We are hiring!

fantastisk

fantastisk hjemmeside

Featured review of Aldi

Indretningen halter !

Aldi har været i Danmark lige så længe jeg kan huske tilbage til min barndom og har gjort det ganske fint, men deres indretning halter syntes jeg. De har netop lavet en stor og forholdsvis lækker butik ikke så langt fra os, men den har et kæmpe minus, nemlig når man går til deres kasselinie så er der et langt transportbånd, man kan lægge sine varer op på, MEN når først varerne er scannet, så har man under 10 sekunder til at pakke sine varer idet disse kun har 50X50 cm at lægge på, dvs. scanner kassemedarbejderen for hurtigt, så drukner det hele i varer....man skulle tro at indretningsarkitekten var 80 år og blind, for det er helt galt, men får jo nærmest stress af at handle hos dem !!! Første gang jeg var i den nye butik hørte jeg ikke mindre end 7 kunder der påpegede netop dette problem.

Aldi det er en ommer !

Frank and Jesper found this review useful

kundevenlighed

dejlig sted at handle, gode priser og rigtig gode varer.

ski og møg

den er noget lort

ingen bon? bare ærgeligt

jeg havde købt et tørresttativ til håndklæder.Pris 140.00kr(?) men nedsat til112.00kr (?).Da jeg skulle samle stativet viste det sig at et plasthjørnet var brækket.(tydeligvis var det en returvare som man prøvede at sælge til nedsat pris og om aldi vidste at hjørnet var ødelagt kan jeg kun gisne om).Jeg ringede så til aldi og de lovede at de skulle prøve at skaffe et nyt hjørne (vel en dims der koster max 2.00kr at fremstille). Efter nogen dage fik jeg at vide at delen ikke kunne skaffes.Jeg bad om så om at få pengene tilbage men når jeg ikke havde en bon så var der ikke noget der hed kulance.Elendig kundeservice

Danmarks Bedste CoffeeCreamer & 4-Lags Toiletpapir

Handler ofte i ALDI, da de har nogle bestemte superprodukter, i en kvalitet ingen andre kan levere, fx. pulverkaffefløde, luxustoiletpapir, iste-light. Uheldigvis har ALDI også en mærkelig UVANE, med at fjerne nogle af deres mest populære produkter fra sortimentet, først røg deres Grovkiks med frugt, derefter røg deres Baconchips, BEGGE var extremt efterspurgte, og ofte udsolgt i flere butikker samtidigt (og selvf også mine favoritter).
ALDI's service og retur politik er dog blandt de bedste, altid ny vare eller penge retur uden fis!
Desværre har flere butikker, NUL muligheder for kunderne til at pakke deres varer, kun 45x45 cm til "en vognfuld"??? så 4 stjerner til ALDI.

Aldi

Have not In my life seen a homepage without contacts!!!

How people can contact u? By bird mail? Awfull

Utiltalende personale

Har for ofte oplevet ringe personale, op af bakke ALDI :-(

Der burde arbejdes på højtryk i HR afdelingen, hvis en sådan findes.

Aldi

Informativ og let overskuelig side.

En nem måde at få ugens aktuelle tilbud ind ad døren på, uden besværet med at skulle skaffe dig af med papirreklamen.

gode billige vare

bedre og billigere varer her end hos andre supermarkeder, bortset fra lidl, som har stort set de samme priser og varer. begge steder fantastiske at handle, især som studerende.

Aldi

Kedelig politik over for personalet

Jeg er stoppet med at handle i Aldi af flere grunde, personalepolitikken,
de mistænkliggører deres ansatte, og tit er varer udsolgt, ingen reklamer online på min reklame , ofte slattent frugt og grønt, sjældent tilbud der batter, som i Lidl - hver uge varer til halv pris, jeg synes Aldi
er en døende bondebutik der er blevet ligegyldig, varer fåes til samme lave priser i Netto,Fakta,rema1000,Lidl osv. PGA. Aldis politikker sætter jeg ikke mine ben der mere.

