snelle afhandeling

Een goede prijs en snelle service

• Bert

Perfecte afhandeling

Na een week nog geen pakketje ontvangen, daarop contact opgenomen met Avantius. Ze stuurden het prompt opnieuw op, ik heb mijn bestelling de volgende dag gelijk ontvangen. Dat is nog eens een prima service.

Snelle service, goed product

Perfecte shop, snelle reactie op vragen. Had het product binnen 2 dagen in huis.

Super levering

Nog nooit zo'n snelle webshop levering gehad.
's Ochtends besteld, meteen die dag een mail dat het verzonden is en volgende dag meteen de spullen netjes verpakt binnen.

Echt een aanrader !!!

Snel en goed geleverd

Levering dezelfde dag nog verstuurd, en een dag later correct en goed verpakt ontvangen.

schitterende site

Goed overzichtelijk en goede prijs-kwaliteits verhouding

Snelle verzending

Heb nu twee keer iets besteld via briefpost en werd zeer snel opgestuurd in een bubbeltjes envelop.
Eind van de middag bestellen is twee dagen later in huis.
Super! Ga hier zeker nog meer shoppen.

www.avantius.nl

Prima bedrijf, snelle en goede levering

Zeer goede en snelle afhandeling van de aankoop.
Goed product en correcte verzending

• Inya
  • Verified buyer

Mooie producten met mooie service!

De telefoonhoesjes waren zeer snel geleverd en zijn erg leuk.

TOP!

Alle producten tegen stuntprijzen. Heb een 15m HDMI kabel gekocht voor de helft minder. Ook via de post was het goed verzorgd. In het vervolg ga ik meer bij Avantius kopen!

prima levering

Snelle levering en het bestelde was goed verpakt.

• Lida

snelle bezorging

We hebben een onderwater foto toestelletje gekocht voor een lage prijs gaan er volgende week mee op vakantie dus het met nog uit wijzen of het cameraatje goed is maar de levering en het volg systeem van de zending was perfekt

super tevreden

heb hem bestelt om myn zuurstof fles mee te kunnen nemen hy ziet er super uit en hoop dat ik er ook veel plezier van kan hebben

prima

Snel en netjes ontvangen!

snel en goed verzorgt

de bestelling is snel door u verstuurt, alleen jammer dat postnl niet op de eerste afleverdatum is geweest en ook geen briefje in de bus gooiede. service van uw kant een 10 en voor postnl een 2 voor de moeite.

www.avantius.nl

In een woord super !!!!!!!!!

super en snel geleverd .en dan nog naar Belgie. Kan niet van ieder firma gezegd worden .ik koop veel via internet.

Bedankt...

www.avantius.nl

wij zijn goed tevreden over de snelle levering

Hallo,

De bestelling was volkomen naar wens en werd zeer vlot
geleverd.
Onze hartelijk dank hiervoor.
Met vr.gr. Lizette

alles perfect geregeld

alles was top geregeld, en geen verkeerde prijzen voor de producten :)

goed en snel geleverd

prima, ordergeplaatst en met ideaal kunnen betalen en de volgende dag al binnen. primma

Micro SD kaart

Goed, artikel was op voorraad, heb het bij Avantuis opgehaald.

Hele snelle levering

Ik heb een sfeerhaard via avantius besteld op zaterdag en dinsdag al in huis. Goed verpakt en een fantastisch produkt.

www.avantius.nl

Een uitstekende snelle service.

Een 10 is voor de echte uitblinkers. Dan geef ik Avantius een 9 omdat de bezorgdienst aankwam toen ik de mail nog geen
5 minuten van te voren gelezen had.

Snelle, accurate reactie / behandeling

Na besteld te hebben op site, al direkt mail ontvangen met bevestiging. Spullen konden al direkt volgende dag gehaald worden. Goederen prima in orde. Moet zeggen, deze super service kom je niet veel meer tegen.

Goede en snelle service

Telefonisch netjes en snel geholpen. Werd ook zeer volledig geholpen. Voor 16 uur besteld en de volgende dag al in huis met tnt. De boel zat zeer degelijk verpakt. Goed product, scherpe prijs.

www.avantius.nl

Super strak en volgens afspraak!

Een dikke 10 !

www.avantius.nl

Zeer snelle afwikkeling en levering.

Ik ben zeer tevreden.
Er wordt aangegeven dat er 4dagen levertijd is, maar ik had mijn
pakketje de volgende dag al in huis.
Via trace and Track kon ik alles volgen.

• CL
  • Verified buyer

Goede en snelle levering!

's Avonds besteld, de volgende dag al in de post! Lekker snel.

Ideaal!

Ik ben zeer tevreden.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.