Aldi

Ualmindelig dårlig firmapolitik og kommunikationsevner

Med de historier, som er fremkommet i dagspressen på det sidste, så er det et skræmme eksempel på en virksomhed som tror at tavshed er lig med at problemerne forsvinder.

Jeg kan kun opfordre samtlige kunder til at boykotte Aldi og finde andre discount butikker at handle i. Har endnu til gode at se en smilende medarbejder i Aldi, hvilket jeg nu forstår med de arbejdsbetingelser, som de bliver udsat for.

Det burde være muligt at give minus når man anmelder en virksomhed. For så havde de fået 5 minus-stjerner.

Slavelignende forhold

Hvorfor kan man ikke give minus ????
Måske er varerne OK og det er billigt, men medarbejderne arbejder under slavelignende kontrakter ! JEG sætter ihvertfald ikke mine ben i den butik !!

tja

okey busik bare nogen møg at man ikke kan bruge mastercark som næste alle dansker har som standart betalingskort

Personalepolitik

Aldi lægger fælder for personalet
Aldi vil have del i erstatning ved ulykker
Aldi vil have lov til at undersøge personalets biler
Det duer ikke!

Linus found this review useful

SEHR GUT

Jeg er utrolig glad for at handle i jeres butikker, hjæpsomheden er stor selv i spidsbelastniger, foresæt det gode arbejde.
Mvh. Ib Sejersen

Dårlig stil

ER stoppet med at handle i Aldi, efter det er kommet frem, hvordan de behandler Deres personale

Anne Pedersen found this review useful

tja

Syntes aldis butikker ofte virker ret rodede og uoverskuelige.
Og så har de næsten aldrig alt det man skal bruge

er ok .

jeg handler tit i aldi . da det er billigt .

Buuu-----

Dårlig personalepolitik, Fy skam Jer.
Absulut uvenlig betjening, men meget forståelig med den personalepolitik

Aldi

Fantastiske ugenlige tilbud på brugsgenstande i god kvalitet.

Smilende og behagelig betjening i vores lokale Aldi

God til prisen.

Værdige priser.

Udvalg

De har meget hurtigt udsolgt af deres annonce varer ellers tilfreds med dem til små indkøb (mælk smør rugbrød) hvis jeg skal bruge grøntsager og kød gårjeg i netto eller superbest

så skal der spares

her køber jeg alt og sparer til ferien:-)

Aldi

Man bliver dårligt behandlet der næsten hver gang.

Der er mange ting ved Aldi at folk fravælger den f.eksp.

1. For lidt service - næsten ingen.
2. Det er kun i Aldi at man ikke kan betale med alle danske betalingskort i forhold til alle andre steder.
3. Meget langt kassebånd på den mest unødvendig side. For en kunde.
4. Næsten alle Aldi som jeg har besøgt, er berømt af dårligt lugt og rod.
5. Man oplever tit rådne fødevare, især ved frugt &g grønt.
6. Man mangler altid noget, når man handler i Aldi da de har ikke nok af alm. dagligvare.
7. Ingen kompetente medarbejder, mangel af dansk sprog.
8. Elektronik skab, låst med et hængelås - skabet er som regel næsten tom eller så er der nogle elektronikdele til under 500 kr. - Der er helt til grin.

super aldi

god billig og altid ren og pæn, godt slik, og frugt.

aldi er godt nok

jeg kan godt lide at handle i aldi når jeg skal have bilige dagligvarer i en ok kvalitet

Anne Pedersen found this review useful

dato tjek

var nede og handle i Aldi som jeg altid har været glad for, men denne gang gik det galt med alt.
morgenbrød over dato ( 2 dage )
rugbrød over dato ( 1 dag )
pålæg over dato ( 14 dage )
mælk ( 1 dag )

det burde ikke ha' sin rigtighed at købe sure ting og jeg overhørte endda en anden kunde opdage det efter køb og ville så bytte, kommentaren fra Aldi medarbjederen var rystende : sæt det bare ned til det andet og tag en ny - FØJ FOR SATAN en dårlig indstilling at ha'.

desværrer er min oknmi ikke til Irma, men Aldi bør dælme stramme op på deres ansattes moral og få tjekket de datoer

minus mastercard

- mastercard, der er ikke mastercard, og man skal hæve kontanter inden man skal i aldi, så jeg vælger tit en anden butik en aldi.

Meget Udmærket butik

Jeg er ikke helt bekendt med Aldi-konceptet ( selv om det naturligvis
står klart og tydeligt i butikken).
Jeg har set en del Aldibutikker rundt omkring i Danmark, men min Aldibutik her i Ringe er dog den, der fremtræder mest ordentlig og tiltalende.
Det er en butik præget af overskuelighed og ordenlighed.
Personalet og butikschef er altid positive og imødekommende - mere end man oplever det i mange andre discountbutikker.Personligt kunne jeg ønske, at der var langt flere økologiske varer i butikken.
Jeg håber, at kommentarerne når frem til de ansvarshavende ledere.

MVH

Bent Leslie

beskidt

det er et af de ulækreste steder, jeg har været, hvor der handles med madvare

rigtig god service

altid flink og hjælpsom personale

Aldi

Gode dagligvarer til en god pris

Når man er en familie med en del fødevareallergier og -intoleranser, er det skønt at kunne handle et sted, hvor man kan få varer, som hele familien kan tåle - og så ovenikøbet til nogle priser, som ens pung og Dankort bliver glade for :)

• ewe
  • Gram, DK
  • 21 Reviews

Hvor naiv kan man være ?

Hvordan ta'r man lettest røven på folk ????
Ved at sælge et minidrivhus med peberfrugter og alt tilbehør : 6 små søde urtepotter i et mini-plastikdrivhus incl. frø, jord til opblødning og videre fremavl - men - når man så åbner frøposen er der kun 3 frø i !
Det er sgu smart - godt nok har det kun kostet 12kr. -
Det ikke er 1.gang jeg skal bedømme aldi, blev jeg desværre nød til at slette den gamle anmeldelse -man åbenbart ikke kan få lov at bedømme samme firma 2 gange.
Efter denne lange historie om et lille drivhus vil jeg i Aldi's favør sige de har mange sjove, billige tilbud som man ikke finder andre steder :-)

Ringe frugt og grønt

ALDI esbjerg har aldrig frisk brød eller grønt.

TYSK TYSK TYSK

TYSKE BILLIGE PRISER, TYSKE BILLIGE PRODUKTER, NÆSTEN OSSE TYSK BILLIG PERSONALE, MEN DER ER EN FEJL, FOR PERSONALET ER DANSK OG DE ER IKKE BILLIGE, DE ER GODE OG FORNUFTIGE. FORTSÆT MED AT DUMPE DANSKE PRISER, DET ER SUND KONKURENCE, TAK.

Aldi i Bramming

En dårlig bestyrer der ikke viser sig for god til at give ansatte en opsang, som kunne være gjort uden overværelse af flere kunder! Hun er ikke serviceminded - og uden smil og venlighed! De andre bestyrer som har været der, havde venlighed kvikke bemærkninger, lad os få dem tilbage, eller nogle som dem! Jeg kommer der ikke mere, sålænge hun er der, og jeg er ikke den eneste med den mening! men der er jo mange andre gode butikker i Bramming!

Aldi

Godt tilfreds med vores lokale Aldi

Venligt og kompetent personale og OK priser, men utilfreds med at de har fjernet mejeriprodukter fra vores lokale mejeri. Jeg er sikker på, at de ville få flere økokunder hvis de fik disse varer tilbage i køledisken

Aldi

God juice - trist med udenlandske varer

Der er én ting, jeg kommer i Aldi for, nemlig deres friskpressede appelsin-juice. Den er god.

Ellers er det ret trist at købe ind i Aldi. Selv medarbejderne virker i de fleste butikker lidt triste og pressede.

Super Medion-leverandør

Aldi er med Medion-produkter storleverandør af computere til danske hjem. Medion er ikke lavprisprodukter - tværtimod.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.